- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi acembuselik
-
Annemde hep öyle der benim evime bana kusur bulacak insan evime zaten gelmesin der.Ne var ki bunda. Komşuya su verdiğin bardak temizse oturup kalktığı yer temizse ona ne. Orası senin evin anlattıkların da orayı evimiz yapan şeyler. Otel lobisi gibi mi oturucaz hep. Gittiğim evde de beni hep oturduğu odaya değil de misafir odasına(saçma bi kavram) alan kişinin evinde rahat edemem samimiyetsiz gelir. Beni eleştirecek die düşündüğüm kişiler de benim evime gelemez zaten illa görüşeceksem dışarıda görüşürüm.
o vaziyette kapiya parmak ucumda gidip, delikten bakip, acmamayi tercih ediyorum..
AMANNN BPŞVERSENE MİSAFİR GELECEK DİYE ÜTÜMÜZÜ DEMİ YAPAMIYCAZ ÇOKTA TINNN :):)tam ütü yapacaktım, ütü masasını kurdum, ütülükleri bir güzel koltuğun üzerine serdim. müge anlı açık çay fincanım orta sehpanın üzerinde sigara küllüğü bi kenarda çaydanlık masada, çamaşır makinesi dolu, çamaşır makinesinin önünde diğer posta beklemede sabah çözdüğüm testlerde bi kenarda sere serpe... tozları falan almıştım evi de süpürmüştüm ama dağınıklık vardı işte. kapı çaldı aman allahım! demeye kalmadan yan komşum benim bengü benim dedi.. eh aç bakalım kapıyı dedim. kapıdan bişi ister gider sandım ama yok dertleşmeye gelmiş ( eşi aldattı gitti vs vs vs) bunalmış ağladı falan onun derdine mi yanayım evin durumunu nasıl açıklayacağımı mıofff kızlar neden hep ev dağınıkken gelir bu konu komşu akraba... nasıl önlenir bu 2 aylık evliyim ve önerilere çok önerim var...
davetsiz bi insanın evine nasıl girilir anlamıyorumbundan 4-5 ay önce böyle bi tecrübe edindim. 3 haftadır hiç haftasonsuz nonstop çalışıyordum. Müdür lütfedip haftasonu bir gün izin verdi onda da karar verdim evi bir güzel temizliycem diye. Görseniz çamaşırlar yıkanmayı bekliyor. Ocak ,buzdolabi kir pas içinde. Mutfak desen o biçim... bir de evimizde karıncalar oluyor yerlerde karıncalar filanKahvaltımı ettim tam işe koyulucam sabahın 11inde alt komşu zile bastı. açtım bir iki birşey sordu sonra ben birşey demeden içeri girdi. Tabi ben de yerin dibine girdim. Ben çalışan bir bayanım ve haftalarca evde olamadığım oluyor, ev haliyle kötü bir haldeydi kınadı muhtemelen. Beni birkaç kez kapıda evine kahve içmeye çağırmışlığı benim de gitmişliğim var. bu ona bana sormadan içeri dalması rahatlığını verir mi? 1 yıldır oturuyorum burada.
ama napiyimkendimi gördüm bir an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?