yok kız bızım bınada kaç kezoldu,polis aradık,kadın ben şıkayetçi dğeilim dedi,bizleri suçladı,valla bak neler neler,inan buna,Cok acayip bir milletiz biz, hic duymadim gormedim surda komsusu cocugunu dovuyor, karısını dovuyor ben de polise sikayet ettim diye konu acani. Velhasil goruyoruz ki ulkemizde aylarca yillarca duzenli şiddet ve iskenceye maruz kalan kadin ve cocuklar var. Kimsenin komsusu sikayet etmemis.
Herkes ya cocugun oyun sesinden ya komsunun seks gurultusunden sikayetci. Sanki milletce cikardigimiz tek gürültü eglence gürültüsu...
Siz 11 komşu 13 de oturuyormus peki 12.katta oturan yok mu :) ayrıca sofra bezi silkelemesi için şikayet edebilirsiniz baktiniz yine aynı fotoğraf çekip belediye ye şikayet edersiniz.Bunu ogrendim:)
Malesef öyle durumlara kimse müdahale etmek istemiyor etmiyor da zaten.kadina şiddet aldı basini gidiyor
yok kız bızım bınada kaç kezoldu,polis aradık,kadın ben şıkayetçi dğeilim dedi,bizleri suçladı,valla bak neler neler,inan buna,
Alttan da üste ses geliyor niye gelmesin hem daha çok geliyor.Ust kata ses nasil gidiyormus hayrett.. sen hic alt katından gelen sesi duyuyormusun? Usttekinin sesi gelir ama alttan ses geldiğini ilk defs duyuyorum.. edepsize bak hanimin keyfi icin cocugumu salonda yatiricam haspam... cocuk bunlar ses yaparlar kimsede kusra bakmasin.. benim ewladim 7 24 susmuyor ne yapayim kiziyorum yok sewiyorum yok durmuyor ama bu gune kadar bir kere alt komsum gelmedi sagolsun valla bu insanlik..
ah be pelin,komşulara varana kadar evın içindekiler susuyor,ensest bile,yanı neresınden tutsan elinde kalır,izlemediğim halde dünkü üvey anne görüntülerinin etkisinden çıkamadım, düşünüyorum o çocukların çığlıklarını duyan tek bir komşu olmadı mı onca zaman... ağlayacaklarına düdük çalsalarmış keşke, biri polisi arardı da daha erken çıkardı ortaya yaşadıkları.
ah be pelin,komşulara varana kadar evın içindekiler susuyor,ensest bile,yanı neresınden tutsan elinde kalır,
8. Aylik hcanım ben kıbar olmayan ınsanlardan söz edıyorum,bak hamıle bınıyor,ama hemen saklıyor kendını,cama dönüyor,mahcup,anlıyorum fırlıyorum,yer verıyorum,kucağında çocukla bınıyor,ama gayet normal,anlıyorum hemen yer verıyorum,tabıkıde bunları yapıcaz,ne demek,insnaız,lakın çoğu öle değil,mecbursun gıbı kaba davranıyor,gecenın 12,30 yukarı çıktım,ve kadın paıyı açtı,çocuğun elınde matkap,onunla oynuor,kadın bana bır hakaret etti,çocuğum tabı oynayacak dedi,kocasına gittim,esnaf,abla özür,ama çocuğum geç gidiyorum benı beklıyor,ama oynayacal tabı demesınmı,ya daha neler,ama emın ols senın gıbı hanımları aileleri gayte fark edıyoruz,başımız üstüne,ya bazen çocuklar konuşuyor,aile oğlum sus,otobüs,milleti rahatsız etme,sıkılıor,bende hayır dıyorum,çocuk o,konuşacak,sorgulayacak,soracak,anladın sen cenım benım,
Ev sahibi kendi gelsin soylesin demissiniz ama kapiciyi bile azarlamissiniz,kaldi ki onun gorevi bu..ses gidiyoki insanlar rahatsiz olmus,bence daha dikkatli olmalisiniz..
Burda bir anneyi ve annenin kardesini ikiizlemediğim halde dünkü üvey anne görüntülerinin etkisinden çıkamadım, düşünüyorum o çocukların çığlıklarını duyan tek bir komşu olmadı mı onca zaman... ağlayacaklarına düdük çalsalarmış keşke, biri polisi arardı da daha erken çıkardı ortaya yaşadıkları.
Ugrasmamki benSiz 11 komşu 13 de oturuyormus peki 12.katta oturan yok mu :) ayrıca sofra bezi silkelemesi için şikayet edebilirsiniz baktiniz yine aynı fotoğraf çekip belediye ye şikayet edersiniz.
Meslektasiz demekki biliyorum uyunmadigini dikkat ediyoruz o yuzden de ama yetmemis demekkiKızıyorsunuz ama bazen gercekten sesden dolayı uyuyamıorsun ben kendımden bahsedeyim kendım hemsıreyim bazen 24 saat nöbet tutuyorum bazen dinlenme fırsatım oluyor ama genel olarak sabaha kadar dinlenmiyorum sürekli kosusturmaca eve geliyorum tam bas agrısından uykusuzluktan yatacam kalk kattaki cocuklar bir ses yapıyor normal değil arada ddalıyorum bu sefer annein bagırtısıyla uyanıyorum çok zor yani
12 katta oturan varsa onlardan da gidebilir ses.8. Aylik h
Burda bir anneyi ve annenin kardesini iki
Ugrasmamki ben
Meslektasiz demekki biliyorum uyunmadigini dikkat ediyoruz o yuzden de ama yetmemis demekki
kızlar sizden akıl almam lazım 13 katlı bir apartmanın 11. katında oturuyorum biri 11 aylık biri 3.5 yaşında iki kızım var.buraya taşınalı 5 ay oldu.geçen gün kapıcı geldi üst katta oturan kişiler çocukların gürültüsünden rahatsız oluyormuş.pazar sabahları çocuklar erken kalkıyormuş uyuyamıyorlarmış çocukları salonda yatırsaymışım düdük çalıyorlarmış.sabah 8 de evden çıkıyoruz ben 3 te çocuklarla eşim 6 da geliyor,tv seyrtmeyiz,misafirimiz gelmez,müzik kulaklıkla dinleriz dinleyeceksek,bebeğim akşam 8 de yatar 2 kez gece uyanır diğer kızım evet huysuzdur ama bana mızmızlanır.ben de kapıcıya kimin derdi varsa gelsin kendi söylesin ayıptır dedim.çok rahatsız oluyorlarsa kendileri salonda yatsın bana akıl vermesin kimse sen de bi daha bu şekilde kapıma gelme dedim ama şu an müthiş rahatsızım cok uzuldum ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?