Komşu sıkıntısı :(

Siz uzerlerine gittikce inadina yapiyolar gibi geldi bana.Bir sure ses etmeyin cikin balkonunuza hicbisey yokmus gibi oturun.
Cok tuhaf insanlar var gercekten.
Evet dha önce yakındk zaten bi kaç defa söyledm dha çok yapmaya bşladı dyorum ya bn söyledkten snra herkesi eve toplamaya başladı resmen bilerek yapıyo evde yalnz kalınca yapıyo bde kocamı gözetliyolar o gdyo sesler başlıyo kaç gündr çıkmıyorum dışarı bile çiçeklerimi sulayamadım. Sindim sanıyo sonra

İşte bizim site yönetimiyle kanka bunlr o da onlrı savunuyo olck o kadar deyp duruyo çekym bnde o zmn denk geldkçe madem öyle cezadan da korkmuyo kız bu şikayet ederm dyorum neyse parası öderz et dyo düşündkçe çıldırıyorum

Benim alt katimdakilerin de 4 yasinda ikizleri var ve oglen uyanip gece 3'e kadar gurultu patirti yapiyorlar. Bir defa soylemistim rahatsiz oluyoruz diye. "Rahatsiz olan mustakil eve ciksin" demisti

Bende ne zaman ses yapsa asagiya var gucumle ayagimla vurmaya basladim. Uzun suredir ses yok

Ya seni anliyorum. Evlenmeden once apartmanda yasiyordum hic ses gurultu yoktu. Ama evlendjkten sonra mahallede mustakil bir evde yasamaya basladim ve asiri ses ,gürültü. Zor valla
Bizimde eski evimizde hiç ses yoktu hadi site dedk katlancz çock sesine ama balkonda çığlık atma nedir yani :s müstakil dha iyi değil mi ki mahalleden mi glyo ses

Ayy gerçektn mi bnmki gbi hem suçlu hem güçlü nye böyle ya bunlar bzde ergenken açardk müzk biri gelrdi eşim uyuyo özür diler kapatırdk suçluyuz çünkü nye rahatsz edelm. Herkesin kndi evinde huzuru olmalı o nasıl tadını çıkarıyo evinde biz o kadar eziyet çekiyoruz :/ ders bile çalışamıyorum yatak odasındn bile çığlığı geliyo

İnşallah kısa zamanda çözüme ulaşır , ben ulaştıramadım gitmekte buldum çareyi.. artık inan yaz gelsin bile istemiyorum o derece..

Bizimde eski evimizde hiç ses yoktu hadi site dedk katlancz çock sesine ama balkonda çığlık atma nedir yani :s müstakil dha iyi değil mi ki mahalleden mi glyo ses
. Valla canim kentsel donusume gidicek umuduyla satip gitmiyoruz,idare ediyoruz. Brnim esimde vardiyali calisiyor,isten gelince uyumak istiyor,yatak odasi da sokaga bakiyor, cocuklar sokakta bagris cagris top oynuyor ( benim hosuma gidiyor sokakta oynamalari evde pc ye dalmiyorlar) ama iste ses cok oluyor esim uyuyamiyor karsi evdeki teyzenin kopegi asiri havliyor ve kadin asiri küfürbaz,sabah mahalleyi titretecek kadar da radyonun sesini aciyor. Bende hamileyim geceleri uyuyamiyorum ancak sabah daliyorum ve teyzenin sesi beni uyitmuyor. Bebe dogunca nasil halledicem durumi bilemiyorim

bursa mi burasi

İnşallah kısa zamanda çözüme ulaşır , ben ulaştıramadım gitmekte buldum çareyi.. artık inan yaz gelsin bile istemiyorum o derece..
:/ inş ulaşır yönetim eşime dyomş kek yapın gdn oturmaya barışın onlra diyo mu acaba çok cnm skldı bu durumdan hayrlısı artk

cnm sende belli ki benim gibi kalabaligi sevmiyorsun ben de komşu gürültüsünden çok rahatsız olurum çocuktur yapar hepimizin evladı var ama büyükler çok düşüncesiz sanki dunyada bitek onlar var biri rahatsiz olur mu filan umurlarinda değil geniş insanlar ev kendinizin mi bilmiyorum ama en kalici çözüm sakin ve kalabalik olmayan bir binaya taşınmak site gibi fazlaca aileyi barindiran evler size göre değil

