Komşu kizi!!

Aynen yani uzulmuyorda gelemiyoruz diye biskin piskin konusuyor

Esimde aynisini soyluyor seni kullaniyor akilli insan olsa daha 29/ da uc cocuk yapmaz diyor

İnsan evladını nasıl bırakır bu kadar süre tanımadığı insana? Nereye gidecekse gitmeyiversin ya, çocuğun balosundan sanane.
Keske baştan kabul etmeseydin. Cok şımartma çocuğu da.

Arayın gelsinler sanki kadın bilerek yapmış gibi.
Olmadı kızı baloya götürün ikramlık yapılacak denirse annesi memlekete gitti dersin sen yapmak zorunda değilsin.
Ya tuaf olanda ne biliyormusunuz ? Dun 10/yillik komsusuna diyorum ki sizin kizla ayni sinifta yakin arkadasta sizinle gelsin yol uzak kizimla zor olur diye kadinin cevap gotururum ne olcak beklerken aman nolcak bi ikramlik yap getir millette deli banane arkadasim

Sen ara gel al de bencr hemen ara sen baklm nedıcek teyzsıne sole gelsın alsın de mesulıyet kbul etmm de sana ne baldodan anası dılsın danası dıksın teze dusunsun uzme lçjendını esınle kavga edersın degermıbbı hıc ıcın esını arsnı bozmaya ara bkm nefocek bızede haber ver

Esimde aynisini soyluyor seni kullaniyor akilli insan olsa daha 29/ da uc cocuk yapmaz diyor
Seni kullanıyor doğru
İsterse 3 çocuk yapsin ister 33
Kendi bilir ama annelik yapsin
komsuya cocuk emanet etmek nedir ya
Cok müşkül bi durum olur birakirsin en kisa surede dönersin
Gunduz vakti degil , birkac saatlik degil
Gunlerce yatili birakilir mi cocuk
Yavrum gosterisi de varmis

O cocugun guzel hazirligi yapilacak elbisesi ayakkabisi banyosu saci basi hazirlanip tutacak anne babasinin elinden oyle gidecek gosterisine

Şu devirde çocuk mu emanet edilir, insan akrabasına güvenemiyor. Açsın gazetelere bir baksın, ders çalışmaya diye gönderdiği yerlerde bile neler geliyor çocukların başına!

sevinçte bizim için üzüntüde tamam cenazeye katılmışsın ama çocuğunun balosu bu yani dön gel çocuğunun başına ,siz başta almakla hata etmişsiniz.

Y yorgunummm bak sana bisey anlatayim
Benim bir yakinim ( erkek) cocugu hastayken ( ates alev yaniyor cocuk) karisiyla az bucuk tartisti diye arkadaslariyla icmeye gitti
O gun cocugun saatinde ( gece 12 gibi) igne olmasi gerek
Eve gelmedi
Esim ben annesi gittik, ignesini yaptirdik
Bunun gibi bir suru sey
İs icabi burda olmazdi herseyine kostururduk
Sonuc;
Cocuk buyudu isleri kolaylasti hic ama hic bir sebep yokken bizle konusmamaya basladilar
Ruyamda gorsem inanmazdim ama yaptilar
Suan kopek gibi pisman ama ölse yuzune bakmam o kadar canım yandi

İnanin bende oyleyim ailemin yanina gidince isim ciksa aklim hep evde oluyor

Benimde basima gelecek o eminim dogum yaptiginda iki cocuguna baska komsu bakmis hakkinda cok rahatta konusabiloyor aynisini banada yapicak

Ozaman uzak dur bacım bu pıskoljısı bozuk belı baksana 10 yıkk komsu kabul etmıo var bunrda bısy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…