Komsu kizi !

Ahahah okurken kız acaba sizi stalklıyor da fakeden savunma mı yapıyor dedim yoksa?

Stalk ne demek yaw cok geride kaldım iyimi

Kıskançlık sevgi belirtisi değil, bir hastalıktır. Gerçi böyle bir soru soran birine bunu nasıl idrak ettiririm bilmiyorum...
Bence sizde bir problem var insan sevdiğini kıskanması mı ya

Ya bu kafalara nasıl geliyorsunuz ne içiyorsunuz arada merak etmiyor değilim , neyse ne haliniz varsa görün

Asirisi evet ama kiskanmak hastalik degildir.. gayet insani bir duygudur sevmek nefret etmek gibi :) hayvanlar bile esini kiskanabilirken insan zannettiklerimizin boyle bi yorum yapmasi gercekten tuhaf :)
Tuhaf olan sizin kafa yapınız. Ama neyse ne yaparsanız yapın bana ne.milletin derdi beni germiyor sonuçta sen gibi güle güle

bence annesine söyle ben olsam kesin öyle yapardım

Evet olmasi gerekende budur diye dusunuyorum

Ben olsam eşimin telefonundan kızı arardım. Ben aşure yaptım canım sağol zahmet etme derdim. Böylece eşime rahat rahat mesaj yazamayacağını anlardı. Bir daha gelirse müsait değiliz demekten çekinmeyin, içeri almayın.

Baktim sahsin diger konulara yazdiklarina. Muhatap olmaya degmez :) bana garip bir ruh haline sahip gibi geldi

Ahahah okurken kız acaba sizi stalklıyor da fakeden savunma mı yapıyor dedim yoksa?

Olabilir valla gercek ismimle kayit oldum buraya.karsilasmistir konumla gelip savunabilir kendisini :))

Burdan yazmamista ordan soruyor soracagini :) bide mune ye sikayet ediyor. Isine gelmiyosa yorumum engellersin gormezsin bu kadar :)

Baya burası karışacak bence bu kızda bir iş var

Siz nerenin insanlarısiniz ya, arguman muhteşem, kafalar çiçek
Biz kadının canım kıskanıyoeuz ve bunu gururla söylüyoruz sanırım sende başka bir durumlar var

Bunlar şüpheli davranışlar, hiç hoş olmayan bir durum. Belli ki kızcağızın kavakyelleri hala tepesinde esiyor. Kendisi için evli olgun bir gönül uğraşısı bulduğunu sanabilir. Siz kızı değil direkt annesini muhatap alın. Tamamen suçlayıcı bir tavır da takınmayın ki haklıyken haksız duruma düşmeyin. Ben olsam örneğin " ayşe hanım sanırım benim numaram sizde yok kızınız müsait misiniz aşure ister misiniz gibi mesajları eşimin numarasına atıyormuş benim numaramı vereyim benimkine atın , ben bunu daha uygun buluyorum " derseniz karşısınızdaki eşek değilse anlar, takındığınız beden dilinizden de anlaşılır. bir daha da müsait değilim demekten çekinmeyin. tavrınızla kapıları suratlarına kapatın dişinizi gösterin. Neler oluyor bu toplumda sanki bilmiyormuşuz gibi bazıları garip yorumlar yapmışlar. Pollyanna gibi yaşıyor bazı hanımlar hiç mi dünyadan ülkeden haberiniz yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…