Komşu oğluyla evlenen var mı ?

LUBABE

hızlanmam lazımmmmm
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
793
0
96
44
Diğer
slm arkadaşlar ben 94 yılında iki mahalle mesafedeki komşumun oğlunu yakın komşumuzun evinde il defa görmüştüm o zamanlar 13 yaşındaydım ve abi dedim direk ama sonradan onun güzel bakışı ilgisi beni etkilemeye başladı sürekli onu düşünüyordum 14 yaşından ona deli gibi aşk olduğumu anladım ve cam kenarında beklerdim mahalledn geçsede görsem bir kere diye sürekli yakın komşumuza giderdim oradamı diye oradaysa dünyalar benim olurdu artık abi demek istemiyordm bir gün bana kendisi dedi bana abi deme diye neden dedim dee istemiyom dedi canıma minnet bende demek istemiyordum bir akşam beni aradı ve baban seni bana verirmi dedi direk allaaaaaaaahhhhhhhh dünyalar benim olmuştu o ana ben istersem mecburlar vermeye demiştim 1 yaşında istemeye geldiler ve bizim evde fırtınalar koptu babam sen daha küçüksün dedi kere istemeye geldiler baktı babam vaz geçmiyorum mecburiyetten verdi ama şartı 18 girmeden düğün yapmam dedi ve iki sene gibi nişanlı durduk şimdi 11 yıllık evliyiz 2 çocuğum var ve teşke diyorum babam iki sene nişanı bekletmeseydi onu çokkkkkk ama çokkkk seviyorum o benim canım ben ondan razıyım duam mevlamda ondan razıdır inşallah inşallah herkes en az benim kadar mutlu olurrr

maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin. yok ben evlenmedim ama yine de bunu yazmak istedim :)

sağol cnm mevlam inşallah sana daha güzelini nasip etsin mevlam gönlüne göre versin cnm

..........................................................

ne güzel bi hikayeniz var :)
Allah mutlulugunuzu hiç bozmasın

allah razı olsun mevlam daha güzel dahada mutlu yyuva nasip etsin sizlerede inşallah

bende komşu ogluyla evlendim.karşı apartmanda oturuyordutam üç yıl çıktık.hatta babam öğrenince başka mahalleye evi taşıdı.ee neoldu tabiki biz ayrılmadık.sonunda dügün ve birbirimize kavuştuk.iki yıl bitti ve birde oğlumuz var

allah nice iki yıllar nasip etsin cnm ben hiç pişman olmadım mevlam senide ve kimseyide pişman etmesin yuvanızda hep mutlu huzurlu olun inşallah

meraba,bende komsu ogluyla evlendim,hemde alt kat komsumuz.uc cocugumuz var.Allah herkesi esiyle ve cocuklariyla mesut etsin

allah razı olsun mevlam daha güzel dahada mutlu yyuva nasip etsin sizlerede inşallah

Ben komşu oğluyla evlenmekten direkten döndüm iyikide evlenmemişim onunla diyorum şimdi....

Mutluluğunuz daim olsun....

bende komşumun pğluyla evlendim sayılır şimdi:biz ankarada ikamet ediyorduk babamın işi nedeniyle şimdi oyurduğum yere taşınmak zorunda kaldım ve ben ozaman 9 yaşında falandım ve eşimle aynı mahallede oturuyorduk ama ben daha çocuktum o ise askerlik döneminde ve evlerimizin arasında bir ev var ben annesini tanoyordum ama amcalarıyla çok samimiydik bizi şehirlerine alıştırdılar ekmek odstu oldu ailem onlarla eşimde onların üs katında oturuyo ben ise hiç görmedim onu oda beni görmemiş görse nolcek çocuktum daha ve 5 sene sonra biz tekrar Ankaraya taşındık 15 yaşında falandım ..ve sonra samimi olduğumuz eşimin amcası illa ankaradn o kızı alıcaz çok iyi falan dediler ve geldiler evlendik ..aramızda yaş farkı olmasa belki tanırdık birbirimizi ama ben çocuk oda tam deli zamanında altında motor hayatını yaşıyo..şimdi anlattıkça gülüyoruz nasip nerden nereye aynı mahalledeyiz ve birbirimiizi hiç görmedik ve evlendik ..eşim sürekli dalga geçer benle sen sümüklü bişidin görüyodum ben seni sokakta hep toz toprakla oynardın falan diye sürekli dalga geçiyo güyaa görmüş..

senin kısmetinde öyle yazılıymış demekki cnm nerden olursa olsun mevlam hayırlı insanlarla karşılaştırsın cnm

canım öyle memnun oluyorum ki mutlu insanları görünce samimi oluşunu burdan hissediyorum .Dilerim mutluluğun hiç bozulmasın en güzeli en iyisi senin olsun ve maşşalhh.Mevlam böylesi mutluluk isteyen arkadaşlarımın evine huzur versin benim kinede inşallah

ayy canım masallah allah mutlulugunuzu daım etsın ınsallah :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…