Komşu şikayetleri !

• Konu Sahibi Konu Sahibi albunea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabiki müdahale önemli çocuk anneden babadan ne görürse onu yapıyor.
çocuk balkondaki kaldırıp kalkdırıp atıyo aşağıya.
Anneside y anında oturuyor yavrum ayıp yapılmaz öyle sey bile dese.
Cocuk belki bi daha yapmaz.
Eğitim şart yani a.s :roflol:

ewet kesinlikle ilk eğitim de aileden alınan eğitimdir.bu yüzden bizlere çok büyük sorumluluklar düşüyo.umarım sağlıklı bireyler yetiştirebiliriz...

benim de bir komşum vardı arsız mı arsız...:1closedeyes:çalıştığım için gündüz yokum ama geceleri zırt zil çalar bakarım.. benneyaptımkibir limon var mı? yarım ekmek var mı?ya da elinde bir kase biraz yoğurt var mı? matik deterjan bile istemişliği oldu...hala gülerim...bunun gibi daha neler neler...geri de getirmez aldıklarını...zaten getirse almayacağım bir daha istemesin diye...düğüne gidecek olsa çantanı versen benim abiye çantamın sapı koptu fln der...varmış ta kopmuş gibi...kaydirigubbakcemile3yoksa yok yaa anlamıyorum elindekiyle git...ya da gelir çocuğunla işi elinde, şu problemleri çözememiş bu çocuk bir baksan der...aaa 10 tane birden soru...:1shokturur bütün gce..çay-kahve cabası tabii...çocuğu da sıkıntılı su ister ikide bir...kendisi bir gün çağırmaz ama...hep bizde...biraz ses olsa evde, kim vardı akşam diye sorular başlar...klava:baktım olacak gibi değil suratlı davrandım...hiç umursamadı ya yüzsüz...neyse taşındı gitti...:dilcikar:

benim üst kat komsum tam bi azgın tekeydi.gece bi baslıyorlardı sabaha kadar bitmek bilmiyordu..hatta ben bu konuda bi konu acmıstım hatırlarsınız belki..olaylı bi sekilde sorunu hallettik artık sesleri az cıkıyor.midem bulanıyordu tahmin bile edemezsiniz o sesleri laelaelaelaelae alt kattaki komsuda müzigin sesini inanılmaz acıyor.bazen sabah 8de bi acıyor uykumdan sıcrıyorum.sinirden gün boyu bas agrısı oluyor.kac kez apartmanca söyledik sesini kıs diye ama anlayan yok..cok zor densize laf anlatmak:sinifsinif:

yazılanları okuyunca kendımı şanslı hissettım benim komşularım çok iyiler allah hepsınden razı olsun

kıslar ya komşumun biride (çöp koyan değilll ama):gitme:
arkadaşım biri kısa bi zamandır gider geliriz birbirimize
ama sürekli benden bişeler istiyo :sinifsinif:
kesinlikle pinti bir insan değilim her zaman söylerim bi ihtiyacın olursa iste diye
ama sanırım yüzmü buldu naptı
kahve çay şeker vs sürekli istiyo yokk diye göndermiyorumda... hadi onlar önmeli değil
mutfak robotlarım çamaşırlığım zigon sehpamın büyük parçası vs
ger,i getirme huyu yok ben lazım olunca istiyorum
gene istiyo gene veriyorum:bbo:
ya aldını getirse işi bitince tamam dicem ama getirmiyoda ben almaya gidince surat yapıyo bide
kırmak istemiyorum napıcam bilmiyorumda nasıl söylicem mafoldumben

bence senden yüz bulmuş mesafe koy arana yoksaaa canına tak der ona göre:bbo:

bence senden yüz bulmuş mesafe koy arana yoksaaa canına tak der ona göre:bbo:
amaa bişe diyemiyorum çok sinirleniyorum kendi kendimelmaz:
bazen utansın diye eşimi almaya gönderiyorum gene anlamıyo
eskisi gibi sık görüşmüyorum
gitmiyorum falan ama
kendi gene istiyo gene istiyokafamçokkarıştı
kırmadan söylemenin yolunu bulmam lazımm:uhm:

