komşu şikayeti

yok kız bızım bınada kaç kezoldu,polis aradık,kadın ben şıkayetçi dğeilim dedi,bizleri suçladı,valla bak neler neler,inan buna,

Ev sahibi kendi gelsin soylesin demissiniz ama kapiciyi bile azarlamissiniz,kaldi ki onun gorevi bu..ses gidiyoki insanlar rahatsiz olmus,bence daha dikkatli olmalisiniz..

Siz 11 komşu 13 de oturuyormus peki 12.katta oturan yok mu :) ayrıca sofra bezi silkelemesi için şikayet edebilirsiniz baktiniz yine aynı fotoğraf çekip belediye ye şikayet edersiniz.

Malesef öyle durumlara kimse müdahale etmek istemiyor etmiyor da zaten.kadina şiddet aldı basini gidiyor

yok kız bızım bınada kaç kezoldu,polis aradık,kadın ben şıkayetçi dğeilim dedi,bizleri suçladı,valla bak neler neler,inan buna,

izlemediğim halde dünkü üvey anne görüntülerinin etkisinden çıkamadım, düşünüyorum o çocukların çığlıklarını duyan tek bir komşu olmadı mı onca zaman... ağlayacaklarına düdük çalsalarmış keşke, biri polisi arardı da daha erken çıkardı ortaya yaşadıkları.

Alttan da üste ses geliyor niye gelmesin hem daha çok geliyor.

Kızıyorsunuz ama bazen gercekten sesden dolayı uyuyamıorsun ben kendımden bahsedeyim kendım hemsıreyim bazen 24 saat nöbet tutuyorum bazen dinlenme fırsatım oluyor ama genel olarak sabaha kadar dinlenmiyorum sürekli kosusturmaca eve geliyorum tam bas agrısından uykusuzluktan yatacam kalk kattaki cocuklar bir ses yapıyor normal değil arada ddalıyorum bu sefer annein bagırtısıyla uyanıyorum çok zor yani

ah be pelin,komşulara varana kadar evın içindekiler susuyor,ensest bile,yanı neresınden tutsan elinde kalır,

Kirilma canim ya. Her binada cikiyor oyle insanlar. O sana gelmiyosa sen ona git olmazsa?

8. Aylik h
Ev sahibi kendi gelsin soylesin demissiniz ama kapiciyi bile azarlamissiniz,kaldi ki onun gorevi bu..ses gidiyoki insanlar rahatsiz olmus,bence daha dikkatli olmalisiniz..
Burda bir anneyi ve annenin kardesini iki
Siz 11 komşu 13 de oturuyormus peki 12.katta oturan yok mu :) ayrıca sofra bezi silkelemesi için şikayet edebilirsiniz baktiniz yine aynı fotoğraf çekip belediye ye şikayet edersiniz.
Ugrasmamki ben
Meslektasiz demekki biliyorum uyunmadigini dikkat ediyoruz o yuzden de ama yetmemis demekki

İnsanlar ne kadar tahammülsüzleşmiş. Evlenmeden önce üst katımızda ikiz çocuklar vardı ve gece gündüz onların oyun gürültülerini dinledik bir kere bile uyarmak aklımıza gelmedi. Tam tersi seslerini duymayınca merak eder sorardık birşey mi oldu diye.

Aradan yıllar geçti ablamın üç oğlu oldu alt katındaki komşuları (çocuklara yapılan onca uyarıya rağmen) oyun dedikleri gürültülere bir kere bile ses çıkarmadılar. Allah onlardan razı olsunlar. Ablamın çok duasını aldılar.

Çocuk bu Allah aşkınıza. Akşama kadar sus-pus nasıl otursunlar. Doğalarında yok bu. Çok büyük gürültü olur uyarılır ki hiç bir anne-baba o gürültüye dayanamaz kendisi uyarır.

Benim kızım da oyun oynarken elindeki oyuncağı düşürebiliyor. Ne yapayım eline oyuncak vermeyeyim mi? Çok dikkat etmeme rağmen oluyor. Azcık gürültü bile yapsa ben rahatsız oluyorum bırakın komşuyu. Hiç kimse bile-isteye gürültüye müsaade etmez.

Bence siz çıkın rahatsız oldukları durumun sizden kaynaklı olmadığını ama bundan sonra dikkat edeceklerini güzel bir dille anlat. İyilikten zarar gelmez, iyilik bulaşıcıdır. Siz iyi olun ki karşınızdaki de iyi olsun.

Helal olsun size kimi insanlar bazen bende safligim tutup duyduklarimla kalir bisey diyemem siz cevabini guzelce vermissiniz.. Evet duduk sesi falan rahatsiz edici olabilir .esim anlatmisdi ustkattaki kucuk cocuk yere tasla vuruyormus geceleri esim de sikayete cikmis .. Komsularida rahatsiz etmemek onemli ama cocuk olan ewde ses cok gorulmemeli .. Bence komsunuza cikip bana akil vermissiniz ama bu mumkun degil . tek cocugu olanda ben degilim cocuk olan evde ses olur diyin.. Kapiciyla haber yollamakta cok ayip ..

8. Aylik h

Burda bir anneyi ve annenin kardesini iki

Ugrasmamki ben

Meslektasiz demekki biliyorum uyunmadigini dikkat ediyoruz o yuzden de ama yetmemis demekki
12 katta oturan varsa onlardan da gidebilir ses.

Ses yukarı gitmez, ille aşağı gider diyenler, şaka mısınız? Ses bu, her yere gider. Aşağı da gider, yukarı da gider, yana da gider, hatta çarpraz daireye de gider. Biraz mantık.

bizim üstümüzde de aynı dert var.bi hafta sonu tatiilimi keyifle oturup geçiremedim yıllaaaaaaaaaaaaardır.Beynimi yediler.of çocuk demeye bin şahit lazım

Hiç bişey yapmayın aynen devam. Okadar küçük çocuklar tabiki ağlıcak sızlıcak ses yapıcak.

bina kötü yapılmış ise sesi cok geçirir ve bu da gerçekten rahatsız edicidir.

Valla benim eski evimdeki alt kat komşularım gibiyseniz haklı kadın. Ayrıca üst kata da gayet güzel ses gidiyor.

Valla 2 yaşinda kuzenim var çocuk niheyetinde bazen şımarıklikla çiglik atiyor sevimli olsun diye :) annesi uyariyor bak yukarda bebek var uyumus falan diye ama sonra yine aynisini yapabiliyor cocuk nihayetinde
Ama bizim alt komsumuz var cocugu asiri hareketli yuksek sesle konusuyor annesi onu bastirmak icin daha fazla bagiriyor
Demek istedigim cocuktur ses yapar elbet ama anne olarak siz gerekli uyarilari yapiyorsaniz sıkınti yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…