komşu neden hep ev dağınıkken gelir :)))

Kadın derdinden görmemiştir bile senin evini. Hem de ağlamış yazık. Ayrıca çat kapı gelen de evin dağınıklığına vs bakmayacak.

Aynen bizim de öyle olyo ne zman dağınıksa ev alttaki komşu gelir oturur. kader mi anacım bilmiyorummm öyle utanç verici ki toplu olduğu sabahta gelmez ama illa dağınıkken gelecek

yaaa dağınıklık hiç mühim değil de evin içinde sigara içmeyin yaa iğrenç kokuyo,mobilyalara ,koltuklara perdelere siniyor,hatta duvarlara bile ..
Bende içiyorum bu arada ama mutfakta camın önünde yarımı camdan sarkatacak şekilde ,ya da balkonda donarak ...

2 aylık evlisin.komşu ev dağınıkken geliyosa kısacası sen dağınıksın.
Salonda ütü yapıyosun başka oda yok yada tv için desem eee çaydanlığın salonda ne işi var ?
Mutfaktır çaydanlığın yeri ocağın üstünde dursun çayın bittikçe alırsın.

Testi ütü yaparken çözemiyceğine göre önceden kalma. İşi biteni kaldırırsan ortalıkta bişey kalmaz.

Misafir haberli gelsin, haber vermeden gelende evin lafını etmez samimiyet vardır demekki.

ama napiyim misafiri cok severim ama o perisan halde de catkapi kabul etmek istemem.. acil durum vardir, o ayri..

bende aynıyım çok severim misafirim gelsin, ben gidiyim ama haberli olsun mümkünse..
hafta içi çalıştığımdan pek işlere elimi süremiyorum hafta sonu bazen eve bomba düşmüş gibi oluyor tam o sırada kapı çalsa önce sessizce bakarım kim gelmiş ona göre açarım yada açmam
tabi herkez için geçerli değil bu durum, istisna kişilerim var:)

Kızzzzzz solundan mı kalktın Bende 20 yaşında evlendim, ilk evlendiğim zamanlar bir yemek yapıyordum mutfakta sanki deve kervanı geçmiş Ya da nerden başlayacağımı yatağın içinde düşünürken akşam oluyordu amaaaaannnnn saat kaç oldu boşver yarın yaparım dediğim zamanlar burdan oraya yol olur Öğrenilecek zamanla ...

Kendine gelsin diye dedim :)

boş ver o komşun kendi derdi yüzünden senin dağınıklığını fark etmez...üstelik evin dağınık değilki..ev hali tabi öyle olacak..

amann takma kafana canım ya.kendisi haber verseydi o zaman gelirken.o onun ayıbı.haber vermeden gelen insan o evde birsürü şeyle karşılaşabilir.bunu göze almalı gelirken.o yüzden için rahat olsun.hem kendi derdinden senin evine bakmamıştır o.

ilk olarak insanlara mesafe koy sana öyle haber vermeden gelemesşnler,,,
lakin komşunun durumu biraz farklı, onun için buna bir şey diyemezsin,,,
iyide evi süpürdüm toz aldım diyorsun bir tek ütünün olması çok sorun olmazki,, 3-5 dakikada toplanır,,,
yani haber gelmeden gelen insan,, görüceğ,ne katlanır,,,
orası senin evin sen nasıl rahat ediyorsan hangi saatde ütü yapmak, çamaşır yıkamak senin için uygunsa o zaman yap,,,

O gelen komsunun zaten derdi boyunu asmis.gonlu istemis ki derdini paylasacak bir can.evine bakmazki ...
cok zorda kalmadikca misafirlige gitmeden en az 15dk once musaitmisin diye sorar oyle giderim kapi komsumda olsa.kimseyi sikintiya sokmak istemem.cat kapi gelenide pek hazetmem.

kimse yazdimi bilmiyorum ama
kadin zaten dertli gelmis sana canim..
evin daginikligina dikkat etmemistir.. ettiysede umursamamis olmasi lazim...

Merak etme o durumda daginikliga takılmamis olmasi lazim.

Cat kapı gelebilen biri zaten muhtemelen samimi olduğun biridir.Digerleri de haberli gelmeleri lazım. Haber vermemiş se de kusura bakma bugün isim vardı o yüzden dağıttım biraz mecbur, bir dahakine haber verde ssöyleggüzel bir .....yapayım sana de..

Zaten pislik olmadığı müddetçe aşırı olmayan daginikliga takılacak olan hiç gelmesin bana çünkü cocuklardan oturu ne yaparsam yapayim daginiklik mutlak oluyor.Iyi ki odanın birini onlara oyun odası yapmışım. Yoksa oturacak yer kalmazdizaten kusur arayan ne yaparsan yap mutlaka bulur, o kadar takilma.

Evin musaitse bir odani, mutfak ve banyonu her daim tertipli tut.degilse oda konusunda yapacak birsey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…