- 28 Eylül 2017
- 64
- 42
- 18
- 41
ay kızı yolasım var bu ne genişlik.
şekerim kocana attığı mesajların her ihtimale karşı birer screenshotunu al ve kendi telefonuna kaydet, kız çirkefe yatarsa apartmanın whatapp grubundan salarsın kobrayı
sonra kocanın telefonundan cevap vereceksen 1 kerelik cevabını ver ve kızın hem telefonunu sil hem de engelle. kocan çok düzgün davranmış ama bu oynak karılardan her şey beklenir. kocan da kıza ulaşamasın
whatsapp grubundan kocanı çıkar
bir de bu kız kocana sosyal medyadan falan da ulaşmaya çalıştı mı acaba? telefon mesajı fazla cesur geldi bana. oralardan da engelle kızı bence, yürüme potansiyeli ver sanki
en önemlisi anasıyla kızının ayağını evinden hemen ama hemen kes
gelişmelerden de bizi haberdar et
+1Bence direk eşiniz kendi ağzından "Ben çok whatsapp'a bakamıyorum sorun olursa İlgin ablana söyle olur mu abisi?" gibi küçük düşürücü bir mesaj yazması daha uygun olur. Kızın öyle bir niyeti varsa bile reddedildiğini görünce kendini geri çeker. Böyle kadınlar işin içine adamın karısı girince daha da hırslanabiliyor. Kız zaten problemli anladığım kadarıyla.
Amin cok tesekkur ederim :) Kac gunum dusunmekle gecti gece uykusuzluguda cabasi tabi.Ay sevgili ilgin1990 inan ki kendime yapılmış gibi gıcık oldum, kız daha hala yazmış mı diye diye merakımdan son sayfaya kadar okudumAyarsız, sınır bilmez şey... Kaç gününü rezil etmiş baksana düşüncesizliğiyle... Ne mutlu sana ki maşaAllah böyle davranabilen bir eşin var. Şimdiki nesil cozutmuş durumda hele ki kızlar... Şundaki cesarete bak yaa Belasını aranmış resmen. Annesi de çok iyi biri demişsin böyle evlat aileye de imtihan işte evlerden ırak... Allah evinizin huzurunu bozmasın, sevginizi artırsın canım Ağzının payını almıştır umarım
Esimle agiz birligi yaptik ve cevap verdik sonra ben geceye kadar bekledim yazcak mi diye yazmadi.engelledim esimin telinden.dusundum bende keske sizin ve bircok arkadasin dedigi gibi kendim olarak yazsaydim. Saglik olsun bakalim devaminda ne olcak.cook tesekkur ederimCanım yerinde olsam eşimin telefonundan eşimin adına " abicim yorgunluktan dolayı cevaplayamıyorum kusura bakma, telefon kullanmayı da sevmiyorum zaten bir sıkıntın olursa ilgin1990 ablana iletebilirsin" yazardım. Hem annesine karsı bi savunma yapmak zorunda kalmaz hem de bizzat eşinin ağzından yazarak bu muhabbetin önünü kesmiş olursun.
Almicam bu eve birdaha giremezben kesınlıkle ıyı yada kotu nıyetlı olsun esıme msj atmasına tepkımı koyardım tavsıyem yılanı evınıze almayın ....
Cok tesekkur ederim. Allah herkesin evini barkini korusun bu tur seylerdenKonuyu şimdi gordum.. 43 sayfayi da okudum -atlayarak tabii-...
Cok geçmiş olsun canim. Birdaha boyle seyler yasamazsin, yasamayiz hicbirimiz umarim.
Bi gelisme olursa yaz ama tamam mi. Kizin tepkilerini merak ediyorum..
Dun sabah esimle cikinca binadan karsilasinca kizla ayari verdim ben gunaydin dedi.dedimki asure getircegini soylemissin sagol annem yapti esim anneminkini sever gerek kalmadi.tamam dedi ardindan aksam esime beni sikayet etti :) ters davranmisimda ne alakaymista. Manyakeşinize mesaj yazdıgı zaman ses kaydınızı yollayarak cevap verin, mesajları sizin okudugunuzu bilsin, alttan da mesajı vermiş olursunuz.
ayrıca binanın whatsapp grubu ne oluyor ki? ne konuşulabilir çok merak ettim.
