Komşu kizi!!

Bu konu bitince ne yapicam merak ediyorum foruma girdigim gibi baktigim ilk konu oldu... hem cenaze var diye hem cocuk icin olaya baska acidan hem konu sahibi ve ailesi icin daha baska acidan baka baka garip oldum... sizin icin yasamasi keyifli olmasa da yorumlarini keyifle ve merakla okudugum ilginc bi dertti

Y yorgunummm 'la beni himayene alsana bi yol yordam ögret. Bu gidisle ya yoluncak tüyümüz kalmicak yada elimizi kirletcez

Bu ne ki burda olay çok
Bizde olaya farklı taraflardan bakmaktan boynumuz tutuldu

Bence sadece kadında değil kızın babasında da iş yok. O nerde, calismiyor mu bunlar işi gücü yok mu. Karısının arabasının vefatına 10 gün gidebilir anlayamıyorum.

ISTE SIZ IYILIKTEN MARAZAT DOGARIN EN IYI ORNEGISINIZ.

BIDE BU NASIL ANNEDIR KIZINI BIRAKMIs

Diger bi konu acan arkadas var kuzeni yaninda misafir getiricekmis gayir nasil diye sıkılan umarim bu konuyu okur
Zannetmem okuyacağını birde kuzenin x kız arkadaşının sevgilisi de gelecekmiş M Milky Way bayağı şokta yani :)

kizi ayse komsuya verdi kiz eve girmeden posetleri i istedi ve gitti .

sanirim burdan sonra bi gelisme yok .

diyorum kendime, resmenbi başladım ve 48 sayfayı okudum. Yapılan yorumların çoğuna hak versemde çoğunuda doğru bulmadım. Çocuk için öyle üzüldüm ki anlatamam. O kadar sayfa okudum ama bir kez olsun çocuğu suçlamadım. Allah hakedene evlat versin inşallah.

Y yorgunummm Çocuğun sizden bu kadar şey istemesinin sebebini ben kullanmak olarak değilde sizi kendi ailesinden bile yakın gördüğü için diye düşünüyorum. Eminimki bir arkadaşında yazdığı gibi seçme şansı olsaydı sizi ailesi olarak seçerdi.

Çocuk için ikramlıklar hazırlayıp, baloya götürmenizede öyle sevindim ki ileride bunları hatırlayacak ve bence eminim sizin ona yaptığınız bu iyiliği er geç bir başkasına yapacak.Bundan adım kadar eminim. Çünkü hiç bir iyilik karşılıksız kalmaz.

Konu dışı olacak belki ama bende o çocuğun yaşındaydım ve hiç unutmuyorum bir arife günüydü bütün arkadaşlarıma aileleri bayramlık almıştı herkes arife gününden giyinmişti ama bizim maddi durumumuz iyi değildi babamı küçükken kaybetmiştim ve annem o bayram bayramlık alamayacaktı ama o akşam üstü beni çarşıya çıkarmıştı ve bi tanıdığımız anneme fitresini verdi. Annemde o parayla bana bayramlık aldı o gün yaşadığım gibi bir sevinci senelerdir yaşadığımı hatırlamıyorum. O an sadece kıyafet için sevinmiştim ama liseye gelip durumu kavradığımdan beri her yattığımda o kişiye dua ediyorum. Annem bu olayı yada parayı kimin verdiğini şuan hatırlamıyor. Üstelik kim olduğunu bende hatırlamıyorum. Ama o kişiyi hep dualarımda anar ve her arife günü mutlaka elimden geldiğince çocukları sevindirmeye çalışırım. Şuan 24 yaşındayım ve ömrüm yettiğincede yapmaya devam etmek istiyorum.
Belki söylemek benim haddime değil ama çocuğa daha fazla kızmayın yada kin tutmayın ki içinizdeki merhamet körelmesin Rabbim yaptığınız iyiliğinizi karşılıksız bırakmaz. İnşallah evinizden huzur bereket eksik olmaz.

Beni çok duygulandırdınız biz küçükken ki 4 kardeşiz annem ve babam çalışıyordu ama bizi gözetleyen komşumuz bizleri hep korudular şöyle ki okuldan arabayla kızlarını aldıklarında bizide eve bırakırlardı , bir kış günü hiç unutmam gaz sobasının gazını açık unutup hemen yapmayınca gaz çok akınca korktuk sanki soba patlayacak gibi oldu o esnada yine komşulardan bir büyüğü çağırıp yardım istemiştik ki neyse kadın ayarladı şimdi aklım erdide buradaki komşular bize kollayıp gözetleyip korumuş çok minnettarım onlara

üzücü...yorumların hepsini okumadım ama kızı koruyun da aman ikramlık balo falan önemli değil.

Ev alma komşu al derlermiş gerçekten doğruymuş insan gördükçe öğreniyor. Allah herkesi böyle iyi insanlarla karsilastirsin.

Cnm benim yeni konu acarim oraya toplaşiriz ama o kariyl kavga etmeden konu bitmeZ yarin geliyormus bende yolculuk isini yarina erteledim sirf onu goreyim gidip gelmeye sinirim gecmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…