- Konu Sahibi yorgunummm
-
Aynen yani uzulmuyorda gelemiyoruz diye biskin piskin konusuyorBen bu haftaki kpss sınavı için iki saatlik sınav için kızımı nasıl bırakırım arkadaşa ne yapar nasıl vakit geçirir diye kara kara düşünürken insanların bu rahatlığına ağzım açık kalıyor..
Esimde aynisini soyluyor seni kullaniyor akilli insan olsa daha 29/ da uc cocuk yapmaz diyorEy gidi
Böyleleri de anadan sayılıyo öyle mi??
Pes diyorum
Hemen telefon aç
Cenazen var diye bişey demedim ptesi ye kadar idare ederim de
Hemen gelsin alsın çocuğunu
Sakın yüz verme böylelerine
Samimiyetini de bi gözden geçir
Sorumsuz gezenti pislik
Teyzesi var da uzak gitmem okulumdan kalirim diyor
Ya tuaf olanda ne biliyormusunuz ? Dun 10/yillik komsusuna diyorum ki sizin kizla ayni sinifta yakin arkadasta sizinle gelsin yol uzak kizimla zor olur diye kadinin cevap gotururum ne olcak beklerken aman nolcak bi ikramlik yap getir millette deli banane arkadasimArayın gelsinler sanki kadın bilerek yapmış gibi.
Olmadı kızı baloya götürün ikramlık yapılacak denirse annesi memlekete gitti dersin sen yapmak zorunda değilsin.
Seni kullanıyor doğruEsimde aynisini soyluyor seni kullaniyor akilli insan olsa daha 29/ da uc cocuk yapmaz diyor
Teyzesi var da uzak gitmem okulumdan kalirim diyor
İnanin bende oyleyim ailemin yanina gidince isim ciksa aklim hep evde oluyorBen bu haftaki kpss sınavı için iki saatlik sınav için kızımı nasıl bırakırım arkadaşa ne yapar nasıl vakit geçirir diye kara kara düşünürken insanların bu rahatlığına ağzım açık kalıyor..
Pazartesi donucem dedi nisanada dun karar verildie siz söylemediniz mi benim de planlarım var, müsait değilim, kararlaştırdığımız vakitte dön diye.
Benimde basima gelecek o eminim dogum yaptiginda iki cocuguna baska komsu bakmis hakkinda cok rahatta konusabiloyor aynisini banada yapicakY yorgunummm bak sana bisey anlatayim
Benim bir yakinim ( erkek) cocugu hastayken ( ates alev yaniyor cocuk) karisiyla az bucuk tartisti diye arkadaslariyla icmeye gitti
O gun cocugun saatinde ( gece 12 gibi) igne olmasi gerek
Eve gelmedi
Esim ben annesi gittik, ignesini yaptirdik
Bunun gibi bir suru sey
İs icabi burda olmazdi herseyine kostururduk
Sonuc;
Cocuk buyudu isleri kolaylasti hic ama hic bir sebep yokken bizle konusmamaya basladilar
Ruyamda gorsem inanmazdim ama yaptilar
Suan kopek gibi pisman ama ölse yuzune bakmam o kadar canım yandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?