• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu küsmesi

Kendi haline bırak, ortada hiç alınacak kırılacak bi durum yok, gayet normal bir şaka sonuçta, benim çok yakın bir arkadasım böyle hiç sebep yokken bana küsmüştü iki sene görüşmedik, hâlâ düşünür bulamam niye küstüğünü sonra kendi kendine barıştı tekrar

demek ki o kadar da samimi degilmissiniz..

bir de bu derece samimi olmaya gercekten gerek var mi? ya boyle bir mevzuda patlar. ya birinin evinde bir sey kaybolur digerinden bilir. ya cocuklar yuzunden.. kavga edilir. hic sevmiyorum bu derece samimiyeti ya. herkesi mesafeli seviyorum.

Biseye canı sıkkindir, sinirlidir, evden aceleyle cikmaya calisiyordur. Yani bisey lazimken ve acele ediyorken yardim istedigim kişi lafi uzatip gereksiz seyler soylese ben de sinir olurum.

Samimiyetinizi sorgulamak bana dusmez elbet ama çok abartmissiniz aranizdaki ilişkiyi, bu kadar içli dişli olanlarin sonu er geç bozuşmak oluyor zaten.

İyi akşamlar hanımlar

Karşı komşum var Bilgi vermek için yazıyorum biz bu hanımla birbirimizin evinde bi eksik olsa tamamlarız ( domates patates falan )

Ben daha çok köyden bişeyler getirdiğim de peynir lahana falan hep ona da ayırır veririm

birbirimizin bıyığını kaşını falan alırız kollara bacaklara ağda falan yaparız yani kardeş gibi diyeyim size.

İki gün önce çok yağmur yağıyordu mesaj attı şemsiyen var mı canım diye. Konuşmayı yazıyorum

komşu : şemsiye var mı canım
Ben : var
Ben : ama bi şartla veririm
( bu sırada ben yazmaya devam ediyorum )
Komşu : verir misin cocugu almaya gideceğiz dedi
Ben : anahtarlık yaparsan vereceğim 😂
( bu şekil güldüm )
Komşu : kalsın sağol istemiyorum yazdı.
Ben : buldum kapına koydum alırsın dedim
Bu yazışma tam 3 dakika içinde oldu anahtarlık mevzusu da ipten böyle püsküllü süsler anahtar yapıyorlar ya o da kendine ufak ufak deniyor yapmış duruma koymuş bana mesaj atmadan önce onu gördüm o yüzden öyle yazdım

sonra şemsiyesi almadı kapıma tekrar geri koydu ben de dedim ben şaka yaptım o da böyle şaka mı olur şart koşmak nedir falan dedi bende aramızdaki samimiyetten sebep şakasına öyle dedim ben bu zamana kadar sana neyi şartla verdim ya da karşılık bekledim dedim hala daha öyle dememeliydin falan diyor bende iyi sen bilirsin dedim yine de komşuyuz yüz yüze bakacağız diye küsmeyi düşünmedim dün üç kere falan aradım mesajda attım dönmedi. Haksız mıyım Kızlar özür mü dilemem gerekiyordu. ?
Ufff gereksiz trip yapmış.. Regl olmuştur kesin o gün 😂 Ben sizin yerinizde olsam daha aramam mesaj atmam ama ararsa da yanıma gelirse de hiçbirşey olmamış gibi kaldığım yerden devam ederim..

bunun samimi olmakla bir alakası yok ki. Samimi olmak demek ilişkiyi al gülüm ver gülüme çevirmek değildir. Samimi dostluklar bu hadsiz tavırlar yüzünden biter zaten çoğu zaman. Sınırları korursanız o ilişki uzun vadeli olur. Yoksa bu konuda olduğu gibi toz olur gider
Arkadasima begendigim bir seyin ya da herhangi bir seyin esprisini yapamayacaksam bitsin zaten.
Her seyi bu kadar ciddiye almayin. Soylenen dan diye algilanmaz her zaman. Oyle olsa espri olmazdı. Espri sevmiyor olabilirisniz arkadaslarinizla bu sekil ilgilenmiyor bunu sevmiyor olabilirsiiz
Beni alakadar eden bi durum değil ama benim arkadaslik gorusumde neyin samimiyet ,espri, neyin al gülüm ver gülüm olduğunu da ben seceyim.
Zaten herkesle agda yapmayacagin gbi herkesle bu muhabbetti de yapmazsin

Seni bu kadar kolay silebiliyorsa, sadece eksiklerini gidermek, kasini biyigini aldirmak icinmis. Sanirim seninle isi bitmis. Ona deger veren senmissin. Bu kadar kucuk birsey icin bu kadar trip yapiyorsa yerinde olsam ben de silerdim onu. Ekmegin asin ondan gelmiyor. Bundan sonra da eskisi gibi olmaz. Bence fazla totosu kalkmis onun.

Gelirse gelir gelmezse başka komşu aman çok üstüne düşmeyin hepsi kapalı kalmaktan turlamış durumda

İyi akşamlar hanımlar

Karşı komşum var Bilgi vermek için yazıyorum biz bu hanımla birbirimizin evinde bi eksik olsa tamamlarız ( domates patates falan )

Ben daha çok köyden bişeyler getirdiğim de peynir lahana falan hep ona da ayırır veririm

birbirimizin bıyığını kaşını falan alırız kollara bacaklara ağda falan yaparız yani kardeş gibi diyeyim size.

İki gün önce çok yağmur yağıyordu mesaj attı şemsiyen var mı canım diye. Konuşmayı yazıyorum

komşu : şemsiye var mı canım
Ben : var
Ben : ama bi şartla veririm
( bu sırada ben yazmaya devam ediyorum )
Komşu : verir misin cocugu almaya gideceğiz dedi
Ben : anahtarlık yaparsan vereceğim 😂
( bu şekil güldüm )
Komşu : kalsın sağol istemiyorum yazdı.
Ben : buldum kapına koydum alırsın dedim
Bu yazışma tam 3 dakika içinde oldu anahtarlık mevzusu da ipten böyle püsküllü süsler anahtar yapıyorlar ya o da kendine ufak ufak deniyor yapmış duruma koymuş bana mesaj atmadan önce onu gördüm o yüzden öyle yazdım

sonra şemsiyesi almadı kapıma tekrar geri koydu ben de dedim ben şaka yaptım o da böyle şaka mı olur şart koşmak nedir falan dedi bende aramızdaki samimiyetten sebep şakasına öyle dedim ben bu zamana kadar sana neyi şartla verdim ya da karşılık bekledim dedim hala daha öyle dememeliydin falan diyor bende iyi sen bilirsin dedim yine de komşuyuz yüz yüze bakacağız diye küsmeyi düşünmedim dün üç kere falan aradım mesajda attım dönmedi. Haksız mıyım Kızlar özür mü dilemem gerekiyordu. ?

Ne yazarim nede arar sorarim

Üstüne gitmeyin boşverin alınacak birşey olmamış aranızda yapılan ağdanın bile hatrı yokmuş demek ki🧐

Bu kadar samimiyete böyle davranacaksa konuşmayın siz de çok mu lazım.Barışsa yine yapar özür dileseniz kendini haklı bulur böyle tipler.Dün mesele arkadaşım ıslak mendille elini silerken ben de ıslak mendil istedim.Masanın karşısında otururken önüme attı kusura bakma elimi sildiğim için attım önüne dedi ama sana mı alıncam ben biliyorum zaten seni dedim güldük öyle.yani sizin ki çok tuhaf ya

Back
X