ne diye şikayet ettiklerini de anlamış değilim düdük dediler pazar sabahları erken kalkıyor cocuklar dediler tamam haftasonları erken kalkıyorlar ama düdük yok evimizdeUst komsumun 1 yasinda bebegi var, tam 1 yildir her gece sabaha kadar agliyor. Bebekkken kolikti simdi de uyku sorunj var. Degil sikayet etmek, üzülüyorum insanlara sabaha kadar uykusuz kalip ise gidiyorlar diye. Yavruya da uzuluyorum tabi catliyor aglamaktan... ne yapsinlar simdi biz de uyuyamiyoruz diye cocugun agzina bez mi tiksinlar? Cocuktur bu ya, ayip gercekten.
Eger duduk caliyor olsalardi haklilar derdim ama cocuk aglamasina sikayete gelenin aklindan da vicdanindan da suphe ederim.
kırıldığım şey kapıcıyı göndermesi bu kadar mı değerlerimi öldü bizim kim oturduğunu bilmiyorum üst katımda
biz de konsantre hayatlar yaşıyoruz ne yazıkki çocuklarım akşama kadar kreşte çocuğuma saygı falan da beklemiyorumki sadece üzüldüm çünkü hep dikkat ediyorduk bu yüzden üzüldüm.bahçeli müstakilBüyük şehirleri eski mahallelerdeki komşuluklar gibi düşünüyorsunuz bence. Buralarda herkes sitelerde konsantre hayatlar yaşıyor, büyüksehir zaten zor herkesin işi yoğun ve yıpratıcı insanlar evinde geldiğinde sakinlik istiyor zaten evinde durabildiği saat sınırlı.o yüzden kimse komşusuyla görüşmüyor gidip gelme samimiyet istemiyor, siz de çocuğunuza saygı bekliyorsunuz , bence saygı göstermek zorunda olan sizsiniz küçük çocukları apartmanlara sitelere kapatiyorsunuz onlar koşmak enerji atmak gürültü yapmak ister. Bahçeli müstakil bi eve taşının kimseyi rahatsız etmeyin çocuklarınız da çocukluğunu yaşasın.
büyükşehirde yaşamıyoruz orta büyüklükte diyelim evde olduğumuz zamanlarda da çocuklarımızı oynayabileceği alanlara salıyoruz biz de konsantre yaşıyoruz çocuklarım akşama kadar kreşte tabiki toplu yaşam kurallarına mümkün mertebe uymaya çalışıyoruz kim ne düşünürse düşünsün demiyoruzBüyük şehirleri eski mahallelerdeki komşuluklar gibi düşünüyorsunuz bence. Buralarda herkes sitelerde konsantre hayatlar yaşıyor, büyüksehir zaten zor herkesin işi yoğun ve yıpratıcı insanlar evinde geldiğinde sakinlik istiyor zaten evinde durabildiği saat sınırlı.o yüzden kimse komşusuyla görüşmüyor gidip gelme samimiyet istemiyor, siz de çocuğunuza saygı bekliyorsunuz , bence saygı göstermek zorunda olan sizsiniz küçük çocukları apartmanlara sitelere kapatiyorsunuz onlar koşmak enerji atmak gürültü yapmak ister. Bahçeli müstakil bi eve taşının kimseyi rahatsız etmeyin çocuklarınız da çocukluğunu yaşasın.
ben yöntemi bilmiyordum burdan öğrendim şimdi kimseyi paylamadım bu arada görevliye anlattım durumu yöntem buysa problem yokBu gibi durumlarda yönetici ya da apartman görevlisine söylenir zaten. Biz de çocuklardan rahatsız olduk ve yöneticiye söyledik. Bizden de rahatsız olan oldu yöneticiye söyledi. Kimseyi paylamadık sen git o gelsin diye.
tamam yöntemi öğrendim teşekkür ederim herkese bana garip gelmişti eşimin işi dolayısıyla şehir şehir dolaştık küçük yerlerde şimdi de çok büyük bir yerde değiliz ama diğerlerine göre büyük bir şehir biriyle haber göndermeyi bilmiyorduk kendimiz gitmeye de utanırız zatenapartman yöneticisine söylenir bu tür şikayetler, o da kapıcıyla haber gönderir yahut kapıcıya söylenir direkt. komşu ile yüz göz olmamak açısından böyle yapılır, bu garip değil.
ancak sizin anlattığınız gibiyse komşularınız alttan alabilirdi, bazı insanlar çok tahammülsüz oluyor
canım gerçekten en ufak sese gelen insanlarsa takma kafana.Böyle tipler malesef çıkabiliyor.Kafana takma bence.Yüzyüze gelince güzelce konuşmayı deneyin zaten verdiği cevap tarzından nasıl bi insan oldugunu anyalabiirsinizkızlar sizden akıl almam lazım 13 katlı bir apartmanın 11. katında oturuyorum biri 11 aylık biri 3.5 yaşında iki kızım var.buraya taşınalı 5 ay oldu.geçen gün kapıcı geldi üst katta oturan kişiler çocukların gürültüsünden rahatsız oluyormuş.pazar sabahları çocuklar erken kalkıyormuş uyuyamıyorlarmış çocukları salonda yatırsaymışım düdük çalıyorlarmış.sabah 8 de evden çıkıyoruz ben 3 te çocuklarla eşim 6 da geliyor,tv seyrtmeyiz,misafirimiz gelmez,müzik kulaklıkla dinleriz dinleyeceksek,bebeğim akşam 8 de yatar 2 kez gece uyanır diğer kızım evet huysuzdur ama bana mızmızlanır.ben de kapıcıya kimin derdi varsa gelsin kendi söylesin ayıptır dedim.çok rahatsız oluyorlarsa kendileri salonda yatsın bana akıl vermesin kimse sen de bi daha bu şekilde kapıma gelme dedim ama şu an müthiş rahatsızım cok uzuldum ne yapmam lazım
ses üstten alta gider ya alttan üste giden ses de acayipmiş.
ses aşağı da gider yukarı da çıkar zaten altAyak sesinden bahsedilmiyor. Bağırma, düdük, müzik gibi sesler sadece aşağı aşağı mi gidiyor sanıyorsunuz? Acaipmis.
Tabii ki kendi sıkıntı kendin ileteceksin, kapıcının görevi çöpü almak, temizlik vesaire. Benim 60 dairelik apartmanım da işi gücü yokta komşular arası ulaklık yapacak adamcağız.eskilerde kaldım sanırım benim aynı sıkıntım olsa kibar bir şekilde kendim söylerdim artık bu şekilde oluyorsa üzülmeyeyim bari ben de bizi muhatap almadı. diye üzülüyordum.cocuklar pazar günü erken kalkıyor başka odada yatsınlar diye sırayla söylesinler o zaman
ıyıkı komsu kendı gelmemış kapınıza tamam dıkkat ederız dıyecek bır tavır yok siz de huzursuzluk çıkaracak tavrınız var.
kapıcıyı bıle paylamışsınız. mutfak sandalyesının sesıne kadar gelıyorsa demek sızden de ses gıdıyor
aslında sızın gıbılere en guzel cevap zabıtayı ya da polisi çağırmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?