komşu şikayeti

çocuklu evde biz de isteriz sessiz sakin bir hayat sürmeyi ama napalım daha bebek laf dinlemiyor. oyuncaklarını fırlatıyor mesela ben yakalayana kadar ses gidiyordur aşağıya. daha bir gün şikayet etmediler allah sabır versin altımızdakilere de diyorum ben oğlumu gördükçe. herkes biraz anlayışlı olmak zorunda yoksa gidip villada otursun.

ev de yalıtım yoksa ses aşağıdan da gelir yukardan da.Bizzzat ben yaşıyorum.her iki tarafında anlayışlı olması lazım.Düdük sesi özellikle sabah ve akşam yatma saatlerinde ise olmaz bacım.Ha senin evinde çalmışsım ha onun evinde farketmez çünkü.bu binalara ses yalıtımı yapmayan mütehitin suçu.Dikkatli plmak gerekiyor zira duvarlar kağıt gibi.

işte bu yanlış anlaşılmayı komşuya anlatayım mı diye sormak istemiştim aslında aö
Düdük çalan yokki iyi de

O neden villada oturuyor ? Siz gidip oturun? Millet mecbur mu sizin söz geçiremedğiniz çocuğun zırıltısını çekmeye ? Düdük çalmak ne ya? insanların bir pazar günü var. kimin nerede oturacağına siz mi karar vereceksiniz.

benimle neyi tartışıyorsunuz? benim oğlum daha bebek ağlıyor en fazla, oyuncağı yere düşüyor elinden ses gidiyor diyorum. ne düdüğü? ne bağırması? bebek ağlamasına tahammülü olmayan özel villada oturur diyorum o kadar da tahammül edilir küçüçük bebeğe ağlama deyince ağlamıyor mu sanıyorsunuz?

Emin ol kapına gelseydi de ' aa bu kadarcık şey için kapıma geldi.' diyecektin.
Bence en münasibini yapmış kapıcıyı göndererek.
Çözüm bulmak yerine direk kestirip atıp işi inada bindirmek olmaz.
Benim de üst katımda üç çocuklu aile yaşıyor, inanılmaz gürültü var. Ufak tefek şeyleri asla sorun etmem de kadın bi beşik sallıyor yerde, bizim uykumuz bölünüyor. Çözüm bulmak isteyen insan altına battaniye serer bişey yapar.
Bunları da niye anlatıyorum, belki sen farkında değilsin sizden çıkan seslerin. Ama artık devir değişti, çoğu kişi çalışıyor, yatış kalkış saatleri artık belirsiz. O yüzden hepimizin birbirimize saygı duyması lazım.
Şuna da katılıyorum, çocuk olan evde illa ki gürültü olur. Ona kimse bişey diyemez, ama bi gün mesela yukarı çıkın 'siz bana gelmediniz ama ben size geldim.' deyip elinizde bi kekle güleryüzle çıkın yukarı. Bir daha böyle bi şikayeti olursa sizinle konuşmasını söyleyin. Dikkat edeceğinizi, eğer sizin de şikayetiniz varsa onları söyleyin. Her şey konuşa konuşa hallolur, sakın kinlenmeyin.

Düdük falan yok evde ne düdüğü ayrıca bizim de sadece pazarimiz var calisiyoruz maximum dikkat edip bu sekilde suclanmak üzdü bizi ben demiyorum bizde hic ses yok diye tabiki var herkes kadar çünkü esim ozellikle cocuklara sesli oyuncak almaz dikkat ederiz bu konuda zaten cocuklari başı boş birakacak kadar gamsiz olsam hic dert etmem

Kesinlikle katılıyorum, beğenmeyen taşınsın demek yerine karşılıklı anlayış önemli. Çözüm odaklı olmamız lazım. Kimseye de beğenmeyen villada yaşasın deme hakkımız yok. İnsanlar ne sıkıntılar çekiyor bilemeyiz. Herkes elinden geleni yapacak anlayışlı olmak için, başka yolu yok.

