- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Evet hata ettim ama bilseydim hafta ici duracagini asla kabul etmezdim ya umurunda degil hatta birz da pinti masraftan kurtuldum diye sevinmistir eminimsevinçte bizim için üzüntüde tamam cenazeye katılmışsın ama çocuğunun balosu bu yani dön gel çocuğunun başına ,siz başta almakla hata etmişsiniz.
Ulaşana kadar araAradim suan ulasilmiyo esini aradim acmadi sinirimden catliycam
Tamam :)Ulaşana kadar ara
Telefonda oyle rica minnet miy miy konusma sakın
Kararli ol
Çöz şu işi
Takipteyim
Sende baloya gotrmesın xd keyfı bılır sannne onun cocundan bak ben kucuken alem bırı badına bole bısy gelmıstı 1 2 hafta aunı komusa klmıstım ama kuzla aynı sınftaydık benım babam annm 2 haftalık para o eve alsverıs yapp gtmıslerdı burda yıyıp ıcek olmaz dıe ole olmlrıgerkırdı komsumuz akrbmuz gercı
Alta yazdim evet para birakti 5tlannesi ayrı dert, kızı ayrı dert olmuş ..
tuhaf cidden .
SüphanallahEvet hata ettim ama bilseydim hafta ici duracagini asla kabul etmezdim ya umurunda degil hatta birz da pinti masraftan kurtuldum diye sevinmistir eminim
Esine msj attim.x hemen bana donsun diye ayininda umurunda sanki gostericek karisinaOkız bende olsa sımdı arrm arrm acmıolrmı bı msj atarım suanda otobuse bındrıom sız ordan alın derım bakın nasıl arıolr sona ha baktım gene tık yok cıdn koyardım otobusr
Otobus isi belki olmazda yani abimin nisaninada gotutucek degilim.direk diycem kim gelip aliyor diyeAynn bende takıpteyım cokgıcık oldum ben olsamarrm gelın alın yokaaotbuse koyarım ordan alın derdım ve yaoaromda net
Ne olucak isi bitince cekiliyor insanlarda soguyor normal olarakOzaman uzak dur bacım bu pıskoljısı bozuk belı baksana 10 yıkk komsu kabul etmıo var bunrda bısy
Biliyorumda cok uzak arabayla gitmek lazim esimde hayatta goturmez gelip alsinlar diyeTeyzesın evı bılıosan drek sen gotr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?