Komşu kizi!!

Uvey degil kinamak istemiyorum uc cocukta boyle ortanca oglu kizimla yasit 10 krs. İstiyor annesi bagiriyor 10 krs. Mu basiyorum ben dedigi an cocuk tekmeyle girisiyor ve anne hic birsey demiyor zaten ben en buyuk hatayi bu mahalleye tasinmakla yaptim

Esimde dun aksam bayagi kizdi o kadini bastan beri sevmedim ben evdeyken gece 1 e kadar oturan kadin normal degil esine kizip cocuklari birakip baska bir arkadasinda 3 gun kalmasi normal degil sen okumus kadinsin vs. Vs.. Bayagi laf yedim

Huzurunuzun icine etmisler yaa ana kız...kendisi orda keyif catiyo...ne manyak insanlar ne manyak çocuklar...bunun gibi insanlar bunun gibi cocuklar doguruyo...dūnya pisleniyo...cocuk yapmanin da bi ehliyeti olmalı bence...asıl yapması gerkeen iyi insanlar yapmayip bunun gibi duyarsiz pis insanlar cocuk yapinca dūnyanın gidecegi yer belli....

internet şifrenin ondada olduğunu yazmışsın hep bedavamı kullanıyo, bizde üst komşudan alıyoruz ama her ay parasını veriyoruz. mesajına cevap verdimi

Kıyaslamam doğru mu bilmem de..
Geçen yaz komşum balık emanet edip 3-4 günlüğüne şehir dışına gideceğini söyledi.
Balık dışında bir hayvan olsa kabul etmezdim.

Şu konuyu da gördükten sonra bırak çocuk emanet almayı, balık dahi kabul etmem artık.

Daha fazla üzülmeyin siz de, ders oldu işte,önce haddini bildirin o kadına, sonra da kesin ilişkinizi, komşuluk önemli tamam ama o kadın komşu değil insan olsun önce.
Bu yapıda bir kadınla sizin ne iletişiminiz ne paylaşımınız olacak da sanki, hiçç...

internet şifrenin ondada olduğunu yazmışsın hep bedavamı kullanıyo, bizde üst komşudan alıyoruz ama her ay parasını veriyoruz. mesajına cevap verdimi
Evet bedava kullaniyor hatta bi ara esim degistirdi yine istedi verdim kusura bakmayimda ben de safin en ondeki bayrakli olaniyim sanirim

Olmadi cuma gelirim demis kizina iki gun once falan "olmadi " demekki niyeti yok mecburiyetten gelicek
Anne kız yüzsüzler. Gönder sen de öğlen rahat et kızını dövecek bıraksan şuna bak. Gerçekten bu kadın 1 ya da 2 tane daha doğurur söyleyeyim sana yaşı genç 29. 40'ına kadar fırtlatır daha. Cahil kadın.

Aman yok bacimmmm sakin alma ben yandim siz yanmayin bundan sonra zaten manevi bisey alamadigim insanla baglantimi kesicem evin kredisi bitsin burdanda tasinicam

Evet bedava kullaniyor hatta bi ara esim degistirdi yine istedi verdim kusura bakmayimda ben de safin en ondeki bayrakli olaniyim sanirim
Yok artık!
Bir an evvel değiştirin, bir daha sormaya cesaret edemez herhalde.
Ve lütfen bunu kendinize yapmayın,merhametten maraz doğabilir

Hayir gelsin yuzune soyliycem her firsatta 3 tane zor dedigimde ben cocuklari severim diyordu gorduk ne kadar sevdigini

Aman yok bacimmmm sakin alma ben yandim siz yanmayin bundan sonra zaten manevi bisey alamadigim insanla baglantimi kesicem evin kredisi bitsin burdanda tasinicam
mantıklı olur taşının bence de kızınızı da o çevrede büyütmezsiniz. bu kadına ters davransanız da arkanızdan konuşacak muhtemelen haberiniz olsun.
ben bu komşularla samimi olma işini pek anlamıyorum karşılaşırsam selam sabah yeterli değil mi? neden çocuk emaneti seviyesine giriyorsunuz devir o devir değil yani artık. insanlar 5 lira için babalarını kesiyorlar ne biliyorsunuz nasıl insanlar var karşınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…