Komşu Oğlumun Bisikletini Kırdı

Komşu müsevettesi! Ne istersin el kadar çocuğun bisikletinden! Yaptığı yanına kalmasın, gerekli şikayetleri yapın.

Yalnız 6 yaşındaki çocuğun asansöre yalnız binmesi yasak. Yeni taşındığınız yerde site güvenlikli bile olsa yalnız bırakmayın.

Ruh hastası sanirim yavrucak ne çok üzülmüştür. Bu insanlar iyice zıvanadan cikti konuşmadan dirket şiddet uyguluyor eşyaya,insana apartman grubunda yazsaydıniz kim olduğunu öğrenirdiniz

Bence eşinize söyleyin.Tek başınıza birşey yapmayın.

Eğer bisikletler için bahçede binada ayrı bir alan yoksa, asansör ile taşıyıp kata getirmeleri normal. Aklı başında bir insan, çağırdığı asansörde bisiklet varsa, ya seslenir asansörü boşaltın der ya da acelesi varsa bisikletleri çıkartır kata, asansörü kullanırdı.

Çocuklar adamı görmüşlerse, bulursunuz adamı. Ortalığı da karıştır. Bugün bisiklet konusunda kavga eden, yarın arabana zarar verir. Paralarını alın bisikletin, diğer çocukların aileleri görüş.

Zili çalın parayı isteyin. Gerekirse tüm zilleri çalıp sorardım ayıyı buluncaya kadar. Hayvan her8fe bak ne demek diğer insanların malını parcalamak ufak çocuk ne bilsin apartman kuralını

kamera kayıtları varsa şikayetçi olun

6 yasindaki cocuktane ne istedin gerizekali adam. Benim gibi bi manyaga denk gelir umarim bi gun. Bir cocugun annesi babasi tarafindam saglam bi rezil edilirse toplum icinde, bi daha cesaret edemez.

Düşünmedim değil ama abartmış mı olurum diye de takıldım
Konu sadece bisiklet değil
Savunmasız bir çocuğu korkutmak
Küçük o daha muhatap olamazsın gider ailesine şikayet edersin en fazla!
O yüzden hiç abartı değil böylelerine hakettiğini sen vermezsen ben vermezsem alıp yürüyorlar malesef
Polise gidin ve mala zarar ve çocuğa psikolojik şiddetten şikayetçi olun lütfen

g...zekalı manyak herif
sıkıyorsa size çatsa ya öyle

yavru kulum yerin onun cesaretini

Çocukların bisikleti asansöre sokması dışında kendileri çıktıktan sonra asansörde bırakması da yanlış. Keşke sizde şu içerken uyarsaydınız. Ama komşunun yaptığı çok daha yanlış bir davranış. Mala zarar verme suçunu da işlemiş büyük ihtimalle. Şikayetçi olabilirsiniz.

Birakma yanina. Git sikayet et.

Bisikletin kata çıkarılması asansöre konulması doğru değil demiş bazı arkadaşlar da şimdi bisikleti dışarıda koyacak bir yer yoksa ev yüksek bir kattaysa bu bisiklet nasıl çıkarılacak ve neden asansöre konulması uygun değil anlamadım

Genelde bu tarz sitelerde bisiklet park alanı oluyor olmayabilir de su içmeye çıkarken bisiklet çıkarmaları yanlış. Tabii burda küçük çocuk söz konusu adamın yaptığının zaten savunulacak bir tarafı yok külliyen hatalı ama bu hikayede tek hatalı o değil.
Siz de o kadar küçük çocuğu güvenlikli de olsa site içi de olsa hele de bisikletle yalnız göndermemelisiniz.
Bisiklet o yaşlarda ebeveyn eşliğinde kullnılmalı. Ben de site içinde yaşıyorum güvenlikli butik bir site üstelik hiç denk gelmedim o kadar küçük çocuğu yalnız oynamaya yollayan.

Benim anladığım asansoru katta oyalamis adam da beklerken bir şekilde çağırmış ve bisiklet ile oyalandigini anlayınca çıkarıp atmış. Aşırı öfke patlaması tabi normal değil ama 6 yaşında çocuğun aşağıda tek olması bisikleti tek kullanması bu şekilde asansör kullanması da normal değil tek basina olmasi büyük cesaret
Muhtemelen site de böyle sorun var ve patlama noktası olmuş.

Lütfen şikayet edin, çocuğun yaşadığı travmayı düşünemiyorum, çok sinirlendim, ayıya bak, meydanı boş bulmuş. Polisle muhatap olmak bile belki bi gözdağı olur, kafasına göre herkese sataşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…