Komşu kizi!!

Msj at kuzum benm abımın nısanı var cocunu gotrmm tetzesı gelsınalsın bılerek yapyolr

sevinçte bizim için üzüntüde tamam cenazeye katılmışsın ama çocuğunun balosu bu yani dön gel çocuğunun başına ,siz başta almakla hata etmişsiniz.
Evet hata ettim ama bilseydim hafta ici duracagini asla kabul etmezdim ya umurunda degil hatta birz da pinti masraftan kurtuldum diye sevinmistir eminim

Sende baloya gotrmesın xd keyfı bılır sannne onun cocundan bak ben kucuken alem bırı badına bole bısy gelmıstı 1 2 hafta aunı komusa klmıstım ama kuzla aynı sınftaydık benım babam annm 2 haftalık para o eve alsverıs yapp gtmıslerdı burda yıyıp ıcek olmaz dıe ole olmlrıgerkırdı komsumuz akrbmuz gercı

Giderken 5 tl verdi elime napicam bunu dedim.kiza harclik yap elli kurus ver gunde yeter diyor sok oldum resmen koca kiza elli kurusmu veriyon dedim yeter yeter diyor baloyuda biliyodun yani saci var basi var ne biliyim ya kinamakta istemiyorum mesela kizim kucuk arada sakalasmak icin vuruyor onu kovalayip kocaman eliyle yapistiriyo x yapmasana ablacim o kucuk diyorum vurmasin o zaman diye bagiriyor baska bir ornek bizim odul kutumiz var abur cubur esim kutuya bisyler almis bende poseti koydum isim vardi sonra yerlestiririm dedim aradan bi saat gecti posete bu baktim bisey kalmamis x gordunmu canm dedim ben yedim hepsini diyor e yemek yiycektik dedim banane ben onlarla doydum diyor yani evet gormemis bisey ama bizde kucuk olduk baskasinin evini birak amcamin evinde kimildayamazdim

Okız bende olsa sımdı arrm arrm acmıolrmı bı msj atarım suanda otobuse bındrıom sız ordan alın derım bakın nasıl arıolr sona ha baktım gene tık yok cıdn koyardım otobusr

annesi ayrı dert, kızı ayrı dert olmuş ..
tuhaf cidden .
Alta yazdim evet para birakti 5tl valla aynen oyle basima bela oldular resmen

Okız bende olsa sımdı arrm arrm acmıolrmı bı msj atarım suanda otobuse bındrıom sız ordan alın derım bakın nasıl arıolr sona ha baktım gene tık yok cıdn koyardım otobusr
Esine msj attim.x hemen bana donsun diye ayininda umurunda sanki gostericek karisina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…