- Konu Sahibi yorgunummm
-
Evet eminim konusucak her kelimesine hak koyuyorum simdiden kimsem yok bulundugum sehirde kizim krese basliycak onumuzde ki ay Allah nasip ederse tamamen aticam kendimi evden sohbet kurs hatta uygun is ne olursamantıklı olur taşının bence de kızınızı da o çevrede büyütmezsiniz. bu kadına ters davransanız da arkanızdan konuşacak muhtemelen haberiniz olsun.
ben bu komşularla samimi olma işini pek anlamıyorum karşılaşırsam selam sabah yeterli değil mi? neden çocuk emaneti seviyesine giriyorsunuz devir o devir değil yani artık. insanlar 5 lira için babalarını kesiyorlar ne biliyorsunuz nasıl insanlar var karşınızda
Evet varAyşe komşunun haberi var mı kızın ona gideceğinden?
Yok gelmediAkşam ki msjına cvp geldi mi?
Ay ben o yorumu gormedimGece 1 e kadar oturan komşumu olur ya hiç hoşuma gitmez evde koca varken oturan kadın.
Kocanızda dengesiz olduklarına kanaat getirmiş çoktan muhattap olmayın böyle insanlarla kocanızla aranız bozulur.
En güzel tespiti bi arkadaş yapmış 5 lira hergün 50 kuruş yetermiş zaten planlı gitmiş diye
Kesinlikle katılıyorum o arkadaşa
internet faturasını ver eline şifreyı isteyinceEvet bedava kullaniyor hatta bi ara esim degistirdi yine istedi verdim kusura bakmayimda ben de safin en ondeki bayrakli olaniyim sanirim
görmüşmü mesajıYok gelmedi
Esiniz cok hakli. Baskasinin evinde kalan insanlari sevmem samimiyette kurmam.Esimde dun aksam bayagi kizdi o kadini bastan beri sevmedim ben evdeyken gece 1 e kadar oturan kadin normal degil esine kizip cocuklari birakip baska bir arkadasinda 3 gun kalmasi normal degil sen okumus kadinsin vs. Vs.. Bayagi laf yedim
Bugün Ayşe komşuya gidecek ya bence o komşu da annesi gibi olduğundan ondan para istesem de vermez diye sizden istiyor. Nasılsa bu her dediğimi yapıyor diye. O kadar iyilik ettiniz 5 lira da veriverin hayrınıza boşverin. Yeni nesil biraz tuhaf ama neticede yine de çocuktur. Birdaha da araya mesafe koyarsınız kızla da annesiyle de bulaşmazlar size.Mesela biraz once bana yarin harclik vericekmisin dedi bende evet dedim 2 tl falan verme 5 tl ver yetmez dedi bende annene kalsa hakkin 50 kurustu biliyosun degil mi dedim evet o oyle fazla istersem dovuyor yada hic vermiyor dedi onun parasi kiymetli diyor biraz sabrimi siniyor yani
Bugün Ayşe komşuya gidecek ya bence o komşu da annesi gibi olduğundan ondan para istesem de vermez diye sizden istiyor. Nasılsa bu her dediğimi yapıyor diye. O kadar iyilik ettiniz 5 lira da veriverin hayrınıza boşverin. Yeni nesil biraz tuhaf ama neticede yine de çocuktur. Birdaha da araya mesafe koyarsınız kızla da annesiyle de bulaşmazlar size.
Arayi acinca isteyemez heralde istersede yuh yani kapiyi suratina carparim artikinternet faturasını ver eline şifreyı isteyince
görmüşmü mesajı
Gitmis msj ama goruldu isigi yanmadi dahainternet faturasını ver eline şifreyı isteyince
görmüşmü mesajı
Yoo estgfirullah olmiycak sey yok haklisiniz bende anlamiyorumYanlis anlamayin sizi tanimiyorum ama sizin yerinize sapik tacizci psikopat biri de olabilirdi. Bu devirde akrabalarini bile tanimiyorken bir insan nasil komsusuna evladini emanet edebilir bana garip gelen bu. Tekrar yanlis anlamayin kesinlikle sozum size degil.
Evet ya çok doğru söylemiş ama günde 50 kuruş 10 günde 5 lira yapar diye bende okuyunca hak verdimAy ben o yorumu gormedimAllahim cok guldum yaaaa
Belki bildirimden okumuşturGitmis msj ama goruldu isigi yanmadi daha
Bilmem kiBelki bildirimden okumuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?