Komşu krizim delircem

Umrunda olmuyor derken,arkasından temizleniyor mu ya da çocuğunu takip etmiyor mu acaba yerken.4 defa siz davet etmişsiniz belli ki siz de gidip gelmeyi,ev davetlerini seviyorsunuz.bu kadar dert ediyorsanız görüşmeyi asgari orana indirmelisiniz.

bu komşuyla komşuculuk oynamak kısır günü yapmak zorunda mısınız? 3 ayda 4 kere akrabalarımı görmüyorum ben. Girin bir işe çalışın eliniz ekmek tutsun fazla boşluktan bunlar. Kitap okuyun kursa gidin. Kendinize katkı yapın

Siki piki degiliz hic bir sekilde ama sürekli bir buraya gelmeye hevesi var gecen kizi kucagina kapida duruyor hayir diyemiyorum
Nasıl hayır diyemiyorsunuz bende onu anlamıyorum. Karşı komsunu çok.severim yaşlı baslida kadın. Canı isteyince gelip kapımı çalıp gelmek istiyordu. Hiçbirinde de buyur etmedim. Çat kapı gidilip.gelinmesinden hoşlanmadığımi söyledim laf arasında bir daha da o şekilde gelmedi bana. Bu benim ,10 yıldır komşum başlarda çekmiştik bu sıkıntıyı.

Bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar lacka olunabiliniyor bilmem

Kiz calismadigimi ne biliyorsun

Kiz birdaha asla asla asla
Ben günlerdir alt komsuyu düsüniyorum iclendim diye size paylasmak istedim birsaha asla

Cat kapi gelince musait degilim deyin olsun bitsin. Ne var bu kadar kriz gecirecek?

Siki piki degiliz hic bir sekilde ama sürekli bir buraya gelmeye hevesi var gecen kizi kucagina kapida duruyor hayir diyemiyorum
Direkt hayır demek yerine,bir bahane uydurun,misafirim gelecek ya da hastane randevum var vs.Boylece bu kadar içten içe karşı tarafa da dolmamiş olursunuz .Komşuluk ilişkilerini vs. tadında bırakmak lazım.Biraz sınırı aşinca tadı kaçıyor bu işlerin.benim karşı binamda iki komşum var severim ara ara görüşürüz,onlar kendi aralarında nerdeyse kardeş gibi olmuşlar, haftada belki birkaç akşam muhakkak birlikteler,sürekli bir yerlere gider gelirler,maşallah kaç senedir böyleler.Allah bozmasın.Bir yandan benim hoşuma gidiyor ama bir yandan da zor bence.

Cat kapi gelince musait degilim deyin olsun bitsin. Ne var bu kadar kriz gecirecek?
Kriz gecirdigim,cocugunun eline cikolata ist
haklisin,ben zaten arama mesafe koydum tavirlarimla belirtim.
Cokta kötü olmak istemiyorum sonucta bir apartmandayiz umarim anlayanlar olur beni aranizfa ama birdaha asla evime gelmicek bundan eminim.

Gelmek istediğinde kabul etmezseniz olur biter. Delirecek bir sey yok.
Onun sürekli size gelmek isteyip,çocuğunu ortaya salmasi nasıl tuhafsa, sizin bunları kabul etmenizde o kadar tuhaf.

Eve almazsaniz hicbir sorun yok

Davet etmeyeceksiniz gelmek istediğinde de isim var diyeceksiniz

4 defa bugüne kadar davet ettim

Davet eden sizsiniz, bu durumda neden sinirleniyorsunuz ki?
Yani ilkinde hadi bilemedin ikincisinde durum belli değil miydi?
İlla ki komşuluk yapma hevesinde olunmasını anlayamıyorum ben.
Madem ki çocuğunun davranışlarından canınız sıkılıyor davet etmeyin.
Gelmek isterse de "müsait değilim" deyip geri çevirin.
Zorla evinize girecek halleri de yok ya.

Çağırmayın

Yiyecek koymayın.

Ya da örtü serin “burada yesin” deyin.

Çağırmamak da bir seçenek
Cocugunun pesinden gitmiyor bebegi elleeini prize bile sokuyor odalari giriyor hic kalkip bi bakim bile demiyor ama kendime ders cikardim birdaha asla kapima gelse hayir diycem kendim zaten asla davet etmicem

Yazarken biraz dikkat edip imla hataları yapmasanız anlamakta zorlanıyorum

3 ayda yeni tanıdığın insanla nasıl bu hale geldin?
Rahatsızsan görüşme mecbur değilsin.

E davet etmeyin siz de. Hem davet edip hem şikayet etmek saçma değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…