- 2 Ağustos 2009
- 4.172
- 2.082
- 773
- Konu Sahibi yorgunummm
-
kendiniz değiştirin şifreyi bilgisayarda şifremi var?İnternet sifremde var hanimefendide esim gelsin hemen degistirticem bazi insanlara iyilik yaramaz hic olmadi oylesine bir ara nasil gecti diye ıııııııyyyyyhhhhh kendimi zor tutuyorum
Valla yine iyisin sen ben çok daha salağım bu konularda emrivakilere hemen geliyorum :/Bencil birisi olmadim hic bir zaman hani herkesi kanatlari altina alan tipler vardirya onlardan oldum hep sevap sevap sevap banada gunah yani
Bilgisayar bulundurmuyorum evde esimi beklemm lazim sirkete goturuyorkendiniz değiştirin şifreyi bilgisayarda şifremi var?
Allah korusun yarin bigun elin oglu cok kolay kandirir cunku herseye ac bir kizBence kıza kendi ailesinin evinde sizde olduğu kadar iyi bakılmıyor.günde 50 kuruş çok az bir beşinci sınıf öğrencisi için.ailesi pinti çocuk doğru düzgün bişey bile yiyemiyodur o evde.sizde de rahatı bulunca bu durumdan yararlanmak istemiş biraz şımarmış.
Ne tipler var ya.
Allah korusun yarin bigun elin oglu cok kolay kandirir cunku herseye ac bir kiz
Sen merak etme arkadasim o kiz elin oglunu da kandırıryer icer elin oglunun malını isin icinden de cok guzel cıkar boyle insanlar ve yetistirdikleri cocuklar...kafalar rahat cunku...olan senin benim cocuguma olur biz ūzūlelim bence....
Dun aradim acmadi watstan yazdim donmedi bende komsuya gonderdim onlarla mi ugrasicam dimi amaNe insanlar. Telefonda senin kizin burda farkinda misin kalacaksan da gel kizini al deyin bence.
Yok kız ev boyası yaptım saça daha var henüz çıkmadı dipler boyayacağım Zaman haber veririm sanaSac boyasiysa benimkini de boya allasen
Okudum okudum bide trip atmış atarlı ergenGitti çıkabilirsin
Asıl cümbüşü komşu gelince görcezDun aradim acmadi watstan yazdim donmedi bende komsuya gonderdim onlarla mi ugrasicam dimi ama
Ev de olurdu aslindaYok kız ev boyası yaptım saça daha var henüz çıkmadı dipler boyayacağım Zaman haber veririm sana
Gittigi komsu uzakmi vardi mi acabaDun aradim acmadi watstan yazdim donmedi bende komsuya gonderdim onlarla mi ugrasicam dimi ama
Asıl cümbüşü komşu gelince görcez
Bak burdan yaz hepsini ha
Ben görmezsemde etiketleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?