- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
Çocukların sesi hayatın müziğidir be
O kadar sessizlik istiyorlarsa huzur evine yerleşsinler
hafta sonu izninde sabahın 7 sinde bile mi?uykudan öle uyanmak ve imkanı yok uyuyamamak
O komşunun rahatsız olası gelmişkızlar sizden akıl almam lazım 13 katlı bir apartmanın 11. katında oturuyorum biri 11 aylık biri 3.5 yaşında iki kızım var.buraya taşınalı 5 ay oldu.geçen gün kapıcı geldi üst katta oturan kişiler çocukların gürültüsünden rahatsız oluyormuş.pazar sabahları çocuklar erken kalkıyormuş uyuyamıyorlarmış çocukları salonda yatırsaymışım düdük çalıyorlarmış.sabah 8 de evden çıkıyoruz ben 3 te çocuklarla eşim 6 da geliyor,tv seyrtmeyiz,misafirimiz gelmez,müzik kulaklıkla dinleriz dinleyeceksek,bebeğim akşam 8 de yatar 2 kez gece uyanır diğer kızım evet huysuzdur ama bana mızmızlanır.ben de kapıcıya kimin derdi varsa gelsin kendi söylesin ayıptır dedim.çok rahatsız oluyorlarsa kendileri salonda yatsın bana akıl vermesin kimse sen de bi daha bu şekilde kapıma gelme dedim ama şu an müthiş rahatsızım cok uzuldum ne yapmam lazım
Haklısınız tabii
Ama çocuk bu oynayacak koşacak bağırıp çağıracak. Özellikle de çocuklarımızı apartman dairelerine kilitlediğimiz bu günlerde en azından hakları diye düşünüyorum bu kadarı da. Anne baba da sakinlik arıyor çoğu zaman susturmak istiyor onların da tek pazarı uyuyabilecekleri tek sabahları var ama söz dinletmek kolay değil ki... Yani siz ne yaşıyorsanız anne baba da yaşıyor aslında
eskilerde kaldım sanırım benim aynı sıkıntım olsa kibar bir şekilde kendim söylerdim artık bu şekilde oluyorsa üzülmeyeyim bari ben de bizi muhatap almadı. diye üzülüyordum.cocuklar pazar günü erken kalkıyor başka odada yatsınlar diye sırayla söylesinler o zaman
benim pazarım bile yok bazen haftanın 7 günü çalışıyorum çok iyi anlıyorum peki ne yapayım siz söyleyin uyku ilacı mı vereyim çocuklara?sabah ağlamıyorlar ayrıca kızım 3 yaşında bebek de gülücükle uyanıyor sabahları da da da diyor sadece.insan bazen kendi çocuklarını bile çekemiyor ama var mı çaresi koşup oynamayı engelliyorum evde ama konuşmalarını engelleyemiyorumnuanza kusura bakmayın fakat kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunda değil diye düşünüyorum. üstelik usül olarak da komşularınız doğrusunu yapmış. biraz empati kursanız haksız olmadıklarını siz de görürdünüz.
düşünsenize koca hafta çalışıyorsunuz. belki de sadece 1 pazarınız var. ama o da ne! uykunuz komşu çocuğunun gürültüsüyle bölünüyor. çok mu hoşunuza giderdi?
benim pazarım bile yok bazen haftanın 7 günü çalışıyorum çok iyi anlıyorum peki ne yapayım siz söyleyin uyku ilacı mı vereyim çocuklara?sabah ağlamıyorlar ayrıca kızım 3 yaşında bebek de gülücükle uyanıyor sabahları da da da diyor sadece.insan bazen kendi çocuklarını bile çekemiyor ama var mı çaresi koşup oynamayı engelliyorum evde ama konuşmalarını engelleyemiyorum
düdük flüt olsa koşsalar zıplasalar zoruma gitmeyecek zaten.10 aylık bebeğe ne diyeyim en çok yapabildiğim kucağımda gezdirmek bi daha aynı durum olursa eşim çıkacak konuşmaya o benden daha ılımlıeğer gerçekten düdük ya da flüt gibi bir ses varsa çok haklılar . bir de haftasonu siz çocukları uyarın gerçekten insanların tek uyuyabildiği zaman . ben çocukluğumdan beri haftasonu ses çıkartmam annem çıkarttırmaZdı . kapıcının gönderilmesine bu kadar bozulmayın bence . çözüm odaklı yaklaşmalısınız. gidip siz kusura bakmayın bundan sonra dikkat edeceğim diyin mesela
kızlar sizden akıl almam lazım 13 katlı bir apartmanın 11. katında oturuyorum biri 11 aylık biri 3.5 yaşında iki kızım var.buraya taşınalı 5 ay oldu.geçen gün kapıcı geldi üst katta oturan kişiler çocukların gürültüsünden rahatsız oluyormuş.pazar sabahları çocuklar erken kalkıyormuş uyuyamıyorlarmış çocukları salonda yatırsaymışım düdük çalıyorlarmış.sabah 8 de evden çıkıyoruz ben 3 te çocuklarla eşim 6 da geliyor,tv seyrtmeyiz,misafirimiz gelmez,müzik kulaklıkla dinleriz dinleyeceksek,bebeğim akşam 8 de yatar 2 kez gece uyanır diğer kızım evet huysuzdur ama bana mızmızlanır.ben de kapıcıya kimin derdi varsa gelsin kendi söylesin ayıptır dedim.çok rahatsız oluyorlarsa kendileri salonda yatsın bana akıl vermesin kimse sen de bi daha bu şekilde kapıma gelme dedim ama şu an müthiş rahatsızım cok uzuldum ne yapmam lazım
düdük yok evde zaten eşim çok titiz sadece küçük kız gece uyanıyor bir de büyük tuvalete gidince kabız oluyor bazen ağlıyor ama gece ve sabah erken saatlerde değil kreşten geldikten sonra anlamadım gitti 2 gündür özellikle dikkat ediyorum napıyoruz diye
herkese aynı cevabı veriyorum düdük yok benim kafam götürmez zaten düdüğü kendi çalıştığım iş ağırPazar sabahları çocukların gurultusinden uyuyamamaktan bahsetmisler. Bir de düdük demişler. Evinizde düdük var mı? Kızınız pazar sabahi düdük mu çalıyor? Eger oyle bisey varsa üst kat komsulariniz hakli. Siz belki evin hengamesinden ne kadar ses ciktigini anlayamiyor olabilirsiniz. Pazar sabahları kızınızı daha sessiz olması konusunda uyarın. Bebek için bişey yapmanıza gerek yok bence. Onu üst kat idare edecek bi şekilde.
Siz kapıcı ya kızmayın onun görevi bu.
Üst kat komşumuz sizi tanımadığı için araya kapıcıyı koymuş. Buyutulecek bir konu değil özellikle hafta sonları daha dikkat edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?