Komşu kizi!!

ya dimi tatli tatli anlatiyordu
yarina devam eder herhalde, ama takipte kalacagim orasi kesin
Geldim kizlar geldim yanlis anlayin da evimde yabanci birisi kalinca evi kirli goruyorum kucucuk kiz ask olsun demeyin nolur herkese boyleyim yastik carsaf yikadim aksama kadar evi temizledim dezanfekte ettim :)

Cok haklidiniz ben yaptigim hic birseyden pisman degilim giderken bile ac gitmesin diye cabalarken azar yedim yani beni rahatsiz eden surekli kizima saldirmaya calismasi ve annesi ... Hepimiz el kapisi gorduk haksiz yere kucucuk kuzenimden azar yedim de sesimi cikarmadigimi bilirim ama dedigim gibi annesine hakkim asla helal degildir

Sizin yaşadığınız durumun benzerlerini eminim çoğu yokluktan gelen insanlar yaşamıştır bende şurda en az 2 sayfa anlatabilirim. Sizi çok iyi anlıyorum benimde aklıma geldikçe dua ettiğim insanlar vardır.
Haklısınız ama ben tamamen size katılmıyorum.
Siz yapılan iyiliği unutmayan bi insan olabilirsiniz ama malesef herkes sizin gibi değil ki.
Keşke öyle olsa.
Mesela bizde yokluktan geldik ama bi akraba yada komşumuza bana bunu al, şunuda ver demedik.
Komşunun kızını dövüp uyarılınca banane oda bana vurdu diye bağırmadık.
Milletin evinde bulunan abur cuburların hepsini yiyip ama banane ben yemek yemicem bunlarla doğdum diye terbiyesizlik yapmadık. Bunların üzerine Yapılan iyiliğe karşıda kapıdan poşetlerimi ver diye bi suratta yapmadık. Yani ben bu konuda size katılmıyorum.
Evet konu sahibi fazlasıyla müsama gösterdi iyi yaptı ona bişey demiyorum. Ama çocuk dediğin çatır çatır cevap verip terbiyesizlik yapıyorsa ailesinin verdiğinin bilmem kaç katı harçlık istiyorsa bende buna kullanma derim.
Ha ailesinin suçu var mı çok büyük hemde.
Onlardan öğrenmiş belli ki Ada'm kullanmayı.
Ama işte bazen kendimiz gibi görebiliyoruz insanları siz bence çok fazla kendi yerinize koydunuz kızı ondan kızmadınız.
Bi çocuk bu yaşta bu kadar fesatlanıyorsa bende ona kendimi bu kadar kullandırmam.
Herkesin kendi görüşü evet ben böyle düşünüyorum siz tersini sadece cvp yazmak istedim.

Geldim kizlar geldim yanlis anlayin da evimde yabanci birisi kalinca evi kirli goruyorum kucucuk kiz ask olsun demeyin nolur herkese boyleyim yastik carsaf yikadim aksama kadar evi temizledim dezanfekte ettim :)
Merakta bıraktın
Normal Can'ım misafirin arkasından temizlik yapmak adettir
Sen şimdi seyahatinimi erteledin

Cnm benim yeni konu acarim oraya toplaşiriz ama o kariyl kavga etmeden konu bitmeZ yarin geliyormus bende yolculuk isini yarina erteledim sirf onu goreyim gidip gelmeye sinirim gecmesin diye

Benim icin bu konuyu ozel hale getiren yine siz oldunuz.. yorumlarda surekli gelgit halinde olup sonunda hep yureginizin sesini dinleyerek hareket etmeniz icimi isitti..
Tavuk suyuna corba isimli kitap serisinde oldugu gibi sonu yuregimizi isitan bi olay oldu burda..
Kendi adima cocuk ne yaparsa yapsin yine size dogru geleni yapmanizdan cok etkilendim..
Allah gonlunuze gore versin..

Canim sende durumu anlat gitmen gerektiğini yok hayir diyorsa o zaman bilet kesin gönderiyorum de bindirip otobüse göndericem de , Kimi kimsesi yokmudur yakinda oraya biraksan.

Süper yazdın.NET.....

al benden de o kadar ben de on dort aylik oglumu birakcam komsuya sinavda sorulari dusunemem ki keremi dusunmekten

Elbette cevabınıza saygı duyarım ama bende kesinlikle sizin görüşünüze katılmıyorum. Çocuğu kendi yerime koyma gibi bir durumum olmadı. Çünkü çocukla aynı şartlarda yetişmedim. Ama onun için çok üzüldüm. Yokluk içinde yetişmek ayrı şeydir. Ama sevgisiz bir ailede yetişmek ayrı şeydir. Siz yada ben yokluk çekmiş olabiliriz. Ama sevgi saygı gören gösteren ailelerimiz olduğu için belkide bu tarz şımarıklıklar yapmadık. Çocuk saygı görmemişki göstermeyi bilsin. Ona bu şekilde davranıldığı için kendi yaptığının doğru olduğunu düşünüyor bence.

Söylediklerinize kısım kısım katılıyorum elbette.. fakat söylediğim gibi fikirlerimiz tam anlamıyla aynı değil.
Cvp verdiğiniz için teşekkür ederim.

Cok buyuk hata yapmişsiniz. Elalemin sorumlulugunu nasil aliyorsunuz yani pes.

Ben bi tık daha saf salagım. O kadın oyle dedıgınde aklıma gelırdı ama ''herhalde boZugu yoktu da 5 lira verdi '' derdim. Ya hayır dıyememek cok kotu bısey. Sınırlanırımı koyabılseydım keske. Koymam koymam verır verırım ama en son gereksız yerde patlayıp haksız duruma da duserum:/ akıllı kadın olmayı ne cok ıaterdımmm

Ne rahat insanlar var yaaa.benim iki çocuğum var hiç kimseye güvenip emanet etmem.hele hele komşuya hiç emanet etmem.çocuğa birşey olur yazık günah komşumda zanaltında kalır.siz valla iyi kabul etmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…