Çocuğunuz varmı merak ettim @ponyoo
sizinle kesinlikle tartışmaya girmem de aldım ben cevabımısizin böyle birşeyı merak etme gibi bir luksunuz yok. ve sakın çocukları durduramıyoruz dramasına da girmeyın.
olabılır durdurulamayabılır ama tavır önemlı. kı konu sahıbı de artık daha ılımlı. konu sahıbıyle muhatap olun.
Bu insanlar sizin gürültünüzden dolayı kendi odalarında uyuyamıyorsa salonda yatsınlar da der, mutfakta yataınlar da der kusura bakmayın da. Çünkü mağdur olan onlar. Huzuru bozulan gitmez, huzuru bozan gider, bu işler böyle. Ha diyorsanız ki gürültü bizden değil, o zaman da doğru düzgün söylersiniz diyorum. O kapıcıya gösterdiğiniz tavirla haklı da olsanız haksızsınız, haksız da olsanız haksızsınız. Bilmem anlatabildim mi.onlar bana salonda yatsın diye haber göndermiş ne diye kabadayılığı yapayım evet apartman müstakil ev değil.tamam haber gönderdi yöntem böyleymiş nerde yatacağıma karışmak neden gürültü yapmasınlar desin yeter
kızlar sizden akıl almam lazım 13 katlı bir apartmanın 11. katında oturuyorum biri 11 aylık biri 3.5 yaşında iki kızım var.buraya taşınalı 5 ay oldu.geçen gün kapıcı geldi üst katta oturan kişiler çocukların gürültüsünden rahatsız oluyormuş.pazar sabahları çocuklar erken kalkıyormuş uyuyamıyorlarmış çocukları salonda yatırsaymışım düdük çalıyorlarmış.sabah 8 de evden çıkıyoruz ben 3 te çocuklarla eşim 6 da geliyor,tv seyrtmeyiz,misafirimiz gelmez,müzik kulaklıkla dinleriz dinleyeceksek,bebeğim akşam 8 de yatar 2 kez gece uyanır diğer kızım evet huysuzdur ama bana mızmızlanır.ben de kapıcıya kimin derdi varsa gelsin kendi söylesin ayıptır dedim.çok rahatsız oluyorlarsa kendileri salonda yatsın bana akıl vermesin kimse sen de bi daha bu şekilde kapıma gelme dedim ama şu an müthiş rahatsızım cok uzuldum ne yapmam lazım
Gercekten mi boyle dusunuyorsunuz?Dua et ben gibi degilmis komsun. Ben önce polis cagiririm, devam ederse ses eline tensip tutanagi ( mahkeme kağıdı yanı bildiğiniz adıyla) gelirdi :d Bu yüzden komsunu öp, başına koy.
Ust kata ses nasil gidiyormus hayrett.. sen hic alt katından gelen sesi duyuyormusun? Usttekinin sesi gelir ama alttan ses geldiğini ilk defs duyuyorum.. edepsize bak hanimin keyfi icin cocugumu salonda yatiricam haspam... cocuk bunlar ses yaparlar kimsede kusra bakmasin.. benim ewladim 7 24 susmuyor ne yapayim kiziyorum yok sewiyorum yok durmuyor ama bu gune kadar bir kere alt komsum gelmedi sagolsun valla bu insanlik..kızlar sizden akıl almam lazım 13 katlı bir apartmanın 11. katında oturuyorum biri 11 aylık biri 3.5 yaşında iki kızım var.buraya taşınalı 5 ay oldu.geçen gün kapıcı geldi üst katta oturan kişiler çocukların gürültüsünden rahatsız oluyormuş.pazar sabahları çocuklar erken kalkıyormuş uyuyamıyorlarmış çocukları salonda yatırsaymışım düdük çalıyorlarmış.sabah 8 de evden çıkıyoruz ben 3 te çocuklarla eşim 6 da geliyor,tv seyrtmeyiz,misafirimiz gelmez,müzik kulaklıkla dinleriz dinleyeceksek,bebeğim akşam 8 de yatar 2 kez gece uyanır diğer kızım evet huysuzdur ama bana mızmızlanır.ben de kapıcıya kimin derdi varsa gelsin kendi söylesin ayıptır dedim.çok rahatsız oluyorlarsa kendileri salonda yatsın bana akıl vermesin kimse sen de bi daha bu şekilde kapıma gelme dedim ama şu an müthiş rahatsızım cok uzuldum ne yapmam lazım
HayırGercekten mi boyle dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?