E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi albunea
-
amaa bişe diyemiyorum çok sinirleniyorum kendi kendimebence senden yüz bulmuş mesafe koy arana yoksaaa canına tak der ona göre:bbo:
amaa bişe diyemiyorum çok sinirleniyorum kendi kendimelmaz:
bazen utansın diye eşimi almaya gönderiyorum gene anlamıyo
eskisi gibi sık görüşmüyorum
gitmiyorum falan ama
kendi gene istiyo gene istiyokafamçokkarıştı
kırmadan söylemenin yolunu bulmam lazımm:uhm:
:1shok: :1shok: :1shok: abooo sana daha çok kolay gelsin arkadaşım allah sabır versinya vallahi hepinizi kıskandım,bunlar şikayetmi,siz gelin bizim eve,üst komşum dağ ayısı,alt komşum amazon ayısı,yan komşum,balta girmemiş orman ayısı,bende evde tv izlemeyen,muzik dinlemeyn,kıtap okuyan,yalnız yaşayan biriyim,neler yaptım,polis,zabıta,yınede fayda vermedi,evi satıyorum alan yok,gece süprgemi,top oynamamı,altakı adam karısıyla konuşuyo,resmen duyuyorum,utanıyorum vallahi,evsahipleri banane diyor,mahkemeye verceğim,vizdanım sızlıyor,durum iyi değiller,acıyorum,ama içten içe rabbıme yalvarıyorum,ah ediyorum,
geçenlerde cama biri nasıl vuruyor cam kırlacak,bende camın yanında yatıyorum,gecenın bir vakti,yalnızım ve 6 katta oturuyorum,tansiyonum düştü,üst kattan biri iple atladı eve girmeye çalışıyo sandım,koştum diğer odaya,meğer halı rüzgardan camı kırıyomuş,sabah çıktım,allah rızası için halıyı duvara hizasına getirin dedim,bir hakert bir küfür,namazım hacılığım başörtüm kalmadı,şok oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?