Cnm harbı sınır bozucu tatlı dılle uyar robotum bozuldu
kırıldı koptu fln de
eŞım vermemı ıstemıyo de vs vs ayy ne arsızlık yaaa

ya vallahi hepinizi kıskandım,bunlar şikayetmi,siz gelin bizim eve,üst komşum dağ ayısı,alt komşum amazon ayısı,yan komşum,balta girmemiş orman ayısı,bende evde tv izlemeyen,muzik dinlemeyn,kıtap okuyan,yalnız yaşayan biriyim,neler yaptım,polis,zabıta,yınede fayda vermedi,evi satıyorum alan yok,gece süprgemi,top oynamamı,altakı adam karısıyla konuşuyo,resmen duyuyorum,utanıyorum vallahi,evsahipleri banane diyor,mahkemeye verceğim,vizdanım sızlıyor,durum iyi değiller,acıyorum,ama içten içe rabbıme yalvarıyorum,ah ediyorum,
geçenlerde cama biri nasıl vuruyor cam kırlacak,bende camın yanında yatıyorum,gecenın bir vakti,yalnızım ve 6 katta oturuyorum,tansiyonum düştü,üst kattan biri iple atladı eve girmeye çalışıyo sandım,koştum diğer odaya,meğer halı rüzgardan camı kırıyomuş,sabah çıktım,allah rızası için halıyı duvara hizasına getirin dedim,bir hakert bir küfür,namazım hacılığım başörtüm kalmadı,şok oldum...

kocam çok ters,bana kızyor ,veremem,tartıştık bu konu yüzünden de,olsun bitsin,

:1shok: :1shok: :1shok: abooo sana daha çok kolay gelsin arkadaşım allah sabır versin

arkadaslar be Turkiye'deyken ve bekarken yani ailemle yasarken ust komsumuzun yaptiklarini anlaticam size...ust komsumuz evli bir kadindi ama sonra bosandilar ve bir sure sonra her gece kadinin ''baska bir kadinla evli oldugunu bildigimiz sevgilisiyle'' yaptigi seks sesleri duyulurdu...ama o ne ses yani anlatamam:)) bir de mevsim yazdi, kapilar pencereler acik...kadinin ve adamin sesleri yankilanirdi resmen...3-4 ay boyle devam etti bu ama butun apartman biliyodu bu seslerin o kadindan geldigini...sevgilisi polis bi adamdi o adami da taniyorduk zaten surekli eve girip ciktigi icin...kadini ev sahibi falan uyardi ama o sesler hic bitmedi, kadin yeri gogu inletiyodu yani:)))) sonra da evden cikardilar ve biz de kadinin bagirma, inleme seslerini dinlemek yerine rahatca uyuyabiliyorduk ve televizyon izleyebiliyorduk, yani tv sesini cok acmaya gerek kalmiyodu artikdelikafadulden:roflol: bu arada sadece bizim apartman sakinleri degil yan apartman sakinlerinden bile kadinin ve adamin sesleri yuzunden sikayet gelmisti dusunebiliyor musunuz????? :)))))))))) zuahahahaaaaaaa en kotusu de o ust kattan o sesler duyulurken insanin yaninda annesinin, enistesinin falan gibi bir buyugunun olmasi...insan ne yapcagini sasiriyordu yaaaaaawww:)))))))))

yazdiklarimi uydurma sanmayin sakin hepsini bizzat ailem ve ben ayrica da tum apartman sakinleri olarak yasadik:))

Ben de bu komşulardan çok çekiyorum.İnsanlar bu kadar mı saygısız bu kadar mı vurdum duymaz olur?Bir değil iki değil.Biri kazara taşınsa yerine daha cins biri geliyor.Malesefte hep beni buluyor.Acaba ben de mi bişi var diye düşünmeye başlıyorum bazen:1no2:
Bir tanesi var hepten tuhaf hem herşeyi yapar hem de söylediğinde inkar eder.Yüz kere söyledik.Kapı önüne çöp bırakır.Silkelenme desen onda.Üç kat altımdakinin oğlu deli gibi müzik açıyor.Sesi benden çıkıyor.Benden baska rahatsız olan yokmu acaba diyorum.Millette bi tuhaf rahatsız bile olsa,gidip bunu karşısındakine söylemekten aciz.Yani bu silkelenme olayları,yüksek sesle müzik dinlenmesi,kapı önüne ayakkabı vs bırakılması beni acaip rahatsız ediyor.Yani bu apartmanda herşeyi gördüm arkadaşlar .Ne ararsanız var. Ara ara yazıcam artık valla buraya en azından içimi dökmüş olurum:):sinifsinif:

üst katımızda oturan aile
çok rahat bir aile balkonu falan şakır şakır yıkar
şanslı olduğumuz yan yazın yaylaya gidiyorlar
5 ay burda yoklar.

OFF OFf bızım de karsı daıremıze 10 kısılık bı aıle tasındı her sabah onların sesıylee uyandırdık kardesım ısyan edıp camları sertce ortuyordu.. acayıp ses cıkartyorlar en sonunda sıkayet ettık sımdı bıraz sustularr...

vee en gıcık oldugum olaylardan bırı ust kattakı komsumuzla aramız ıyı amaa onlarında topugundan vurmak ıstıyorum topuklarınana basa basa yuruyorlar ve bızım apartmanlar cok ses cıkartıyor yoldan araba gecsın ev sallanıyor... utanmadan halay tepınıyorlar bıle bılee bırgun ters tarafıma gelcekler ama neyse...

annemle yaşadığım zaman özlem ablam vardı karşı komşumuz özünde çok iyidir ama çok garip huyları vardır.mesela bi kere annem kefir almıştı kardeşim istemiş o da almış falan daha yeni çıkmıştı o zaman şu şişelerdeki kefirler neyse geldi bu aaa bu neymiş dedi dikti tepesine sonra ayyyy sevgi ablaaa bu aynı şeye benziyooo söliyim ergine bizde şişeletip satalım ayoool demişti kaydirigubbakcemile3
sabah saat 7 buçukta çalardı kapımızı hadi benim uykum kaçtı kahve içelim derdi annem bazen kapıyı açmazdı ona gelip de başını ağrıtmasın diye bu sefer telefonla arardı
annem ağda yapardı mesela lap diye girerdi banyoya ay bende bakıcam seninki nasıl sevgi ablaaa diye bağıra bağıra
benim odamla onun çocuk odasının arasında 1 metre bi boşluk var apartman boşluğu gecenin bi vakti bi de yaz akşamı herkesin kapısı penceresi açık mineee kız ergin abin işini gördü döndü .ıçını hadi gel kahve içelim diye bağırarak uykumdan ederdi beni yinede özünde çok iyidir çok severim densizdir delidir ama komşu işte küssen olmaz