Evet esimle yazdik ona. Normali sizin dediginiz,bu kiz ise anormal biri cikti boyle bilmezdim evime girip cikiyorduVayy oynaga bak ya
Ben 22 yaşında bu üniversite nasıl bitecek diye düşünüyordum bu kız el alemin evli adamını nasıl baştan çıkarırım diye uğraşıyor
Bence eşinizin ağzıyla mesaj atın
Ben mesajlasma falan sevmem bir sey diyeceğin varsa ilgin ablana söyle diye
Ondan sonra da engelle gitsin
Evet kapiyi acmicam zaten gelir mi emin degilimGormemezlikten gelin kızı.mesajlara cevap vermeyin.evde oldugunuzu bildigi halde kapıyı acmayin.
Eğer dediğim şekilde yapsaydın kız yarın öbür gün seninle karşılaşıp x abi bana böyle bir mesaj attı dediğinde " ama ne zaman ? Hiç bahsetmedi bana bundan , sen alınma canım ona telefon olayını pek sevmez o " diyerek gecıstırırdin hem bu sayede kızın kötü bir niyeti varsa da eşinden yüz bulamayacağını anlamış olurdu sende topa girmeden güzelce halledilmiş olurdu.Esimle agiz birligi yaptik ve cevap verdik sonra ben geceye kadar bekledim yazcak mi diye yazmadi.engelledim esimin telinden.dusundum bende keske sizin ve bircok arkadasin dedigi gibi kendim olarak yazsaydim. Saglik olsun bakalim devaminda ne olcak.cook tesekkur ederim
Hic sormayin. Boyle bilmezdimabboowww kapıdaki düşman resmen kıza bak
Bundan başka bir gelişme oldu mu ? OkuyamadımHanimlar iyi aksamlar.
Kiz yazdi esime. İnanamiyorum sinirliyim cok ama cok. Mesaji asagi yukari su sekilde 'sabah ilgin abladan bana karsi bir gerginlik sezdim.sorun yarattiysam uzgunum ama ne alaka demedim degil'
esim annemdeyken soyledi kalk dedim gidiyoruz evlerine anasina danasina soylicem ceksnler kizlarini ortaliktan.
Kalktik annemden eve geldik.esim mesaj yazdi
'abicim ben isteyken ustuste mesaj yazdin,sesimi cikartmadim.aksam evime geliyorum rahatsiz etmemen gereken bir saatte yine mesaj atiyorsun.ilgin ablani ve beni bu sekilde rahatsiz etmen cok yanlis cunku telefonumu alarak ozelime coktan girmis oldun.bolumun disinda bana bir sorun olmayacagini varsayarak,ilgin ablana soylerdin musait bir zaman ayirir sorularini cevaplardik.zaten bizden izinsiz telefonumu almanda dogru olmadi.bir daha beni telefonumdan rahatsiz etmeni istemiyorum'
Yapisik birsey cikti bu
Cok tesekkur ederim. dun aksamki mesaji ortak kararimizla kendi agzindan yazip yolladi.karsilasirsan suratina bakma dedim.illa sorarsa gereken cevabi vercem sikma canini gerek is hayatimda gerek sosyal hayatimda tonla gordum boyle insanlar dedi.Eşiniz gerçekten düzgün insanmış, ancak bu şahsiyet eşinizin kalp kırmayayım gençtir gibi kibar davranışını yanlış yorumlayabilir. Durumu zorlaması da onadn olabilir. Eşiniz taarafından bir uyarı gelmesi daha uygun olacaktır. Yaşça kendinsinden oldukça küçük olduğunu hissettirmesi, mesaj sevmediğini belirtmesi çok önemli. Bizim zamanımızdaki gibi değil şimdi çok değişti konular, çalışma hayatına girince bazı şeyler unutuluyor hocalarına sorsan daha doğru cevap alırsın desin kestirsin...
Cok tesekkur ederim. Dun aksam attigimiz mesajdan beri daha gelisme olmadi. haklisiniz cokInanmiyorum ben burdan dogru cildirdim varmj bir gelisme? Eger bir gelisme bir adim bir mesaj olursa bence artik sakin kalmayin ve annesine haber verin.. babasinada kimseye acima Allah korusun acinicak duruma dusersin.. o seni dusundumu esine yazarken? Sende onu dusunme direk anneye VE babaya haber ver bence.
Evet ve ben cildirdim. Allah kimseye yasatmasin bu hissi yaSiradan kiskanclik olayi degil bu
Kiz resmen sizi gormezden gelip esinize yürümüş. Yılanın başını küçükken ezmek gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?