E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi albunea
-
Ailemle otururken pek muhattap olmazdım konu komşuyla
herhangi bir sıkıntıda annem muhattap olur gereği konuşulur şikayet rica minnet götütürdük işi..
şimdi kendi evime çıktım..daha eşyaları içeri attık..
kapı çaldı..
hoşgeldiniz..
Mübarek ramazan ayında ellerinde kahveler 3 güzel komşumm ..:bbo:
hasta oldugum için oruçlu değildim allahdan..yoksa birrr güzel höpürdete höpürdete içeceklerdi kahveyi karşımdahoşgeldiniz dedim aldım içeri ama dediğim gibi eşyaları yeni attık koltukların kılıfları naylonları duruyor daha.. hemen sandalyelerin kılıflarını çıkardım sildim oturrttum onlarıı .. bekar evi oldugu içinde 3 sandalye var bende oturuverdim tabureye..başladılar sorgulamaya.. adın sanın yaşın kimle yaşıcaksın ailen nerde ne iş yaparsın neerelisin..gayet doğal dedim beni tanımaya çalışıyorlar hepsine birbir cevap verdim..
-bir bekar evi için çok fazla değilmi bu eşyalar ne kadar oturucaksınız dedi ..
bende dedim :
-düzeni severim.eşyayı severim.çevrem geniş gelenim gidenim misafirim çok olur eksik olmasınlar anca dedim..
-hmm bu apartmanın bir yönetim şekli var ben yöneticinin hanımıyım..öyle zırt pırt misafirr erkek misafir gelirse gece 11 den sonra ses gürültü olursa bozuşuruz dedi.siz bayansınız erkek misafirinz olursa etik olmaz dedi...şok oldum..
Bakın hanımefendi dedim..ben ilk kez bir sitenin apartman dairesinde oturmuyorum.siz benden yaşca buyuk olabilirsiniz fakat ben apartmanda nasıl oturulması gerektiğini ne yapılıp ne yapılmayacağını çok iyi bilyorum dedim.ayrıca evime giren çıkanın hesabını size değil kimseye vermem.ahlak kurallarına aykırı birşey dönmediği sürece bu evde.dışarıdan hiçbir kuwet karışamaz.karıştırmam dedim.ayrıca etikklikden bahsettiniz..emin olun ben etik kurallarını çok iiyi bilen ve hayatıma sokmuş biriyim dedim..
yan komşum zavallımm çok sessiz sakinn onuda kullanıyorlar ezip sindirmişler belliki..çıkarken sen takma kafana hergelene böyle yaparlar ama sessiz kalıyoruz işte bizden büyükler sen çok güzel ağzının payını verdin dedi. bayan benim kolay lokma olmadığımı anlamış olacakki canım yanlış anladın ben sadece tekrar ettim kuralları tabi kimse karışamaz sana sinirlenme felan dedi .. ama yemezlerr canımmmm :1closedeyes: gittiler..daha sonra arada bir apartmanda karşılaştık selamlaştık merabalaştık.. geçtik gittik.evde 2 bayan oldugumuz için bazı işleri yapamıyoruz.diğer arkadaşım zaten allahlık hazır mezar bulsa girip yatıcak herşey benim üzerime kaldı akannehir neyse..
Doğalgaz bağlanana kadar elektrikli sofbeni bağlatayıım dedim.ayrıca bulaşık makinesinin tesisatı çamaşır makinesinin tesisatınıda beceremedim.bu işlerden anlayan bir arkadaşım vardı onu çağırdım geldi.sağolsun bütün işleri halletti matkapla felan delmelerde oldu haliyle öglen sularıydı.iftarımızı yedik gitti arkadaşım..
saat 11 gibi kapı çaldı.apartman yöneticimizin hanımı gelen..merhaba dedi iyi akşamlar buyrun dedim içeri davet ettim..
bak ablacım ben senden yaşca buyugum bu sadece bi abla tavsiyesi sakın yanlış anlama dedi ben anladım olayı o noktada..kaşlarımı çattım dinliyorum ama atılıcam panter gibiyim :lepi:
bugun bi erkek girdi size dedi.herkes ben değilki iyi niyetli olmaz siz yanlız yaşayan insanlarsınız başkası olsa namusuna laf eder dikkat et ben seni uyarmıştım dedikodu çok burda dedi.
bende dedimki arkadaşım tamirat için geldi tamirciyimi çağırsaydım yaşam alanıma tanıdıgım guveendıgım bildiğim insan varken dedim.
ayrıca tamir için gelmese bile ben söylemiştim bunun hesabını kimseye vermem.birdaha benim kapımı asla ve asla bunun için çalmayacaksınız..sözleriniz haddini ve sınırını aşıyor.ben namusumun bekçiliğini kimseye yaptırmam.hiçbirşekildede laf ettiirmem.bu ilk ve son olsun size iyi akşamlar dedim kapattım.çok sinirlerim bozuldu nedir bu yaaa
kötükedihüso
vallahi canımm ilk başta çizgimden çıkmak istemedim ama bundan sonraki görüşmelerimiz hiçde böyle olmazzz kötükedihüsohersey eskir arkdasim ayyyy okudukca sinirlerim gerimmm gerimm gerildinedir bu insanlardaki paranoya yaa ne kadar ayip utanmadan gelip onu soyluyor hemen yanliz yasacak bayanlara boyle diyip dedikodu yapiorlar ayy cok cahil insan var cokkk oyle boyle degil klava: kiz ogrenciler ev tutsun hemen ayni sey erkek girip cikmicak belli saatte bilmem nolmucak yahu millet hemen evine erkek almaya cokmu merakli yoneticiye de bak pehh:bbo:
kesinlikle cahillik. yoo bnm hiçbir zaman kozum olmaz.kendime güvenim sonsuzdur.:bbo: ayyy kadın kadına bunu yaparsa artık erkekler neler yapar.
Hiç birbirini tutmuyo bu kadın millleti benneyaptımki
Hersey eskir sen bu komşuların yüzünden çok dert yanarsın.
aman ellerine koz verme benneyaptımki
ayy ne gıcık bı kadınmıs oylee iyi dayanmıssın valla canm ben olsam atlamıstım ustune.. sankı sen orda sıgınma oturuyorsun besleme gıbı her dedıklerını yapacaksın olduuu... bencee sende onların kapıyı gozlee ıcerı gıren bı erkek oldumu dayan kapıyaa bu apartmanın kuralları var laf olur bıraz daha adaplı davran dıye bak nasıl oluyormus anlasın...klava:
Eski apartmanımda üst komşum sürekli ben camı alçtığım anda başlardı bir şeyler silkelemeye.. Uyardım defalarca bana mısın demedi.. En sonunda bir gün yine silkelerken tuttum ucundan çekip aşağı attım, o son oldu.. Bu apartmanımda da üst çapraz her gece evde partiler verirdi.. En sonunda polisleri yığdım kapılarına bir daha sesleri çıkmadı.. Şunu anladım ki insanlar iyilikten anlamıyorlar.. Uyardığın zaman sen suçlu oluyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?