komşu şikayeti

Cocuklu evden kimse sikayetci olamaz olsa da fayda etmez
Benim bebegim 2,5aylik agliyor sizliyor elimden geleni yapmama ragmen, napayim simdi komsu rahatsiz oluyorsa? Bebek bu laf dinlemez ki
Siz de hic uzulmeyin,kapiciyi tersleyerek yanlis yapmissiniz adam da emir kulu soyle demisler gelmis soylemeye,dediginizi guzel birdille soyleyebilirdiniz gerek yok terslemeye

Çocuğunuz varmı merak ettim @ponyoo

sizin böyle birşeyı merak etme gibi bir luksunuz yok. ve sakın çocukları durduramıyoruz dramasına da girmeyın.
olabılır durdurulamayabılır ama tavır önemlı. kı konu sahıbı de artık daha ılımlı. konu sahıbıyle muhatap olun.

iyi de şimdi siz alt komşumun çocuğundan rahatsız oluyoruz, düdük çalıyorlar çok gürültü var falan diye konu açsanız herkes aman gitsinler salonda uyusunlar derdi. neden böyle yanlı yorum yapılıyor anlamış değilim.

çocuğu ağlıyor sustursun dememiş ki, siz de dikkat edin madem. ben de düdük çalsalar rahatsız olurum doğruya doğru.

ayrıca tanımıyorum demişsiniz, belki de tanımadığı ve ne tepki vereceğinizi bilmediği için kendi gelmemiştir. nitekim iyiki gelmemiş..

sizinle kesinlikle tartışmaya girmem de aldım ben cevabımı

Bu insanlar sizin gürültünüzden dolayı kendi odalarında uyuyamıyorsa salonda yatsınlar da der, mutfakta yataınlar da der kusura bakmayın da. Çünkü mağdur olan onlar. Huzuru bozulan gitmez, huzuru bozan gider, bu işler böyle. Ha diyorsanız ki gürültü bizden değil, o zaman da doğru düzgün söylersiniz diyorum. O kapıcıya gösterdiğiniz tavirla haklı da olsanız haksızsınız, haksız da olsanız haksızsınız. Bilmem anlatabildim mi.

Eğer bebek sesleri yüzündense bu tantana, ne anlayışsız insanlar var yahu. Napalım yani, çocuk bu. Üç sene önce alt komşumuzun bebeği oldu. 2 yaşına kadar çocuk, gece gündüz ağladı. Özellikle geceleri çok ağlardı. Önce gazdan, sonra huydan. Eşimde bende anlayışla karşıladık. Çocuk bu. Annesi babası da istemez gecenin yarısı ağlamasını. Sonra gün oldu devran döndü. Benin oğlum oldu, ve o da bir yaşına kadar geceleyin ağlayıp durdu. Onlarda tek kelime etmediler. Anlayışlı olmak gerek.

Dua et ben gibi degilmis komsun. Ben önce polis cagiririm, devam ederse ses eline tensip tutanagi ( mahkeme kağıdı yanı bildiğiniz adıyla) gelirdi :d Bu yüzden komsunu öp, başına koy.

Cok ayip ya bebek cocuk sesinden rahatsiz mi olunur.Bizimde ustumuzde var tam bir canavarlar ama onlar cocuk oynasinlar kossunlar bizde boyle buyuduk.Ne gerek var anne babayi huzursuz etmeye

Ne demek rahatsız olan gelsin kapıma söylesin. Hem suçlu hem güçlüsünüz
İnsanlar hafta içi çalışıyor. Pazar elbet erken saatte ses olsun istemezler. Uyuyacak millet
Demek ki kızınız ses yapıyor.. dikkat edeceğinize. Apartman görevlisine höt hötleniyosunuz.
Kimse kusura bakmasın. Apartmanda yaşıyorsanız, çocukluysanız maksimum derecede dikkat etmeniz gerekiyor.
Yoksa gidin mustakil evde oturun.

