Komşu kizi!!

kabul etmeyin bana başka bi akrabanın numarasını ver diyin onlara götürün. millet ne rahat yaa

Kızının balosunu umursamayıp kadın tatili uzatmış resmen aymazlığa bak. Aradığında nişan için gideceğini söylemedin mi? Ara ve söyle erken gelsin.
İkramlık şey çok zahmetli bir şey değil ama inadına yapma. Annesi burada yok dersin. İnsanlara inanamıyorum ya yeni tanıdığı insanlara çocuğunu günlerce bırakabiliyor. Allah korusun o çocuğun başına bir şey gelse av vah ederler utanmadan.

Milletteki genişliğe bak, 1 hafta tatile gideceğim de evdeki kuşumu eltime bıraksam 1 hafta ayıp olur mu diye düşünüyorum . O komşudan o komşuya enteresan.. Taviz vermeyin belli ki iyi niyeti suistimal ediyorlar, bırak diyorsa bırakın komşuya. Kızı da tuhaf yetiştirmişler. En kısa zamanda sıyrılmaya bakın

Ne bicim anne gercekten aklim almiyor... benim annem bizi daha bugüne kadar yabanciya emanet etmedi illaki ölüm vs oldu ozamanda biz kardeslerimize baktik ya da teyzelerimiz yanimizda kaldi herkes de is güc sahibi. akraba ya bile güven yok gercekten anlamiyorum bu kadin kizini resmen sokaga atmis gibi ya. Yarin öbür gün o kiz bir iftira atar kocana ya da sana kücük kiz akli bir karis havada annesine de cektiyse iyice manyak dir yani ben o kizi evimden yollardim hic kimse kusura bakmasin

ne kadar düşüncesizlik yanlış anlamayın ama ortalık yığınla çocuk istismari haberleri ile çalkanırken bir çocuk bu kadar uzun süre nasıl bırakılıyor ben anlamıyorum. Ayşe, Fatma kim olursa olsun hem insanlara saygısızlık hem de çocuğa karşı acımasızlık. çocuğun evdeki rahat hareketleri de anne ve babasının yansıması çocuğu kendileri gibi yetiştirmişler.

Yani ilk basta baloya bisey yapilicakmis al su 20/50 herneyse ver kabul etmem ama teklif et hiiiccccc valla

Katiliyorum kimsenin garantisi yok Allah korusun dun banyoya giricekti esime demedim git bi cay ic diye evden gonderdim ben bu kadar cabalarken ana babanin aklina gelmiyor mu acaba

Dedim ablana gotureyim diye yok yok aysede durur takma sen diyor yani bunun uzerine diyecek laf bulamadim

komsuma kullanması ıcın verdıgım mutfak robotunda bıle 2 gun dursa rahatsız olurum ısı bıtınce nıye vermıyor dıye
bahsı gecen cocugu ya yuh
ben hıc kımsenın cocuguna bakamam acıkcası cook buyuk sorumluluk allah korusun hepde aksılıkler benı bulur cunku

keske en bastan kabul etmeseydın bence al elıne telefonu ara bu planı yaparken bana sorsaydın keske benımde planlarım var ve uymuyor hangı akrabası varsa haber etde cocugunu teslım edeyım de

hiç mi akrabası yok kızın.. bu kadar süre ben olsam asla kabul etmem komşumada gelin bakamam derim.. küserse küser naparsada yapar. zaten kafa olsa ne kadar iyi de olsa kız çocuğunu ona buna bırakmaz. bişey gelse başına sizden bilir başınıza kalır.. ve ben olsam ne mezuniyeti ne de başka şeyini umursarım banane yani.. anası babası derdine düşmüyor senmi düşeceksin ! ara ben nişana gideceğim kızını götüremem ya gel yada kızın tek kalır de kapat.. ne kadar kullandırıyorsunuz kendinizi çok saçma

ara komşunu ben bakamam kusura bakma de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…