Bir daha evine çağırma, gelmek isterse müsait değilim de.Merhaba Kizlar
Kizlar ben yeni bir daire tasindim ve 3 ayimiz esimle doluyor burda alt komsumu 4 defa bugüne kadar davet ettim ufak 1 yasinda yeni yeni yürümeye baslamis oglu var evime geldiginde ikramlik indiridigimde cikolata vs cocugunun eline veriyor evim hepsi batiyor onunda esi gec eve geliyor ve beni hic davet etmedi hep kendisi geliyor sanki ben hizmet etmeye mecburmusum gibi .
Oglu elinde cikilatayi ezip beyaz halima parkelerw helsine sürüyor umrunda olmuyor delicemmmm hic mi akil yok ya bi kadin nasil böyle olur ????
Merhaba Kizlar
Kizlar ben yeni bir daire tasindim ve 3 ayimiz esimle doluyor burda alt komsumu 4 defa bugüne kadar davet ettim ufak 1 yasinda yeni yeni yürümeye baslamis oglu var evime geldiginde ikramlik indiridigimde cikolata vs cocugunun eline veriyor evim hepsi batiyor onunda esi gec eve geliyor ve beni hic davet etmedi hep kendisi geliyor sanki ben hizmet etmeye mecburmusum gibi .
Oglu elinde cikilatayi ezip beyaz halima parkelerw helsine sürüyor umrunda olmuyor delicemmmm hic mi akil yok ya bi kadin nasil böyle olur ????
Habersiz geliyorsa, sende in aşağıya hep sen geliyodun artık ben gelcem , hem çocuk kendi evinde daha rahat eder deMerhaba Kizlar
Birdaha zaten asla arama mesafe koycam..7 aydır yeni evimdeyim kimseyi davet etmedim ve kimseye de gitmedim. Çağırmayın bu kadar basit
Cocukda zaten bir sorun yok sorun olan kadin zaten,cat kucagina aliyor kapiyi caliyor nasil geri ceviriyimAmerika da bir laf vardir cok severim: iyi komsu gördügün ama duymadigin komsu. Evinize niye davet ediyorsunuz bastan. Baktiniz kadin hadsiz (cocukta hic suc yok) bir daha eve almayin. Kriz gecirmeye gerek yok. Her komsu akilli olucak diye birsey yok
Haklisiniz,ama kapinin önünfe durubca napicaksin,. Malesef hayir diyemiyorum..Çağırmayin zor mu?
Müsait değilim veya hayır deyin
Siki piki degiliz hic bir sekilde ama sürekli bir buraya gelmeye hevesi var gecen kizi kucagina kapida duruyor hayir diyemiyorum3 ayda nasıl tanımadığınız insanlarla sıkı pıkı olabiliyırsunuz?Kaç yıllık komşularım var ne onlar benim evimin içine girdiler ne de ben onların. Kapıda ,apartmanda merhaba merhaba
3 ayda dört kere cagirdiginiza göre sorun yok benceMerhaba Kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?