Komsu kizi !

Eşiniz gerçekten düzgün insanmış, ancak bu şahsiyet eşinizin kalp kırmayayım gençtir gibi kibar davranışını yanlış yorumlayabilir. Durumu zorlaması da onadn olabilir. Eşiniz taarafından bir uyarı gelmesi daha uygun olacaktır. Yaşça kendinsinden oldukça küçük olduğunu hissettirmesi, mesaj sevmediğini belirtmesi çok önemli. Bizim zamanımızdaki gibi değil şimdi çok değişti konular, çalışma hayatına girince bazı şeyler unutuluyor hocalarına sorsan daha doğru cevap alırsın desin kestirsin...

Inanmiyorum ben burdan dogru cildirdim varmj bir gelisme? Eger bir gelisme bir adim bir mesaj olursa bence artik sakin kalmayin ve annesine haber verin.. babasinada kimseye acima Allah korusun acinicak duruma dusersin.. o seni dusundumu esine yazarken? Sende onu dusunme direk anneye VE babaya haber ver bence.

Siradan kiskanclik olayi degil bu
Kiz resmen sizi gormezden gelip esinize yürümüş. Yılanın başını küçükken ezmek gerekir.

+1
Sirf parmaginda alyans var diye adamin ilgisini cekmeye calisan zavalli kadinlar gordum

Amin cok tesekkur ederim :) Kac gunum dusunmekle gecti gece uykusuzluguda cabasi tabi.

Esimle agiz birligi yaptik ve cevap verdik sonra ben geceye kadar bekledim yazcak mi diye yazmadi.engelledim esimin telinden.dusundum bende keske sizin ve bircok arkadasin dedigi gibi kendim olarak yazsaydim. Saglik olsun bakalim devaminda ne olcak.cook tesekkur ederim

Konuyu şimdi gordum.. 43 sayfayi da okudum -atlayarak tabii-...

Cok geçmiş olsun canim. Birdaha boyle seyler yasamazsin, yasamayiz hicbirimiz umarim.

Bi gelisme olursa yaz ama tamam mi. Kizin tepkilerini merak ediyorum..
Cok tesekkur ederim. Allah herkesin evini barkini korusun bu tur seylerden

Dun sabah esimle cikinca binadan karsilasinca kizla ayari verdim ben gunaydin dedi.dedimki asure getircegini soylemissin sagol annem yapti esim anneminkini sever gerek kalmadi.tamam dedi ardindan aksam esime beni sikayet etti :) ters davranmisimda ne alakaymista. Manyak

Binanin whatsap grubuna biz tasininca bizide eklediler. Gelir gider, sikayetler ve yapilan masraflar toplanti saatleri vs vs hep ordan yazilip bildiriliyor

Evet esimle yazdik ona. Normali sizin dediginiz,bu kiz ise anormal biri cikti boyle bilmezdim evime girip cikiyordu

Eğer dediğim şekilde yapsaydın kız yarın öbür gün seninle karşılaşıp x abi bana böyle bir mesaj attı dediğinde " ama ne zaman ? Hiç bahsetmedi bana bundan , sen alınma canım ona telefon olayını pek sevmez o " diyerek gecıstırırdin hem bu sayede kızın kötü bir niyeti varsa da eşinden yüz bulamayacağını anlamış olurdu sende topa girmeden güzelce halledilmiş olurdu.

Bundan başka bir gelişme oldu mu ? Okuyamadım

Cok tesekkur ederim. dun aksamki mesaji ortak kararimizla kendi agzindan yazip yolladi.karsilasirsan suratina bakma dedim.illa sorarsa gereken cevabi vercem sikma canini gerek is hayatimda gerek sosyal hayatimda tonla gordum boyle insanlar dedi.

Cok tesekkur ederim. Dun aksam attigimiz mesajdan beri daha gelisme olmadi. haklisiniz cok

Hanimlar soyle soyliyim.

Sabah bunlarin evinden cok yuksek sesle muzik duydum. Biraz surdu ve kesildi.annesi yabanci muzik dinler mi bu kadar sesle kesin bu kizdi annesi degildi.

Bir ara sohbetimizde annesiyle ve kiz bizdeyken, evleride artik kagit gibi yapiyorlar hersey duyuluyor diye konusmustuk.

Az evvel yine gumbur gumbur muzik sesi basladi bunlarin evinden. Sanki bizim evde caliyor gibi. Ses kayit yapilsada atsam buraya duysaniz.

Aldim supurgenin sapinu ciktim sandalyeye yukari vur Allah vur. Simdi kapatti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…