- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
anneler yıllarca boşuna demedi toplayın şu ortalığı misafir geliverirse diyetam ütü yapacaktım, ütü masasını kurdum, ütülükleri bir güzel koltuğun üzerine serdim. müge anlı açık çay fincanım orta sehpanın üzerinde sigara küllüğü bi kenarda çaydanlık masada, çamaşır makinesi dolu, çamaşır makinesinin önünde diğer posta beklemede sabah çözdüğüm testlerde bi kenarda sere serpe... tozları falan almıştım evi de süpürmüştüm ama dağınıklık vardı işte. kapı çaldı aman allahım! demeye kalmadan yan komşum benim bengü benim dedi.. eh aç bakalım kapıyı dedim. kapıdan bişi ister gider sandım ama yok dertleşmeye gelmiş ( eşi aldattı gitti vs vs vs) bunalmış ağladı falan onun derdine mi yanayım evin durumunu nasıl açıklayacağımı mıofff kızlar neden hep ev dağınıkken gelir bu konu komşu akraba... nasıl önlenir bu 2 aylık evliyim ve önerilere çok önerim var...
anneler yıllarca boşuna demedi toplayın şu ortalığı misafir geliverirse diyemisafir hep pat diye geliyor zaten hep tetikte olcaksın canım başka bir çözümü yok sanırım
Temizliğe hep misafir agirladiginiz odada baslayin orayi bitirip kapiyi örtün utuyu cok kullanilmayan odada yaparsanız sorun kalmaz saniyorum :)tam ütü yapacaktım, ütü masasını kurdum, ütülükleri bir güzel koltuğun üzerine serdim. müge anlı açık çay fincanım orta sehpanın üzerinde sigara küllüğü bi kenarda çaydanlık masada, çamaşır makinesi dolu, çamaşır makinesinin önünde diğer posta beklemede sabah çözdüğüm testlerde bi kenarda sere serpe... tozları falan almıştım evi de süpürmüştüm ama dağınıklık vardı işte. kapı çaldı aman allahım! demeye kalmadan yan komşum benim bengü benim dedi.. eh aç bakalım kapıyı dedim. kapıdan bişi ister gider sandım ama yok dertleşmeye gelmiş ( eşi aldattı gitti vs vs vs) bunalmış ağladı falan onun derdine mi yanayım evin durumunu nasıl açıklayacağımı mıofff kızlar neden hep ev dağınıkken gelir bu konu komşu akraba... nasıl önlenir bu 2 aylık evliyim ve önerilere çok önerim var...
Temizliğe hep misafir agirladiginiz odada baslayin orayi bitirip kapiyi örtün utuyu cok kullanilmayan odada yaparsanız sorun kalmaz saniyorum :)
ütüyü o yüzden genelde akşama bırakıyorum ben canım ortalığı da hep derli toplu tutuyorum o biri gelirse diyevallahi o "biri gelir" lafı doğruymuş yahu direk annemi aradım zaten ev böyleyken komşum geldi diye ne bileyim sabahtan yapayım ütümü falan da rhatça oturuyum diyodum bende ama hazırlıksız yakalandım :)
Bi dein vino veritas doğru söylüyor, çatkapı gelen misafir evin dağınıklığını sorun edemez, ederse de kendi ayıbı
Yeni evli iken ben de çok umursardım ama sonradan umursamamaya başladım .Onların da ev hali aynı .Herkes birbirine ne kadar toplu ne kadar temiz olduğu hususunda hava atmaya çalışıyor .Hiç gereği yok .
sonuçta davetli misafirin değil.tam ütü yapacaktım, ütü masasını kurdum, ütülükleri bir güzel koltuğun üzerine serdim. müge anlı açık çay fincanım orta sehpanın üzerinde sigara küllüğü bi kenarda çaydanlık masada, çamaşır makinesi dolu, çamaşır makinesinin önünde diğer posta beklemede sabah çözdüğüm testlerde bi kenarda sere serpe... tozları falan almıştım evi de süpürmüştüm ama dağınıklık vardı işte. kapı çaldı aman allahım! demeye kalmadan yan komşum benim bengü benim dedi.. eh aç bakalım kapıyı dedim. kapıdan bişi ister gider sandım ama yok dertleşmeye gelmiş ( eşi aldattı gitti vs vs vs) bunalmış ağladı falan onun derdine mi yanayım evin durumunu nasıl açıklayacağımı mıofff kızlar neden hep ev dağınıkken gelir bu konu komşu akraba... nasıl önlenir bu 2 aylık evliyim ve önerilere çok önerim var...
pasaklılık ayrı bir şey .Dağınıklık ev halinde olur .Kızım var 11 yaşında resim yapar el becerisi de yüksek sürekli kağıt kumaş keser bir şeyler yapar .O nedenle oturma odası olan bir ev istedim özellikle. Ani gelen ağır misafir olunca salona alıyorum direk.Ben de çalışan insanım rahatlık önemli benim için .bi an pek pasaklı hissettim kendimi ama içimi rahatlattı biraz yorumunuz
Benim de tek oturma odam var, bi de başka bi odada bi çekyatla kitaplığım var, orda takılıyorum bazenkadıncağız kendi derdinden ağlamasından çok dikkat etmedi sanırım ama ben 500 kere abla kusura bakma evi tparlıyodum dedim o da nazik davrandı canım bende daha toplamadım boşver dedi ama rahatsız oluyo insan işte tek salon sorun değil diyodum ama sanırım oturma odası şart
Benim de tek oturma odam var, bi de başka bi odada bi çekyatla kitaplığım var, orda takılıyorum bazenOturma odası düzgün olsun işte, hem panik yapmadan, için rahatça ağırlarsın misafiri
Bence senin komşu dert etmemiş bunu ama sen baya dert etmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?