Komşu kizi!!

Evet eminim konusucak her kelimesine hak koyuyorum simdiden kimsem yok bulundugum sehirde kizim krese basliycak onumuzde ki ay Allah nasip ederse tamamen aticam kendimi evden sohbet kurs hatta uygun is ne olursa

Gece 1 e kadar oturan komşumu olur ya hiç hoşuma gitmez evde koca varken oturan kadın.
Kocanızda dengesiz olduklarına kanaat getirmiş çoktan muhattap olmayın böyle insanlarla kocanızla aranız bozulur.
En güzel tespiti bi arkadaş yapmış 5 lira hergün 50 kuruş yetermiş zaten planlı gitmiş diye
Kesinlikle katılıyorum o arkadaşa

Ay ben o yorumu gormedim Allahim cok guldum yaaaa

Yanlis anlamayin sizi tanimiyorum ama sizin yerinize sapik tacizci psikopat biri de olabilirdi. Bu devirde akrabalarini bile tanimiyorken bir insan nasil komsusuna evladini emanet edebilir bana garip gelen bu. Tekrar yanlis anlamayin kesinlikle sozum size degil.

Ediniz
Esimde dun aksam bayagi kizdi o kadini bastan beri sevmedim ben evdeyken gece 1 e kadar oturan kadin normal degil esine kizip cocuklari birakip baska bir arkadasinda 3 gun kalmasi normal degil sen okumus kadinsin vs. Vs.. Bayagi laf yedim
Esiniz cok hakli. Baskasinin evinde kalan insanlari sevmem samimiyette kurmam.
Yani misafir gelmisler baska evi birakip birakip gelmis baska.

Bugün Ayşe komşuya gidecek ya bence o komşu da annesi gibi olduğundan ondan para istesem de vermez diye sizden istiyor. Nasılsa bu her dediğimi yapıyor diye. O kadar iyilik ettiniz 5 lira da veriverin hayrınıza boşverin. Yeni nesil biraz tuhaf ama neticede yine de çocuktur. Birdaha da araya mesafe koyarsınız kızla da annesiyle de bulaşmazlar size.

Evet kadın cok az kullanıldı zaten...daha da fazla kullansınlar di mi haklısın...zaten kadının internetini beles kullaniyolarmis...haftasonu cocugu yedirdi icirdi tiyatroya baloya goturdu...ustune ustluk evdeki huzurunu bozdu az biraz daha kullanilmali...cok ilgincsiniz yaa

Yoo estgfirullah olmiycak sey yok haklisiniz bende anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…