- 9 Aralık 2015
- 1.365
- 2.073
- 133
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Yoksa sen bizim mah demi oturuyorsunYok yok mahallece batiyor bunlar bana yada ben huylandim
Ben almak istemedim bozuldum da acikcasi masaya birakti cekti gitti yani soylemek istemiyorum da para secişi var cuzdandan ne yalan soyleyim balo icin biseylr al diye 50 tl falan bekledim o 5 tl yi ariyormus megerEvet ya çok doğru söylemiş ama günde 50 kuruş 10 günde 5 lira yapar diye bende okuyunca hak verdim
Keşke o Zaman sende anlasaydın ama o kadar ince hesap insanın aklına Nasıl gelir ya çok fena bi kadınmış
Belki bildirimden okumuştur
Olmaz olasi bagcilardayimYoksa sen bizim mah demi oturuyorsun
Kendisi bilir o kadar da haysiyeti olur gozumde hatta hic olmaz ben pisman olacak bisey yapmadim kendisinin icine oturur insallahTabi cnm o çakallıkta bi kadın okundu gorulmesin diye kesinlikle bildirimden okumustur yani...ama muhattap olası yoktur manyağın...
Ben almak istemedim bozuldum da acikcasi masaya birakti cekti gitti yani soylemek istemiyorum da para secişi var cuzdandan ne yalan soyleyim balo icin biseylr al diye 50 tl falan bekledim o 5 tl yi ariyormus meger
Üstten okumuştur o :))Gitmis msj ama goruldu isigi yanmadi daha
Bendim oEvet ya çok doğru söylemiş ama günde 50 kuruş 10 günde 5 lira yapar diye bende okuyunca hak verdim
Keşke o Zaman sende anlasaydın ama o kadar ince hesap insanın aklına Nasıl gelir ya çok fena bi kadınmış
Yok anneye diyor o hesabi yaptiysa cok fena diye :)Bendim o
Bende mi fenayım acaba :)
Koptum şuan :)))
Eee gelince demesin 10 gün bakmadın nerde paramın üstü diye
Götürün teyzesine bırakın açıklama yapmak zorunda degilsiniz.Pazartesi donucem dedi nisanada dun karar verildi
Eee gelince demesin 10 gün bakmadın nerde paramın üstü diye
Ha sen mi çok sayfa önce okuyunca bulamadımBendim o
Yok anneye diyor o hesabi yaptiysa cok fena diye :)
Ha aynen anneye dedim Can'ım çok fenaymış diyeBendim o
Eskiden çok saf salak bişeydimHa sen mi çok sayfa önce okuyunca bulamadım
Valla acayip bi tespit kafa zehir gibi çalışmış
Günde 50 kuruş verirsin demesinden Nasıl şak diye buldun valla bravo bi sen farketmişsin
İnsan aklına pek gelmez
Konu sahibi çocuğu vermeden benim içim rahatlamiycak dert olduOyyy bu konunun mūdavimi oldum çıkamıom...engelleyin beni yahuu...5 tl verdi yaa. ..allahım sana geliyorummm...
Bencil birisi olmadim hic bir zaman hani herkesi kanatlari altina alan tipler vardirya onlardan oldum hep sevap sevap sevap banada gunah yaniEskiden çok saf salak bişeydim
Aslinda iç sesim hep doğruyu soylerdi de yok yaa öyle biri değil derdim insanlar icin
Y yorgunummm dan beterdim
Kazık yiye yiye akillandim simdi
Adami gözünden tanirim kimin ne mal oldugunu bilirim artik daha temkinliyim ama arada safligim tutuyo yine
Yas 35 omrumun geri kalaninda biraz rahat edeyim bari napiym
Benimde ya sanki bana noluyosaKonu sahibi çocuğu vermeden benim içim rahatlamiycak dert oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?