- 10 Eylül 2017
- 403
- 275
- 18
- 36
Hanimlar soyle soyliyim.
Sabah bunlarin evinden cok yuksek sesle muzik duydum. Biraz surdu ve kesildi.annesi yabanci muzik dinler mi bu kadar sesle kesin bu kizdi annesi degildi.
Bir ara sohbetimizde annesiyle ve kiz bizdeyken, evleride artik kagit gibi yapiyorlar hersey duyuluyor diye konusmustuk.
Az evvel yine gumbur gumbur muzik sesi basladi bunlarin evinden. Sanki bizim evde caliyor gibi. Ses kayit yapilsada atsam buraya duysaniz.
Aldim supurgenin sapinu ciktim sandalyeye yukari vur Allah vur. Simdi kapatti.
Sorunlu ariza bir tip cikti. Yani anlamda veremiyorum evime giren cikan kiz bu muydu diyekız tam arıza çıktı iyi mi.. bu zekayla evde kalır zaten anca whatsapp dan birilerine yürür.. vitaminsiz..
Cok haklisiniz cok tesekkur ederim. Artik mesaj atabilecegini sanmiyorum ne bana ne esimeO komsu kızının sacını basını yolardım,bu ne terbıyesızlık.Sız bu mesaja kendınız karsılık verecektınız"canım ben falanca ablan asure ıstemıyoruz,sagol"dıyecektınız ,sonra esınızın telefonundan engelleyecektınız.Ayrıca yukarı cıkıp annesının yanında "canım falanca AGBIN rahatsız olmus sureklı mesaj gelmesınden sakın yanlıs anlama yogun calısıyor ya,ıstersen bundan sonra sen bana sor ben ona ıletırım"de mesafeyı ac,ısrarla gelmelere devam ederse kapıyı acma,sorarsa da musaıt degıldım,duymadım vs de.Bu kızdan ıyı kokular gelmıyor bana.Ozellıkle bu yaslarda genc kızlar kendılerınden buyuk erkeklerden hoslanırlar bır sure.Ama cagımızın genclerı maalesef bencıl evlıymış,cocukluymus bakmıyor.Taktı mı takıyor.Lutfen barıyerınızı orun,sız uzulecegınıze baskası uzulsun.Kımse sızden ve sızın saglıgınızdan onemlı degıl.
Cok tesekkur ederim okudugunuz icin ve yorum yaptiginiz icin. Amin diyorumBen eşinide senşde tebrik ediyorum konunun başını takip ediyor gibiydim edemedim kesildi şuan oturup okudum hepsini ben seni ve eşini tebrik ediyorum Allah hepimizin yuvasını korusun zor şeyler
Evet sonradan okudum, cok iyi yapmışsınız.Dun sabah esimle cikinca binadan karsilasinca kizla ayari verdim ben gunaydin dedi.dedimki asure getircegini soylemissin sagol annem yapti esim anneminkini sever gerek kalmadi.tamam dedi ardindan aksam esime beni sikayet etti :) ters davranmisimda ne alakaymista. Manyak
Binanin whatsap grubuna biz tasininca bizide eklediler. Gelir gider, sikayetler ve yapilan masraflar toplanti saatleri vs vs hep ordan yazilip bildiriliyor
Evet yazicaz gruptan bu sekilde. Sesler bizi rahatsiz ediyor seklindeEğer bu tavrı tekrar ederse sitenin whatsapp grubuna yazın "Lütfen sitede yaşıyor olduğumuzu unutmayalım, müzik sesleri evimin içinde yankılanıyor" diye..
Rahatsiz etmeye calisiyor bizi gercekten. Keske yanilsa dediginiz gibi.Konuyu başından bu yana takip ettim hiç yazmadım.
Ama şu muzik olayindan sonra dayanamicam bu kız kasiniyor gerçekten kasiniyor.
Bi şekilde varligini hissettirip sizin rahatsız olmanizi belki kavga etmenizi istiyor. Prim vermeyin sakın.
Keşke bi hareket daha yapsada agzinin cevabini iyice bi verseniz
Hanimlar soyle soyliyim.
Sabah bunlarin evinden cok yuksek sesle muzik duydum. Biraz surdu ve kesildi.annesi yabanci muzik dinler mi bu kadar sesle kesin bu kizdi annesi degildi.
Bir ara sohbetimizde annesiyle ve kiz bizdeyken, evleride artik kagit gibi yapiyorlar hersey duyuluyor diye konusmustuk.
Az evvel yine gumbur gumbur muzik sesi basladi bunlarin evinden. Sanki bizim evde caliyor gibi. Ses kayit yapilsada atsam buraya duysaniz.
Aldim supurgenin sapinu ciktim sandalyeye yukari vur Allah vur. Simdi kapatti.
Cok tesekkur ederim. dun aksamki mesaji ortak kararimizla kendi agzindan yazip yolladi.karsilasirsan suratina bakma dedim.illa sorarsa gereken cevabi vercem sikma canini gerek is hayatimda gerek sosyal hayatimda tonla gordum boyle insanlar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?