Komşu kizi!!

Ben almak istemedim bozuldum da acikcasi masaya birakti cekti gitti yani soylemek istemiyorum da para secişi var cuzdandan ne yalan soyleyim balo icin biseylr al diye 50 tl falan bekledim o 5 tl yi ariyormus meger

Tabi cnm o çakallıkta bi kadın okundu gorulmesin diye kesinlikle bildirimden okumustur yani...ama muhattap olası yoktur manyağın...
Kendisi bilir o kadar da haysiyeti olur gozumde hatta hic olmaz ben pisman olacak bisey yapmadim kendisinin icine oturur insallah

Ben almak istemedim bozuldum da acikcasi masaya birakti cekti gitti yani soylemek istemiyorum da para secişi var cuzdandan ne yalan soyleyim balo icin biseylr al diye 50 tl falan bekledim o 5 tl yi ariyormus meger

Eee gelince demesin 10 gün bakmadın nerde paramın üstü diye

Ha sen mi çok sayfa önce okuyunca bulamadım
Valla acayip bi tespit kafa zehir gibi çalışmış
Günde 50 kuruş verirsin demesinden Nasıl şak diye buldun valla bravo bi sen farketmişsin
İnsan aklına pek gelmez
Eskiden çok saf salak bişeydim
Aslinda iç sesim hep doğruyu soylerdi de yok yaa öyle biri değil derdim insanlar icin
Y yorgunummm dan beterdim
Kazık yiye yiye akillandim simdi
Adami gözünden tanirim kimin ne mal oldugunu bilirim artik daha temkinliyim ama arada safligim tutuyo yine
Yas 35 omrumun geri kalaninda biraz rahat edeyim bari napiym

Bencil birisi olmadim hic bir zaman hani herkesi kanatlari altina alan tipler vardirya onlardan oldum hep sevap sevap sevap banada gunah yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…