Bna da sende doğur bi tane seni görcez deyip duruyolar savunucuları :/ zaten uyumasalar bile kimsenin o kdr ses yapmaya hakkı yok ama anlamıyolar. Dikkat et kndne bak aynı şeyi burdaki komşuya yaptı bunu yapan ikizlerindn birini kaybetti kadın snra bnm karşıma geçti söylemk istemezdm ama hamilelik zor doğurunca uykusz kalcksn uyumk isticksn o dha zor tmm anlayşlı olmak lazım da tak ediyo bazen canına insanın

Annemler aldı önce o zmn bi skntı yoktu snra biz aldk aynı siteden zaten bnm karşıya geçene kdr yne skntı yoktu. Eşimi balkona çıkarmıyorm bn bi senedr kadın rahatsz olmasn diye bide kafaya bk bndeki:s evet sevmem pek kalabalığı da evimdeym yani evimde de huzur yok bide bn çok sesszm evde tv bile açmam sürekli okuyp yazıyorum bazen alt komşunun ışığı açıp kapatma sesini duyuyorum. O derece sessz ev düşün ztn braz çıksn sesim konuşurken bzmkiler kızar bz nye düşünüyorz da onlr düşünmüyo

Ne kadar can sıkıcı bi durum niye kapatıp kapılarını oturcakmıssın canım onlar kapatsın kapılarını çocukları ses yapmasın .

Ne kadar can sıkıcı bi durum niye kapatıp kapılarını oturcakmıssın canım onlar kapatsın kapılarını çocukları ses yapmasın .
Aynen bnce kapat kapılarını otur demek bile ayıp bişey. Sabah 8 çocuklr balkonda bde diğerlerininki de onlarda kndileri içerde uyuyo bz uyanıyorz. Bnm cephede de başka oturan yok rahatsz olsunlr bi ben diyorum diye abartıyo muamelesi görüyorum

Sizin de çocuğunuz olacak balkondan bağırmasanız bile illa ki diğer katlara gürültü gidiyor hadi karı koca kavgası neyse de iş çocuk olunca kimse karışmaz

alismak mi? bazukayla o tarafi havaya ucurmakta baska bi çözüm bence. benim de var öküz komsularim. inatla vuruyorum duvarlara. hic alismaya niyetim yok
Aynen herkesin haddini bilmesi lazım. Herkes evinde huzuru olsun ister ama gidip sorsan rahatsz olan gitsin derler ama kusura bakma bile diyemezler

Sizin de çocuğunuz olacak balkondan bağırmasanız bile illa ki diğer katlara gürültü gidiyor hadi karı koca kavgası neyse de iş çocuk olunca kimse karışmaz
Heh bnde bunu anlamıyorum işte bende olunca çekiyim gürültü he uyarsınlar susturym hadi onu geçtim skntı kadın zaten ses yapıyosa çocuğun içerdr tutcaksn balkonda değil ağlıyosa başında durcaksın balkondan susturmicksın yoksa kmse ağlayan çocuğa ses çıkarmıyo. Kadın kndi yırtınıyo çığlık atıyo. Sıkıntı bu yani hadi üstüne kndi yetmiyo 5-10 çock 4-5 kadın aynı anda aynı balkonda birbirimizn sesini duyamıyorz evde kul hakkı değildir de nedir bu?

Allah yardimciniz olsun. Siteniz kentsel donusum mu? Mustakil evde oturanlar apartman hayatina uyum saglayamiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…