Çocuğum olmadan önce bende çocuk gürültüsüne tahammül edemezdim.Yasadikca öğrendim ki ne kadar uyarilsada dikkat edilsede gürültü kaçınılmaz olabiliyor. Artik daha anlayisliyim.Anlamadigim şey bu insanlar hicmi çocuk buyutmediler yada ne çabuk unutuluyor zamaninda yasattiklari rahatsızlıklar.

benim de alt komşumun 2 tane küçük çocuğu var, gece olsun, sabahın körü olsun, pazar sabahı olsun hiç fark etmez sürekli çığlık atar bağıra çağıra ağlar. tam da bizim yatak odamızın altında odaları. eşim gece uyumakta çok zorluk çekiyor bu yüzden, gidip konuşmayı düşündü komşuyla, ben engel oldum, sonuçta onlar çocuk, annesi bir yere kadar susturabiliyor, sonra yine aynı dedim. 3 aile 2+1 evde yaşıyor, düşünün artık kalabalığı.

Aslında burda her 2 tarafında sinirlenmeden birbirini dinlemek zorunda , tavır önemli bazıları çirkef kılığına girip her yaptığını doğru sanıyor , bu çok yapıcı bir tavır değil bencilce sonuçta müstakil ev değil orası

altta oturmak bi dert üste oturmak bi dert çocuklu olmak bi dert her ikiside haklı

bizim alt katta iki erkek çocuk var, ve aşırı hiper aktifler
kız kardeşim de aşırı hassastır ve gece ders çalıştığı için gündüz uyuyor en azından 9 a kadar,
aşağıdan yukarıya cok ses geliyor ki cidden çok rahatsızlık veriyor, bi kaç uyardık artık kardeşimin uyuduğu odada en azından gündüzleri annesi sokmamaya çalışıyor

bu uslup cok hos degil bir kere soylenir cok ses oluyor dikkat edermisiniz diye baktınız anlamıyor sonrasında bari salonda yatırın falan diye kızmaya baslarsınız birden bire bu sozler olmamıs bencede

Ust kata ses nasil gidiyormus hayrett.. sen hic alt katından gelen sesi duyuyormusun? Usttekinin sesi gelir ama alttan ses geldiğini ilk defs duyuyorum.. edepsize bak hanimin keyfi icin cocugumu salonda yatiricam haspam... cocuk bunlar ses yaparlar kimsede kusra bakmasin.. benim ewladim 7 24 susmuyor ne yapayim kiziyorum yok sewiyorum yok durmuyor ama bu gune kadar bir kere alt komsum gelmedi sagolsun valla bu insanlik..

Daha çok üst kattan alt kata ses gider derler. Hatta biz de 1. katta oturuyoruz, bir üst katımız da 2 erkek çocuklu bir aile var ve zaman zaman sesleri geliyor ve bahsettiğiniz gibi ise ne kadar rahatsız edici nitelikte olabilir ki? Nihayetinde çocuk bunlar, ağlayacak mızmızlanacak. İnsanlar ne kadar tahammülsüzleşmiş.

Üstelik siz de ses duyuyorsunuz alt kattan bu kadar ses gidiyorsa bir de onlardan size gelebilecek sesi düşünsünler? İnsanın illa çocuğu olup büyütmesi de gerek değil, benim çocuğum yok ama ben halden anlayabiliyorum çok zor bir şey değil.

Benim ust komsumun iki tane kucuk cocugu var hatta sanirim biri yeni yuruyor. Sesleri gurultuleri hic kesilmiyor. Cocuklar kosturuyor ordan oraya v.s. Ama kadin ne yapsin? Cocuklar butun gun evin icinde sıkılıyordur. O yuzden hic sikayet etme kapisina gitme geregi duymadim. Yarin obur gun benim bebek dogunca umarim ayni hassasiyeti gosterirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…