calimero şimdi benıde taşlayacaklar,ama şahsen ailemde görmedimde,bu çocuk sahıbı olan ınsnalar bır farklı görüyorlar kendılerını,avm lerde,otobüs mınbuslerde,marketlerde,hep öncelik bunların,ve kibar olmayanıda çok fazla,ayy hiç başlamıcam,karışır bura,vallahi ben alttakı ile üstekıne ınsan gıbı söledim,yemediğim hakaret kalmadı,işte böle futursuzca gidin vıllada oturun dıyorusnuz,bu cümle bile ele veriyor,anlayış beklıyorsunzuda,kurallara istemeden uymayan sız,kuyruğu dık olan sız,erkek yolculara yardım et dıye emrı vaki konuşmalar,bir tşk etmeyen çocuklu anneler görüyorum,aksıne beyler bır beyefendi yer verip yardım edınce baba olan kişi gayet tşk edıyor hemen,kesınlıkle kımse cevap vermesin,polemiğe gırmesın,bu benım izlenımım,kişisel görüşüm,

ses üstten alta gider ya alttan üste giden ses de acayipmiş.
Alttan ustede ses geliyor. Eğer gürültü çoksa son katta oturuyorum eskiden alt kattaki komşunun oğlu ki oğlu 20 li yaşlarda hatta suan 25 yada 25 ten fazladir son ses müzik acardi gece gündüz fark etmez ses bizim evdeydi annesi elektrik süpürgesi acardi gece yarısı. Artık açmıyor yönetime söyledik tabi mecburen.

anlayış meselesi demekki ben kendi söylemesini daha doğru bulurdum evimizde gürültülü oyuncak yok baba titiz zaten gürültüye herşeyden önce.acaba başka bir yerden mi diye aklıma geliyor
Eger site tarzı yerde oturuyorsaniz görevli gönderilir bizde öyle.

Kesinlikle bu ayricaliga ben de karsiyim misafirlige gitmem cocuklardan rahatsiz olabilirler diye toplu tasimaya cocukla asla binmem kimseden de anlayış beklemiyorum ama bazen elimizde olmayan seyler oluyor.

Cok acayip bir milletiz biz, hic duymadim gormedim surda komsusu cocugunu dovuyor, karısını dovuyor ben de polise sikayet ettim diye konu acani. Velhasil goruyoruz ki ulkemizde aylarca yillarca duzenli şiddet ve iskenceye maruz kalan kadin ve cocuklar var. Kimsenin komsusu sikayet etmemis.
Herkes ya cocugun oyun sesinden ya komsunun seks gurultusunden sikayetci. Sanki milletce cikardigimiz tek gürültü eglence gürültüsu...

ayy bizim alttaki üstteki ölsün ozmn..bnm yavrularda çığlık çığlığa hatta bazen ben bile ama çok şükür komşularım iyiler..ben asansörde falan karşılaşınca kusura bakmayın diyorum onlarda bana olurmu öyle şey çocuk bunlar tabiki ses yapar diyolar...allah herkese bnm komşulardan nasip etsin ozmn

Malesef öyle durumlara kimse müdahale etmek istemiyor etmiyor da zaten.kadina şiddet aldı basini gidiyor

Kesinlikle bu ayricaliga ben de karsiyim misafirlige gitmem cocuklardan rahatsiz olabilirler diye toplu tasimaya cocukla asla binmem kimseden de anlayış beklemiyorum ama bazen elimizde olmayan seyler oluyor.
canım ben kıbar olmayan ınsanlardan söz edıyorum,bak hamıle bınıyor,ama hemen saklıyor kendını,cama dönüyor,mahcup,anlıyorum fırlıyorum,yer verıyorum,kucağında çocukla bınıyor,ama gayet normal,anlıyorum hemen yer verıyorum,tabıkıde bunları yapıcaz,ne demek,insnaız,lakın çoğu öle değil,mecbursun gıbı kaba davranıyor,gecenın 12,30 yukarı çıktım,ve kadın paıyı açtı,çocuğun elınde matkap,onunla oynuor,kadın bana bır hakaret etti,çocuğum tabı oynayacak dedi,kocasına gittim,esnaf,abla özür,ama çocuğum geç gidiyorum benı beklıyor,ama oynayacal tabı demesınmı,ya daha neler,ama emın ols senın gıbı hanımları aileleri gayte fark edıyoruz,başımız üstüne,ya bazen çocuklar konuşuyor,aile oğlum sus,otobüs,milleti rahatsız etme,sıkılıor,bende hayır dıyorum,çocuk o,konuşacak,sorgulayacak,soracak,anladın sen cenım benım,

Ama sen gönül alıyorsun bak şu cümlenle.
Bi de üstüne pişkinlik yapanları düşün
Benim üsttekiler öyle de dertliyim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…