Komsu kizi !

Annesine kendisi varken yanında konuşmalısınız. Canım böyle böyle hayırdır,eşimi neden rahatsız ediyorsun diye sor ki utansın. Bidaha da yapmasın..

Onemsiz bir konu degil yorum yapacagim
Her ne kadar esler birbirlerini sevseler de
Disaridan gelecek tehlikler mevcut ve akabinde seytana uyma,hatalar..
Sert bir dille karsilik verilmesi gerekir.
Etrafta zibil gibi bekar erkek varken
Nedir bu bir kisim bayanlarin evli erkek duskunlugu.
Oturdugum apt.daki bayanlar bana slm.vermeyip esime gunaydin iyi aksamlar nasilsiniz falan demeye baslamislardi
Para toplanacagi zaman esime soyluyorlardi
Sizin gibi farkeder etmez kotu niyeti
Harekete gecip mudahale etmistim.
Siz de sert bir sekilde yapmalisiniz bunu ivedilikle.

Ne kadar dogru bisey yapmissiniz ve kadinin halinden kadinlar anliyor.gerek erkek gerek kadin bazen hatalar yapabiliyoruz eslerimize karsi.ama bunu en basinda farketmemiz gerekiyor.esimden degil karsi taraftan duydugum bir rahatsizlik var ama bu rahatsizligin bu tarafa gecmesini onlemekte hem eslerimizin hemde bizim elimizde. bu kiza ilk uyariyi ustu kapali vermis oldum. Eger devam ederse daha farkli sekilde halledecegim.

binanın vatsap grubu olmasına şaşıran bi tek ben miyim? ne konuşuyosunuz orda ? ne saçma şeyler bunlar. fazla muhabbete gerek yok hiç bi yerde, böyle problemler oluyor işte.

yerinde olsam kızla açık açık konuşurdum.

Bir muhabbet donmuyor grupta sadece bildirimler yapiliyor. Binaya yapilan masraflar yada gerekenler vs seklinde.bide herkes sikayetini falan ordan bildiriyor.esimide katmislar oyle duruyor.

eşini ve senide tebrik ediyorum gerçekten çok sabırlısın sen özellikle
ama kız aranıyor
Kesinlikle. basta dedim nolcak kiz okuyor esimin bolumu bide sorsun etsin sorularini ne zarar gelir.cunku her kadin elbetteki potansiyel tehlike degil hepimiz bilincindeyiz bunun. Ama nerden bileyim stalker cikacagini.stalkera stalkerim bende hadi bakalim

belli olmuyor ya , b,z olsak çekiniriz yani
evli bi insanın evinde eşi gelince durmaya ama insanlar rahat gelişmeleri yaz sen bize

BEnce bir daha yazdığında eşinizn telefonundan X abin şuan müsait değil canım. Birşey varsa telefonum sende var bana yaz deyin. Yok hala devam ederse al karşına açıkça söyle. Annesinide karıştırmayın bence kadıncağız üzülmesin.

ay kızı yolasım var bu ne genişlik.
şekerim kocana attığı mesajların her ihtimale karşı birer screenshotunu al ve kendi telefonuna kaydet, kız çirkefe yatarsa apartmanın whatapp grubundan salarsın kobrayı
sonra kocanın telefonundan cevap vereceksen 1 kerelik cevabını ver ve kızın hem telefonunu sil hem de engelle. kocan çok düzgün davranmış ama bu oynak karılardan her şey beklenir. kocan da kıza ulaşamasın
whatsapp grubundan kocanı çıkar
bir de bu kız kocana sosyal medyadan falan da ulaşmaya çalıştı mı acaba? telefon mesajı fazla cesur geldi bana. oralardan da engelle kızı bence, yürüme potansiyeli ver sanki
en önemlisi anasıyla kızının ayağını evinden hemen ama hemen kes

gelişmelerden de bizi haberdar et

Evet.. kızın eşinize mesaj atması çok çok yanlış, bizde samimi oldugumuz komşular da bile eşi geldiğinde kalkardık.fakat kimi insanlar rahatlardır..düşünemeyebiliyorlar,
Yada tam tersi bundan emin olmanız için acele etmemeniz gerekiyor.
Aynı binada olduğunuz için, kavga edip o kızı her gördüğünüzde sinir olacağınıza,
İyilikle iletişimi kesin, böylece anneside rezil olmaz.
Eşiniz kızın mesajlarına cevap yazmasın, oda anlar artık rahatsız ettiğini,
Akşam saatlerinde de eve gelirse farklı farklı bahaneler bulun, e halden anlayan bi kızsa daha da rahatsız etmez diye düşünüyorum.

Neden herkes whatsapp grubuna şaşırmış, ben de buna şaşırdım

Sonuçta sadece sohbet amaçlı kullanılan bir program değil ki. Tıpkı telefon ve sms gibi bir iletişim yolu. Benim de eski oturduğum binada vardı. Hiç de olumsuz birşey yaşanmadı. Apartmanla ilgili duyurular, şikayetler vs. yapılıyordu.

Apartman, servis vs grupları sıklıkla kullanılıyor yani.

Eşinizle muhattap olmayı seçiyorsa küçük kız sizde eşiniz üzerinden olayı halledebilirsiniz eşinizin WhatsApp ından “x sen sürekli bana mesaj atıyorsun ama ben bu durumdan hoşlanmıyor hatta rahatsız oluyorum senin muhattabın ilgin1990 ablandır bir sorunun olursa sen eşime ilet bende bir abin olarak yine eşim vasıtasıyla yardımcı olmaya çalışırım “tarzı birşey yaz küçük kızın da aklı basına gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…