- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi acembuselik
-
Bi gün de ev temizken çağırırsın sen de o zamannormalde geceden toparlar siler süpürür öyle yatarım sabahları pırıl pırıl eve uyanmak hoşuma gider şimdi her yer her yerde bulaşıklar bilmem neler ütüler örtüler dedim normal halimde değil de mahrem halimde gördü kadın hep böyle sanacak bi de 2 ay oldu buraya taşınalı çok iyi bi abla ama rhatsız oldum olmadık halde yakalanmaktan
Utu yapmamak nedir misafir geldi diye evi silip supurmussun mis gibi iste daha ne ortada cay dursun utu yaparken icersin tv izleyerek yaparsin ne var bunda utu yaparken misafir geldi diye utanmak aklima gelmez mutfak daginiksa yatak yerdeyse oglen olmussa utanirim sen daginik ev gormemissin bizim komsu aksam olurdu kahvalti yerde yataklar yerde komsusu gelmis umrunda degil tv izliyordu kadin hala bi topliyim sen otur kusura bakma falan da demiyodu
sanki ben yazışım gibi oldu bu yazıyı.şu anda banada biri gelse aynı durumdayım.çamaşır makinesinde çamaşırlar,ütü masası ve ütülenecekler ortada,tv de müge anlı,kahvem ve sigaram keyif yapıyorum.
fazla takılmayın böyle şeylere,hepimizin ev hali böyle.eminim o komşunuzunda böyle olduğu zamanlar oluyordur.eğer ki çamaşır, ütü odası ayrı,salonu, oturma odası ayrı,5 odalı bir evde oturmuyorsa tabi...
o vaziyette kapiya parmak ucumda gidip, delikten bakip, acmamayi tercih ediyorum..tam ütü yapacaktım, ütü masasını kurdum, ütülükleri bir güzel koltuğun üzerine serdim. müge anlı açık çay fincanım orta sehpanın üzerinde sigara küllüğü bi kenarda çaydanlık masada, çamaşır makinesi dolu, çamaşır makinesinin önünde diğer posta beklemede sabah çözdüğüm testlerde bi kenarda sere serpe... tozları falan almıştım evi de süpürmüştüm ama dağınıklık vardı işte. kapı çaldı aman allahım! demeye kalmadan yan komşum benim bengü benim dedi.. eh aç bakalım kapıyı dedim. kapıdan bişi ister gider sandım ama yok dertleşmeye gelmiş ( eşi aldattı gitti vs vs vs) bunalmış ağladı falan onun derdine mi yanayım evin durumunu nasıl açıklayacağımı mıofff kızlar neden hep ev dağınıkken gelir bu konu komşu akraba... nasıl önlenir bu 2 aylık evliyim ve önerilere çok önerim var...
Bence rahat ol kafana daha onemli seyleri tak evin tertemizmis daha ne pis olana laf edilirbi daha ki sefere derli toplu keyif yapıcam yav
Ay yazık kadının dağınıklık görecek hali yoktur. Ama siZe tavsiyem test çözdüyseniz biter bitmez toplayın. Çaydanlık içerde mutfakta dursun bittikce gider alırsın. Yıkanacak çamaşırlarda ortada değil sepette beklesin. Diğerleriyle olağan seyler zatentam ütü yapacaktım, ütü masasını kurdum, ütülükleri bir güzel koltuğun üzerine serdim. müge anlı açık çay fincanım orta sehpanın üzerinde sigara küllüğü bi kenarda çaydanlık masada, çamaşır makinesi dolu, çamaşır makinesinin önünde diğer posta beklemede sabah çözdüğüm testlerde bi kenarda sere serpe... tozları falan almıştım evi de süpürmüştüm ama dağınıklık vardı işte. kapı çaldı aman allahım! demeye kalmadan yan komşum benim bengü benim dedi.. eh aç bakalım kapıyı dedim. kapıdan bişi ister gider sandım ama yok dertleşmeye gelmiş ( eşi aldattı gitti vs vs vs) bunalmış ağladı falan onun derdine mi yanayım evin durumunu nasıl açıklayacağımı mıofff kızlar neden hep ev dağınıkken gelir bu konu komşu akraba... nasıl önlenir bu 2 aylık evliyim ve önerilere çok önerim var...
Çatlapı gelen misafir evin dağınıklığına bakmayacak. Dağınıklıktan değil, seni işinden alı koyduğu için rahatsız olması gerek. Bu kadar önem vermeyin çat kapı gelen misafire.
Bi gün de ev temizken çağırırsın sen de o zaman
Çatlapı gelen misafir evin dağınıklığına bakmayacak. Dağınıklıktan değil, seni işinden alı koyduğu için rahatsız olması gerek. Bu kadar önem vermeyin çat kapı gelen misafire.
Çok doğru. Bence sizin değil onun rahatsız olması lazım siz niye dert ediyorsunuz ki adı üstünde habersiz misafir..insanları da anlamak ne kadar zor yani bir hiç mi empati yeteneği olmaz millet evinde rahatça yaşayamayacak mı?
sanırım rahatsız oldu 15 dakika durdu gitti zaten akşamüstü gel oturalım dedim ama cevap vermedi acaba çağırsam mı diye düşünüyorum derdini deşmek mi olur bilemedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?