• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsu kizi !

Bu kız size siz ne derseniz diyin kalkıp sen yanlış anlamışsın diyemez çünkü ortada yanlış birşey olmasa eşinize değil size mesaj atardı bence hislerinizde çok haklısınız. Ama aileyi katmayın olaya kız küçük değil. Bence birşeyde yazmayın gözlemleyin.

Annesinin kızı gönderip destek çıkmadığı ne malum... Ben artık insanlardan herşeyi bekliyorum...inanın insanların bizzat ağzından öyle şeyler duydum ki... Taşının bencede... Yasak ama bu diyeceğim getirdikleri biseyi yemeyin dinimizce yasak olan şeyler de yapabilirler... Evinizde sürekli nas Felak okuyun ,evinizi sirkeli su ile silin...
Bunu da dusundum :))) olur mu olur
Ne olmuyor ki...tutturmuslar bi aşure :)

Ya gunahini almayayim kimsenin de bunlar organize bile olabilirler.. annesinden daha cok irrite oldum nedense.. kizinin bir lafiyla asure kapip gelmesi hic normal degil belli ki tepkini olcmek istiyor.. tasinmayacaksan gelecek sefer kapiyi bile acma o derece mesafeli ol..
Offiice bile supheliyse durum vahim :D

Tekrardan selamlar hanimlar :)

Mesajlariniz icin cok tesekkur ederim. hepiniz o kadar haklisinizki.mesajlariniz tebessume sebep oldu iyiki varsiniz :)

Bu aksam kizkardesimin yanina gidiyorum. 1 hafta falan kalacagim onunla sehir disinda. yurtta kaliyor ev bakicaz ona. kardesimi cok ozledim hem bende stres atmis olurum.

Esim calisiyor gelemicek. ust komsudan ses seda yok dunde dahil olmak uzere.

Ya gunahini almayayim kimsenin de bunlar organize bile olabilirler.. annesinden daha cok irrite oldum nedense.. kizinin bir lafiyla asure kapip gelmesi hic normal degil belli ki tepkini olcmek istiyor.. tasinmayacaksan gelecek sefer kapiyi bile acma o derece mesafeli ol..
Dediğini abartılı bulurdum,ona benzer bir duruma şahit olmasaydım...
13 14 yaşlarımda amcamlara gidip kalırdım bazen.Bir komşuları vardı,kızıyla onlara gelir,ücret karşılığı bahçesinin bakımını yapardı
.O yaşımda bile garip bulurdum hareketlerini.
Bir gün amcama şunu yapıyor mu eşin sana dedi,bir yemek söyleyerek. O da dedi ki x bilmez o yemeği,yöresel bir yemek o.
Ya bak gördün mü dedi, benim kızı alsaydın ondan da bol bol yerdin:KK57:Boşa sen bunu:KK57:Şaka yapar gibi de gülüyor.
Amcamın 3 çocuğu vardı üstelik.Kızına yakıştırıyordu yani hala.Amcam şaşırarak şu anda hatırlamadığım bir şeyler söyleyerek onu bozdu ve olayı aynen yengeme anlattı.
Ve yengemin seçtiği yaşlı bir kadını aldılar bahçe işlerine. Yani olur muo_O olur:tokat:

Son düzenleme:
13 14 yaşlarımda amcamlara gidip kalırdım bazen.Bir komşuları vardı,kızıyla onlara gelir,ücret karşılığı bahçesinin bakımını yapardı
Bir gün amcama şunu yapıyor mu eşin sana dedi,bir yemek söyleyerek. O da dedi ki x bilmez o yemeği,yöresel bir yemek o.
Ya bak gördün mü dedi, benim kızı alsaydın ondan da bol bol yerdin:KK57:Boşa sen bunu:KK57:Şaka yapar gibi de gülüyor.
Amcamın 3 çocuğu vardı üstelik.Kızına yakıştırıyordu yani hala.Amcam şaşırarak şu anda hatırlamadığım bir şeyler söyleyerek onu bozdu ve olayı aynen yengeme anlattı.
Ve yengemin seçtiği yaşlı bir kadını aldılar bahçe işlerine. Yani olur muo_O olur:tokat:

Ya yemin ediyorum her seyi bekliyorum artik ben bizim milletten.. bazen kendi yazdiklarima inanamiyorum ama su yazdigin seyin cok benzerini bir akrabamda tanik oldugum icin artik herkese supheli yaklasiyorum.. evli birine gorucu giden taniyorum ben ya :27:

Ya yemin ediyorum her seyi bekliyorum artik ben bizim milletten.. bazen kendi yazdiklarima inanamiyorum ama su yazdigin seyin cok benzerini bir akrabamda tanik oldugum icin artik herkese supheli yaklasiyorum.. evli birine gorucu giden taniyorum ben ya :KK53:
Eskiden "Analar kızının tahtını yapar da,bahtını yapamaz" denirdi.Artık bahtına da el attılar,öyle görünüyor:D Kurulu düzen mis gibi,daha ne olsun:KK51:
Konu sahibi sözüm genel,canını sıkma sen yine de...

Annemde yaşamış konu sahibinin yaşadığını çocuklarla iş yapamazken gelirdi kızıyla sözde bana yardımcı olurlardı dedi
Sonra işin rengi değişti anlamaya başladım dedi babam varken de gelmeye başlamışlar

Kadın artık ev temizliği vs herşeyi babamın yanında da konuşmaya başlamış işte çocuklara yetisemiyor şöyle yemek yapamıyor falan annemi aşağılamaya başlamış kızı yanındayken

Annemde eve almayarak posta koymaya başlamış bu zamanda millet adam gibi adam buldu mu böyle dulcuklar kızını yerleştirmeye çalışıyor

ben de kaçıyorum. biyerde topluluk tanıdık olsa da yanlarına gitmem. mümkün mertebe kimseyi evime çağırmam. günlere girmem. kimsenin evine gitmemeye çalışırım. eskiden böyle değildim. yaşadıklarım değiştirdi. millet bi acayip. kimse had bilmiyor. böyle kafa rahat mis gibi :)
Uff evet ben de sizin gibiyim. Yabaniliginle ovuncem su an ama,ben de gunlere gitmem,apartmandan cok fazla kimseyle konusmam.. evime gelen gidenim yoktur. Ara sira yakin akrabalar denebilir..kizkardesim annemgil haric yani..sosyal degilim galiba ama ..vallahi kafam goturmuyo. Universiteden arkadaslar bulusur eder,birbirlerinin dugununu nisanini kovalar. Benim gidesim hic yok. Milletle canimli sekerimli pek konusmam. Samimiyetsiz bulurum..Okurken de boyleydim 2 3 kisiyle takilirdik hep tamam. Kalabalik ortamlar geziler toplantilar bulusmalar bana gore olmazdi hic.. öggf yazarken bunaldim resmen.
Az insanla kafam rahat oluyo,ozgur hissediyorum.. bebegim,ailem.. bizimkiler ,bikac arkadas yeter bana aman :)

5 yıl kadar oluyor, 17-18 yaşlarındaki bir kız babama göz koymuştu :| çalıştığı dükkana gidip babama laf atıyormuş. Babam o zaman berberdi. Son olarak "Ellerini güzel kullanıyorsun benim üstümde de denesene." Demiş. Babam anneme anlattı. Kız sürekli gördüğümüz bir kızdı. Son zamanlarda raydan çıkmış sanırım. Annem kızı rezil etmişti.. Kızın babası duymuştu falan.. :/ Ortalık epey karışmıştı

5 yıl kadar oluyor, 17-18 yaşlarındaki bir kız babama göz koymuştu :| çalıştığı dükkana gidip babama laf atıyormuş. Babam o zaman berberdi. Son olarak "Ellerini güzel kullanıyorsun benim üstümde de denesene." Demiş. Babam anneme anlattı. Kız sürekli gördüğümüz bir kızdı. Son zamanlarda raydan çıkmış sanırım. Annem kızı rezil etmişti.. Kızın babası duymuştu falan.. :/ Ortalık epey karışmıştı
Ne kadan terbiyesiz mis yahu zaten yapacak adam karısına anlatmaz
İşi götürür

Şimdiki kızlar dahabeter yaaa

Back
X