Ailemle otururken pek muhattap olmazdım konu komşuyla
herhangi bir sıkıntıda annem muhattap olur gereği konuşulur şikayet rica minnet götütürdük işi..
şimdi kendi evime çıktım..daha eşyaları içeri attık..
kapı çaldı..
hoşgeldiniz..
Mübarek ramazan ayında ellerinde kahveler 3 güzel komşumm ..:bbo:
hasta oldugum için oruçlu değildim allahdan..yoksa birrr güzel höpürdete höpürdete içeceklerdi kahveyi karşımda hoşgeldiniz dedim aldım içeri ama dediğim gibi eşyaları yeni attık koltukların kılıfları naylonları duruyor daha.. hemen sandalyelerin kılıflarını çıkardım sildim oturrttum onlarıı .. bekar evi oldugu içinde 3 sandalye var bende oturuverdim tabureye..başladılar sorgulamaya.. adın sanın yaşın kimle yaşıcaksın ailen nerde ne iş yaparsın neerelisin..gayet doğal dedim beni tanımaya çalışıyorlar hepsine birbir cevap verdim..
-bir bekar evi için çok fazla değilmi bu eşyalar ne kadar oturucaksınız dedi ..
bende dedim :
-düzeni severim.eşyayı severim.çevrem geniş gelenim gidenim misafirim çok olur eksik olmasınlar anca dedim..
-hmm bu apartmanın bir yönetim şekli var ben yöneticinin hanımıyım..öyle zırt pırt misafirr erkek misafir gelirse gece 11 den sonra ses gürültü olursa bozuşuruz dedi.siz bayansınız erkek misafirinz olursa etik olmaz dedi...şok oldum..
Bakın hanımefendi dedim..ben ilk kez bir sitenin apartman dairesinde oturmuyorum.siz benden yaşca buyuk olabilirsiniz fakat ben apartmanda nasıl oturulması gerektiğini ne yapılıp ne yapılmayacağını çok iyi bilyorum dedim.ayrıca evime giren çıkanın hesabını size değil kimseye vermem.ahlak kurallarına aykırı birşey dönmediği sürece bu evde.dışarıdan hiçbir kuwet karışamaz.karıştırmam dedim.ayrıca etikklikden bahsettiniz..emin olun ben etik kurallarını çok iiyi bilen ve hayatıma sokmuş biriyim dedim..
yan komşum zavallımm çok sessiz sakinn onuda kullanıyorlar ezip sindirmişler belliki..çıkarken sen takma kafana hergelene böyle yaparlar ama sessiz kalıyoruz işte bizden büyükler sen çok güzel ağzının payını verdin dedi. bayan benim kolay lokma olmadığımı anlamış olacakki canım yanlış anladın ben sadece tekrar ettim kuralları tabi kimse karışamaz sana sinirlenme felan dedi .. ama yemezlerr canımmmm :1closedeyes: gittiler..daha sonra arada bir apartmanda karşılaştık selamlaştık merabalaştık.. geçtik gittik.evde 2 bayan oldugumuz için bazı işleri yapamıyoruz.diğer arkadaşım zaten allahlık hazır mezar bulsa girip yatıcak herşey benim üzerime kaldı akannehir neyse..
Doğalgaz bağlanana kadar elektrikli sofbeni bağlatayıım dedim.ayrıca bulaşık makinesinin tesisatı çamaşır makinesinin tesisatınıda beceremedim.bu işlerden anlayan bir arkadaşım vardı onu çağırdım geldi.sağolsun bütün işleri halletti matkapla felan delmelerde oldu haliyle öglen sularıydı.iftarımızı yedik gitti arkadaşım..
saat 11 gibi kapı çaldı.apartman yöneticimizin hanımı gelen..merhaba dedi iyi akşamlar buyrun dedim içeri davet ettim..
bak ablacım ben senden yaşca buyugum bu sadece bi abla tavsiyesi sakın yanlış anlama dedi ben anladım olayı o noktada..kaşlarımı çattım dinliyorum ama atılıcam panter gibiyim :lepi:
bugun bi erkek girdi size dedi.herkes ben değilki iyi niyetli olmaz siz yanlız yaşayan insanlarsınız başkası olsa namusuna laf eder dikkat et ben seni uyarmıştım dedikodu çok burda dedi.
bende dedimki arkadaşım tamirat için geldi tamirciyimi çağırsaydım yaşam alanıma tanıdıgım guveendıgım bildiğim insan varken dedim.
ayrıca tamir için gelmese bile ben söylemiştim bunun hesabını kimseye vermem.birdaha benim kapımı asla ve asla bunun için çalmayacaksınız..sözleriniz haddini ve sınırını aşıyor.ben namusumun bekçiliğini kimseye yaptırmam.hiçbirşekildede laf ettiirmem.bu ilk ve son olsun size iyi akşamlar dedim kapattım.çok sinirlerim bozuldu nedir bu yaaa
kötükedihüso

hersey eskir arkdasim ayyyy okudukca sinirlerim gerimmm gerimm gerildi nedir bu insanlardaki paranoya yaa ne kadar ayip utanmadan gelip onu soyluyor hemen yanliz yasacak bayanlara boyle diyip dedikodu yapiorlar ayy cok cahil insan var cokkk oyle boyle degilklava: kiz ogrenciler ev tutsun hemen ayni sey erkek girip cikmicak belli saatte bilmem nolmucak yahu millet hemen evine erkek almaya cokmu merakli yoneticiye de bak pehh:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…