- Konu Sahibi yorgunummm
-
Bugun birakacak sanirsamAilesinden kaynaklaniyorda sen bu cocugu ayse komsuya birakmiyormuydun en son?
Uvey degil kinamak istemiyorum uc cocukta boyle ortanca oglu kizimla yasit 10 krs. İstiyor annesi bagiriyor 10 krs. Mu basiyorum ben dedigi an cocuk tekmeyle girisiyor ve anne hic birsey demiyor zaten ben en buyuk hatayi bu mahalleye tasinmakla yaptimBende konuyu takip ediyorum acaba dedim kız üvey mş çünkü çocukken alt komşumuz un eşinin ilk hanımından kızı vardı onlarla yaşıyordu kıza çook eziyetler ediyordu hala hatırımda bu da umursamıyor ya hiç çocuğu acaba dedim tabi özden öte harıka annelik yapanları tenzih ediyorum herşeyin mutlaka ıyısı kotusu var öz ya da üvey anne
Evet bugun oglen gidiyorBugun birakacak sanirsam
Gec bile kaldin canim yaaa dayanilir gibi degilEvet bugun oglen gidiyor
Evet coook doluyum suan bile agliyorum sinirimdenGec bile kaldin canim yaaa dayanilir gibi degil
Neyse defolup gidecekler hayatindan bugunden sonra konusma o kadinla da bana hic normal bi aile gibi gelmedilerEvet coook doluyum suan bile agliyorum sinirimden
Olmadi cuma gelirim demis kizina iki gun once falan "olmadi " demekki niyeti yok mecburiyetten gelicekManyak annesi ne zaman geri gelcek? Bi de çok bakabiliyo gibi 3 tane doğurmuş
Evet bedava kullaniyor hatta bi ara esim degistirdi yine istedi verdim kusura bakmayimda ben de safin en ondeki bayrakli olaniyim saniriminternet şifrenin ondada olduğunu yazmışsın hep bedavamı kullanıyo, bizde üst komşudan alıyoruz ama her ay parasını veriyoruz. mesajına cevap verdimi
Anne kız yüzsüzler. Gönder sen de öğlen rahat et kızını dövecek bıraksan şuna bak. Gerçekten bu kadın 1 ya da 2 tane daha doğurur söyleyeyim sana yaşı genç 29. 40'ına kadar fırtlatır daha. Cahil kadın.Olmadi cuma gelirim demis kizina iki gun once falan "olmadi " demekki niyeti yok mecburiyetten gelicek
Aman yok bacimmmm sakin alma ben yandim siz yanmayin bundan sonra zaten manevi bisey alamadigim insanla baglantimi kesicem evin kredisi bitsin burdanda tasinicamKıyaslamam doğru mu bilmem de..
Geçen yaz komşum balık emanet edip 3-4 günlüğüne şehir dışına gideceğini söyledi.
Balık dışında bir hayvan olsa kabul etmezdim.
Şu konuyu da gördükten sonra bırak çocuk emanet almayı, balık dahi kabul etmem artık.
Daha fazla üzülmeyin siz de, ders oldu işte,önce haddini bildirin o kadına, sonra da kesin ilişkinizi, komşuluk önemli tamam ama o kadın komşu değil insan olsun önce.
Bu yapıda bir kadınla sizin ne iletişiminiz ne paylaşımınız olacak da sanki, hiçç...
Yok artık!Evet bedava kullaniyor hatta bi ara esim degistirdi yine istedi verdim kusura bakmayimda ben de safin en ondeki bayrakli olaniyim sanirim
Hayir gelsin yuzune soyliycem her firsatta 3 tane zor dedigimde ben cocuklari severim diyordu gorduk ne kadar sevdiginiAnne kız yüzsüzler. Gönder sen de öğlen rahat et kızını dövecek bıraksan şuna bak. Gerçekten bu kadın 1 ya da 2 tane daha doğurur söyleyeyim sana yaşı genç 29. 40'ına kadar fırtlatır daha. Cahil kadın.
İyilikten cok canim yandi resmen gercekten bittiYok artık!
Bir an evvel değiştirin, bir daha sormaya cesaret edemez herhalde.
Ve lütfen bunu kendinize yapmayın,merhametten maraz doğabilir
mantıklı olur taşının bence de kızınızı da o çevrede büyütmezsiniz. bu kadına ters davransanız da arkanızdan konuşacak muhtemelen haberiniz olsun.Aman yok bacimmmm sakin alma ben yandim siz yanmayin bundan sonra zaten manevi bisey alamadigim insanla baglantimi kesicem evin kredisi bitsin burdanda tasinicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?