Cok tesekkur ederim.artik insan iliskilerinde dikkatli olmak gerekliymis buda bana ders olduGeçmiş olsun canım. Kiza bak ya senin etin ne budun ne? Korkar oldum ya insanlarla komşuluk etmeye bu tip şeyler yüzünden. Kesinlikle annesi bilmeli.
Yasadigim huzursuzlugu tahmin edersiniz. Allahtan esimden farkli bir davranis gormedimde konu uzamadan kapanma yoluna girdiKilit nokta bu bencede
Herşeyi yanlış anlasak bile karı koca arasına fitne sokmak değilde ne bu
Komşu kızı kim ki kadını kocasına şikayet edecek
Höst
Rahatim binlerce kez sukurler olsun tesekkur ederim. Ah diyorum surda konuma yazip derdime derman olmaya calisanlardan cevrem dolu olsaydiTelefonunuzun aramaları kaydeden uygulaması yoksa o uygulamayı telefonunuza indirin. Sadece bu meseleniz icin degil her ihtimale ve herkese karşı kanıt amaçlı kullanır savunursunuz kendinizi. Bu kızı da sorun etmeyin eğer eşinizden yana kafaniz rahatsa ve kızı yanınızda siz ve o varken bozabiliyorsa no problem
Ne kadar arsiz oldugunu anlayabiliyorum. Esiniz duzgun adammis mahal vermemis. Allah hepimizin evini barkini korusunBı an aklıma eşime yanasmaya çalışan hastane arkadaşını getirdi bu konu
Eşim evliyim eşim çarşaf göndermiş demesine rağmen kız tüm gün eşimle muhabbet sardirmaya çalışmış esin kapıyı açık tutuyorum hemşireler yanlış anlamasın diye ama kız gelip gidip telefonunu cüzdanını yanımda bırakıyordu mahsustan numarasını alayım diye demişti
Şimdiki kızlar çok fena adamların asilmasina fırsat vermyorlar
Katiliyorum.annesi kizini da savunabilir tabiHoştcesarete bak. Annesine şikayet etmek de işe yaramaz mesajları gösterir bakın ne yazmışım ki diye bi de konu sahibini kıskanç ilan eder. Çoktaan senaryoyu yazmıştır o.
Aksamina kahkahalar patlatin sizde... takın kolunuza esinizi salina salina gezin. Çatlasin pislik.
Tesekkur ederim. Esime benim baktigim gozden baktigi geliyor aklima deliriyorum iyice. Dusunse rezil olacagini yanasmaya calismazdi. Sakinim inanin uzatmicam konuyu gerekmedikceBence bu olayın üstünü kolay kolay kapatmayın yoksa mağduriyetiniz daha fazla olucak gibi.
Kız niyeti bozmuş gibi merak ettim ne buldu evli adamda koca kız yani küçük de değil ?
Üstelik aynı apartmanda hani hiç mi düşünemedi bu iş ayyuka çıkar da rezil olurum.
Eşinizin yanında bu konuyu dallandırıp budaklatmayın.
Erkek milletine güven olmaz.
Allah kolaylık versin.
Vallahi ne anadan babadan ne rezil olmadan korkulari yokyeni neslin cüreti beni benden alıyor.. ama çok güzel cevap vermişsiniz, artık sizi görünce yolunu değiştirir.. olmadı gidin babasıyla konuşun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?