komşu şikayeti

ne diye şikayet ettiklerini de anlamış değilim düdük dediler pazar sabahları erken kalkıyor cocuklar dediler tamam haftasonları erken kalkıyorlar ama düdük yok evimizde

Büyük şehirleri eski mahallelerdeki komşuluklar gibi düşünüyorsunuz bence. Buralarda herkes sitelerde konsantre hayatlar yaşıyor, büyüksehir zaten zor herkesin işi yoğun ve yıpratıcı insanlar evinde geldiğinde sakinlik istiyor zaten evinde durabildiği saat sınırlı.o yüzden kimse komşusuyla görüşmüyor gidip gelme samimiyet istemiyor, siz de çocuğunuza saygı bekliyorsunuz , bence saygı göstermek zorunda olan sizsiniz küçük çocukları apartmanlara sitelere kapatiyorsunuz onlar koşmak enerji atmak gürültü yapmak ister. Bahçeli müstakil bi eve taşının kimseyi rahatsız etmeyin çocuklarınız da çocukluğunu yaşasın.

Benim de yan komsunun kizi abartisiz gece 2 lere kadar son ses cizgi film izliyor, zaten bagira bagira konusurlar, naklen canli yayin bizim evde. Bir aglasa zaten bizim evi bile inletir.
Ustteki yeni dogum yapti, cocuk sabaha kadar aglar, anasi evde takunya gibi bir terlikle tak tak gezer, kapilari carpar gece gece.
Alt komsular da yasli, biz yattigimizda o da yuksek sesle haberleri izliyor...
Hicbirine sikayet etmedim ama icten ice cok rahatsizlik veriyorlar. Ve kimse empati yapip acaba ben altimdaki ustumdeki komsuyu rahatsiz ediyor muyum diye sormuyor kendisine maalesef...

biz de konsantre hayatlar yaşıyoruz ne yazıkki çocuklarım akşama kadar kreşte çocuğuma saygı falan da beklemiyorumki sadece üzüldüm çünkü hep dikkat ediyorduk bu yüzden üzüldüm.bahçeli müstakil
büyükşehirde yaşamıyoruz orta büyüklükte diyelim evde olduğumuz zamanlarda da çocuklarımızı oynayabileceği alanlara salıyoruz biz de konsantre yaşıyoruz çocuklarım akşama kadar kreşte tabiki toplu yaşam kurallarına mümkün mertebe uymaya çalışıyoruz kim ne düşünürse düşünsün demiyoruz

o zaman daha dikkatli yaşamaya devam edeceğiz eğer bir daha bunun gibi bir durum olursa komşuyla konuşup gürültü olursa rahatsız olduğunuzda siz bizi arayın biz belki anlamayabiliriz daha dikkatli olalım diyeceğizson kararım

Bu gibi durumlarda yönetici ya da apartman görevlisine söylenir zaten. Biz de çocuklardan rahatsız olduk ve yöneticiye söyledik. Bizden de rahatsız olan oldu yöneticiye söyledi. Kimseyi paylamadık sen git o gelsin diye.

ben yöntemi bilmiyordum burdan öğrendim şimdi kimseyi paylamadım bu arada görevliye anlattım durumu yöntem buysa problem yok

apartman yöneticisine söylenir bu tür şikayetler, o da kapıcıyla haber gönderir yahut kapıcıya söylenir direkt. komşu ile yüz göz olmamak açısından böyle yapılır, bu garip değil.
ancak sizin anlattığınız gibiyse komşularınız alttan alabilirdi, bazı insanlar çok tahammülsüz oluyor

tamam yöntemi öğrendim teşekkür ederim herkese bana garip gelmişti eşimin işi dolayısıyla şehir şehir dolaştık küçük yerlerde şimdi de çok büyük bir yerde değiliz ama diğerlerine göre büyük bir şehir biriyle haber göndermeyi bilmiyorduk kendimiz gitmeye de utanırız zaten

canım gerçekten en ufak sese gelen insanlarsa takma kafana.Böyle tipler malesef çıkabiliyor.Kafana takma bence.Yüzyüze gelince güzelce konuşmayı deneyin zaten verdiği cevap tarzından nasıl bi insan oldugunu anyalabiirsiniz

Ayıp olan sizin yaptığınız. Kapıcının veya komşunun değil. Bir yanlış anlaşılma varsa doğru düzgün anlatırsınız. "Rahatsız oluyorlarsa onlar salonda yatsın, sen değil onlar gelsin" diye kabadayılık yapmak nedir ya... Apartman orası.

onlar bana salonda yatsın diye haber göndermiş ne diye kabadayılığı yapayım evet apartman müstakil ev değil.tamam haber gönderdi yöntem böyleymiş nerde yatacağıma karışmak neden gürültü yapmasınlar desin yeter

Tabii ki kendi sıkıntı kendin ileteceksin, kapıcının görevi çöpü almak, temizlik vesaire. Benim 60 dairelik apartmanım da işi gücü yokta komşular arası ulaklık yapacak adamcağız.

Sıkma canını, gayet güzel cevabını vermişsin. Ben de çalışıyorum, yan dairemde çocuk her sabah ağlıyordu, alarmdan önce onun sesine uyanıyordum, kimsenin kapısına dayanmadım. Çocuk bu, susturabilse zaten annesi kendisi için susturur. O da ağlamasını müzik niyetine dinlemiyordur.

Gece uyuyamadığım olursa, kendim kulaklarıma tıkaç takıyorum, dünyadan soyutlanıyorsun. Bazı insanlar çok tahammülsüz.

bende yakın zamanda boyle bır konu actım ve cok uzulmustum ınsanları rahatsız ettım kavga sesımle rezıl oldum dıyeeeeee amaaaa bende onların 1 aya yakın ınsaat gurultusunu ustune aksamın sekızınde matkap gurultusunu dınleyıp şikayete gitmedıkten sonra uzulmeyı kestım ayrıca ınsanlar gercekten tahammulsuz ve sanada hak verdım onlar senın gurultunu cekmıyor ama sen onların camdan attıgı pıslıgı cekıyorsun herkes once kendıne baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…