- 23 Ekim 2020
- 767
- 881
- 53
bu komşuyla komşuculuk oynamak kısır günü yapmak zorunda mısınız? 3 ayda 4 kere akrabalarımı görmüyorum ben. Girin bir işe çalışın eliniz ekmek tutsun fazla boşluktan bunlar. Kitap okuyun kursa gidin. Kendinize katkı yapınMerhaba Kizlar
Kizlar ben yeni bir daire tasindim ve 3 ayimiz esimle doluyor burda alt komsumu 4 defa bugüne kadar davet ettim ufak 1 yasinda yeni yeni yürümeye baslamis oglu var evime geldiginde ikramlik indiridigimde cikolata vs cocugunun eline veriyor evim hepsi batiyor onunda esi gec eve geliyor ve beni hic davet etmedi hep kendisi geliyor sanki ben hizmet etmeye mecburmusum gibi .
Oglu elinde cikilatayi ezip beyaz halima parkelerw helsine sürüyor umrunda olmuyor delicemmmm hic mi akil yok ya bi kadin nasil böyle olur ????
Nasıl hayır diyemiyorsunuz bende onu anlamıyorum. Karşı komsunu çok.severim yaşlı baslida kadın. Canı isteyince gelip kapımı çalıp gelmek istiyordu. Hiçbirinde de buyur etmedim. Çat kapı gidilip.gelinmesinden hoşlanmadığımi söyledim laf arasında bir daha da o şekilde gelmedi bana. Bu benim ,10 yıldır komşum başlarda çekmiştik bu sıkıntıyı.Siki piki degiliz hic bir sekilde ama sürekli bir buraya gelmeye hevesi var gecen kizi kucagina kapida duruyor hayir diyemiyorum
Bu cook iyidiKolay eriyen cikolatalardan 3 5 paket al ve sana kahveye geliyorum de cikolatayi da ac cocugun onune koy hangisini istersen ye de
onun parkeleri yesin
Kiz calismadigimi ne biliyorsunbu komşuyla komşuculuk oynamak kısır günü yapmak zorunda mısınız? 3 ayda 4 kere akrabalarımı görmüyorum ben. Girin bir işe çalışın eliniz ekmek tutsun fazla boşluktan bunlar. Kitap okuyun kursa gidin. Kendinize katkı yapın
Kiz birdaha asla asla aslaNasıl hayır diyemiyorsunuz bende onu anlamıyorum. Karşı komsunu çok.severim yaşlı baslida kadın. Canı isteyince gelip kapımı çalıp gelmek istiyordu. Hiçbirinde de buyur etmedim. Çat kapı gidilip.gelinmesinden hoşlanmadığımi söyledim laf arasında bir daha da o şekilde gelmedi bana. Bu benim ,10 yıldır komşum başlarda çekmiştik bu sıkıntıyı.
Bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar lacka olunabiliniyor bilmem
Cat kapi gelince musait degilim deyin olsun bitsin. Ne var bu kadar kriz gecirecek?Merhaba Kizlar
Kizlar ben yeni bir daire tasindim ve 3 ayimiz esimle doluyor burda alt komsumu 4 defa bugüne kadar davet ettim ufak 1 yasinda yeni yeni yürümeye baslamis oglu var evime geldiginde ikramlik indiridigimde cikolata vs cocugunun eline veriyor evim hepsi batiyor onunda esi gec eve geliyor ve beni hic davet etmedi hep kendisi geliyor sanki ben hizmet etmeye mecburmusum gibi .
Oglu elinde cikilatayi ezip beyaz halima parkelerw helsine sürüyor umrunda olmuyor delicemmmm hic mi akil yok ya bi kadin nasil böyle olur ????
Direkt hayır demek yerine,bir bahane uydurun,misafirim gelecek ya da hastane randevum var vs.Boylece bu kadar içten içe karşı tarafa da dolmamiş olursunuz .Komşuluk ilişkilerini vs. tadında bırakmak lazım.Biraz sınırı aşinca tadı kaçıyor bu işlerin.benim karşı binamda iki komşum var severim ara ara görüşürüz,onlar kendi aralarında nerdeyse kardeş gibi olmuşlar, haftada belki birkaç akşam muhakkak birlikteler,sürekli bir yerlere gider gelirler,maşallah kaç senedir böyleler.Allah bozmasın.Bir yandan benim hoşuma gidiyor ama bir yandan da zor bence.Siki piki degiliz hic bir sekilde ama sürekli bir buraya gelmeye hevesi var gecen kizi kucagina kapida duruyor hayir diyemiyorum
Kriz gecirdigim,cocugunun eline cikolata istCat kapi gelince musait degilim deyin olsun bitsin. Ne var bu kadar kriz gecirecek?
haklisin,ben zaten arama mesafe koydum tavirlarimla belirtim.Direkt hayır demek yerine,bir bahane uydurun,misafirim gelecek ya da hastane randevum var vs.Boylece bu kadar içten içe karşı tarafa da dolmamiş olursunuz .Komşuluk ilişkilerini vs. tadında bırakmak lazım.Biraz sınırı aşinca tadı kaçıyor bu işlerin.benim karşı binamda iki komşum var severim ara ara görüşürüz,onlar kendi aralarında nerdeyse kardeş gibi olmuşlar, haftada belki birkaç akşam muhakkak birlikteler,sürekli bir yerlere gider gelirler,maşallah kaç senedir böyleler.Allah bozmasın.Bir yandan benim hoşuma gidiyor ama bir yandan da zor bence.
Cocukda zaten bir sorun yok sorun olan kadin zaten,cat kucagina aliyor kapiyi caliyor nasil geri ceviriyim
Eve almazsaniz hicbir sorun yokKriz gecirdigim,cocugunun eline cikolata ist
haklisin,ben zaten arama mesafe koydum tavirlarimla belirtim.
Cokta kötü olmak istemiyorum sonucta bir apartmandayiz umarim anlayanlar olur beni aranizfa ama birdaha asla evime gelmicek bundan eminim.
Davet etmeyeceksiniz gelmek istediğinde de isim var diyeceksinizMerhaba Kizlar
4 defa bugüne kadar davet ettim
ÇağırmayınMerhaba Kizlar
Cocugunun pesinden gitmiyor bebegi elleeini prize bile sokuyor odalari giriyor hic kalkip bi bakim bile demiyor ama kendime ders cikardim birdaha asla kapima gelse hayir diycem kendim zaten asla davet etmicemYiyecek koymayın.
Ya da örtü serin “burada yesin” deyin.
Çağırmamak da bir seçenek
Yazarken biraz dikkat edip imla hataları yapmasanız anlamakta zorlanıyorumMerhaba Kizlar
E davet etmeyin siz de. Hem davet edip hem şikayet etmek saçma değil mi?Merhaba Kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?