Komsu kizi !

Yok artık bu nasıl bi kiz böyle? Okuyunca sinirlerim tepeme çıktı valla gidip annesiyle konuşun bu kadar da olmaz ki. Ses sorunu da ayrı sinir bozucu ama onun istediği de sizi rahatsız etmek yönetici varsa şikayet edin. Yoksa aldiris etmeyin takmadiginizi görünce yapmayı birakir diye düşünüyorum

Yoksa aldiris etmeyin takmadiginizi görünce yapmayı birakir diye düşünüyorum

Bende öyle düşünüyorum hatta yine yorumda belirtmiştim bir iki gün bekleyin sabredin duymamazlıktan gelin sesler kesilecektir. Eğer annesi ile hemen konuşur yada whatsapptan birşeyler yazarsanız umursadıgınızı belli edeceksiniz onuda daha fazla bileylemeyin derim. 2 3 günün sonunda yönetici ile konuşursanız en azından sizle direk bir aa rahatsızlık verebildim hissiyatına kapılmayacaktır.

of ccok cok sinir bozucu bir durum..umarim kiracisinizdir ve kacarak kurtulursunuz o arsiz kizin binasindan..resmen kocana yaziliyo ya pis utanmaz

Keşke sesi kaydedip waasap grubuna atsaydınız. Sabahtan beri bu gürültüde evde durmaya çalısıyorum. İyice dozunu kacırdılar artık yeter deseydiniz. Komsunuzda görürdü. Annesi inerdi aşşaya. Sizde bi güzel şikayetinizi ederdiniz. Komsum siz evde yokken alt katta gürültüden duramıyorum. Kızınız hırs yaptı sanırım diyip msjlarıda iliştirirdim gözüne gözüne. Gerisinide onlar düşünsün.
Bunun gbilere hadlerini bildirmek gerekiyo anlaşıldı..

Aslında iyice kudurtacaksin vir saçını başını yolacaksin sonra

Ama tabii siz gaza gelmeyin
Belki sizi tahrik edip kavga çıkartmaya çalışıyor utanmaz
Kudursun dursun kendi kendine tam müziği kapatınca kahkahlarinizi yükselterek cevap verin kari koca

Adami elde edemedi üstüne ayar çekildi tam kocayla kadının arayı bozayim derken oyuna gelmediler diye inanamiyordur şimdi

İlgin keske o aksam engellemeseydin hemen.sabahi bekleseydin.emin ol o msji esinin tlfonundan senin yazdigini dusundu.o nedenle hala umut var bence icinde esine karsi.sabah adim gibi eminim yine msj yazacakti.iste o zaman esin bi msj yazip engellemeliydi. anlardi belki haspam .

Acayip sinir oluyorum okudukça.kendine de dikkat et cnm.bu kiz cidden sorunlu.sana da zarar verebilir.belli ki cok hirs yapti

Aslinda pisman oldum engelledigime bende.belkide cevap vericekti. Kotu kotu seyler geciyor aklimda takintiya donustururse al basa belayi. Ha ugrasir miyim cokta guzel ugrasirimda baska seylere yogunlasmak varken basa bu cikar bide. Dikkatli olucam kesinlikle

Donusturecek belli malesef.tasinma imkanin yok mu canim.kendi eviniz mi ?

Aklima geliyor boyle seyler inanin. Ne utanma var ne arlanma muzikten rahatsiz olacagimi bilmiyormu ki zamaninda konusmustuk duvarlar kagit gibi diye

Acik olucam artik. En cirkef tarafim cikcak ortaya :))

Ev alma komsu al lafi ne kadar dogru. Kiz da utanma yok. Gidebildigi kadar ileri gidecek sanirim. Gozu perdelenmis. Umarim bu kiz yuzunden tasinmak zorunda kalmazsiniz cunku kiz pek duracaga benzemiyor.
Yok tasinmayi dusunmuyorum her ne olursa olsun ugrasicam ben o kizla. Ben rahatsiz olacagima o olsun

Cok haklisiniz. O iyi dedigim komsum bambaska biri olur kizi soz konusu olunca. Gormedigim edepsiz taraflarinida o zaman gostermeye kalkar

Msj yazsada gelir telefona yine spam olarak. O yüz varsa yazsın kuduruk. Okuyayımda bi baltaya sap olayım demezler anca başka işlerle ugraşırlar. Te allahım ya

Ben burdayim demeye calisiyor resmen. Katiliyorum size

Buda dogru bir yol. En azindan annesine konuyu acmanin tam vakti olur.tesekkur ederim

Evet.gaza gelmemeye calisiyorum arada alevlensemde. Nasil bir kotuluktur bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…