- 23 Mayıs 2009
- 14.578
- 16.115
- 823
- Konu Sahibi yorgunummm
-
yuh ayşe komşunun haberi varmıymış bariKonustum simdi ayse konsuya birak dedi tamam dedim kapadim
Yani ilk basta baloya bisey yapilicakmis al su 20/50 herneyse ver kabul etmem ama teklif et hiiiccccc vallaKızının balosunu umursamayıp kadın tatili uzatmış resmen aymazlığa bak. Aradığında nişan için gideceğini söylemedin mi? Ara ve söyle erken gelsin.
İkramlık şey çok zahmetli bir şey değil ama inadına yapma. Annesi burada yok dersin. İnsanlara inanamıyorum ya yeni tanıdığı insanlara çocuğunu günlerce bırakabiliyor. Allah korusun o çocuğun başına bir şey gelse av vah ederler utanmadan.
Katiliyorum kimsenin garantisi yok Allah korusun dun banyoya giricekti esime demedim git bi cay ic diye evden gonderdim ben bu kadar cabalarken ana babanin aklina gelmiyor mu acabane kadar düşüncesizlik yanlış anlamayın ama ortalık yığınla çocuk istismari haberleri ile çalkanırken bir çocuk bu kadar uzun süre nasıl bırakılıyor ben anlamıyorum. Ayşe, Fatma kim olursa olsun hem insanlara saygısızlık hem de çocuğa karşı acımasızlık. çocuğun evdeki rahat hareketleri de anne ve babasının yansıması çocuğu kendileri gibi yetiştirmişler.
Olacam birazdanyuh ayşe komşunun haberi varmıymış bari
Olacak birazdan
Bilemiycem arasin desin boyle boyle diye bananeAyse kabul edecekmı xd
ara komşunu ben bakamam kusura bakma de.Herkese slm direk konuma geciyorum
İki sene oldu bu mahalleye tanisinali bi o kadarda samimi oldugum bi komsum var gecenlerde uvey babasi vefat etti memlekete gidecekken 3 cocugu var buyuk kizi sana biraksam olurmu pazartesi doneriz dedi (cuma gunu) tmm dedim neyse dun aradim sali kizinin balosu varmis dedim gerci pazartesi gelicegine gore sorun yok dedim yooo bu hafta gelmiyoruz diyor e nolucak peki dedim cnm sen gotursen olmaz mi ama sey ogretmen ikramlik birseylerde istedi diyor telefonda kalakaldim resmen kiz 5 e gidiyor biraz hareketleri tuaf annem bana sunu alcakti baloya almadi sen alirmisin annem bize soyle yapmaz o gelinceye kadar sen yaparmisin esimde ne zaman geliyor ailesi resmen bu yasta seni kullaniyor dedi bu hafta gelmiyorlar deyince sinirlendi ay kizlar napicam ben yaaa bi akil verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?