Evet dha önce yakındk zaten bi kaç defa söyledm dha çok yapmaya bşladı dyorum ya bn söyledkten snra herkesi eve toplamaya başladı resmen bilerek yapıyo evde yalnz kalınca yapıyo bde kocamı gözetliyolar o gdyo sesler başlıyo kaç gündr çıkmıyorum dışarı bile çiçeklerimi sulayamadım. Sindim sanıyo sonraSiz uzerlerine gittikce inadina yapiyolar gibi geldi bana.Bir sure ses etmeyin cikin balkonunuza hicbisey yokmus gibi oturun.
Cok tuhaf insanlar var gercekten.
İşte bizim site yönetimiyle kanka bunlr o da onlrı savunuyo olck o kadar deyp duruyo çekym bnde o zmn denk geldkçe madem öyle cezadan da korkmuyo kız bu şikayet ederm dyorum neyse parası öderz et dyo düşündkçe çıldırıyorumBen vıdeoya cektım zabıta geldıgınde ınkar edınce komsu vıdeoyu gosterdım
Evını gozetleme yok evıme gelen sesler balkondan bakıyorum ses nerden dıye haa yıne şu komsunun sesı dıyorum suan saat şu tarıh bu dıyerek hep o anları cektım zabıta birdahakıne para cezası dedı apt yoneticısıde komsuya ımza cogunluguyla tasınmanıza bıle sebep olur suc dedı
Birdaha yapmadı
Cıddıye bınmezse anlamıyorlar
Bizimde eski evimizde hiç ses yoktu hadi site dedk katlancz çock sesine ama balkonda çığlık atma nedir yani :s müstakil dha iyi değil mi ki mahalleden mi glyo sesYa seni anliyorum. Evlenmeden once apartmanda yasiyordum hic ses gurultu yoktu. Ama evlendjkten sonra mahallede mustakil bir evde yasamaya basladim ve asiri ses ,gürültü. Zor valla
Ayy gerçektn mi bnmki gbi hem suçlu hem güçlü nye böyle ya bunlarBenim alt katimdakilerin de 4 yasinda ikizleri var ve oglen uyanip gece 3'e kadar gurultu patirti yapiyorlar. Bir defa soylemistim rahatsiz oluyoruz diye. "Rahatsiz olan mustakil eve ciksin" demisti
Bende ne zaman ses yapsa asagiya var gucumle ayagimla vurmaya basladim. Uzun suredir ses yok
İnşallah kısa zamanda çözüme ulaşır , ben ulaştıramadım gitmekte buldum çareyi.. artık inan yaz gelsin bile istemiyorum o derece..Aynen öyle birden anlatınca bn yazdım sandım bizde de öyle çocuklrı dışarı atıp evde keyf çatıyolr millet dinliyo 3 yaşında çock durur mu annesz durun ddm başlarında bz dyo ondan site aldk dışarda olsunlr diye. Satamam da şimdi annem burdayken bşka yol bulmam lazım. Sivrisinek gbi kocası var bde bugünde birlkte bağryolar 4. Kattan taa nereye çocuklara inat insan zor işte
. Valla canim kentsel donusume gidicek umuduyla satip gitmiyoruz,idare ediyoruz. Brnim esimde vardiyali calisiyor,isten gelince uyumak istiyor,yatak odasi da sokaga bakiyor, cocuklar sokakta bagris cagris top oynuyor ( benim hosuma gidiyor sokakta oynamalari evde pc ye dalmiyorlar) ama iste ses cok oluyor esim uyuyamiyor karsi evdeki teyzenin kopegi asiri havliyor ve kadin asiri küfürbaz,sabah mahalleyi titretecek kadar da radyonun sesini aciyor. Bende hamileyim geceleri uyuyamiyorum ancak sabah daliyorum ve teyzenin sesi beni uyitmuyor. Bebe dogunca nasil halledicem durumi bilemiyorimBizimde eski evimizde hiç ses yoktu hadi site dedk katlancz çock sesine ama balkonda çığlık atma nedir yani :s müstakil dha iyi değil mi ki mahalleden mi glyo ses
bursa mi burasikızlar anlatıcak kimse bulamadım bi akıl verin bna iki gündr stresten antideprasana başladım ağla ağla içim çıktıbüyük bi sitede oturuyorz zaten her gelen en az 2 çockla geliyo bi komşumz bizim apartmanda çok şikayet gelince annemlerin bloktan ev aldı kndne bu seferde benim tam karşı balkonuma geçti. Balkonlarda geniş tam oturmalık ama bildiğiniz evde hapis gbi yaşıyoruz. Geçen yıl yeni evliydk yazın hiç durmadk evde o yüzden fazla umursamadık. Ama bu yaz geldkçe evde duramaz hale geldik. Sabahın köründe çocuklrı balkona salıyo kadın en arka odadan uyanıyorz. Hadi yine sustuk bu seferde balkondan oyun parkına bağrıyo çocuklara yırtınıyo resmen evde hopluyorz korkudan. Site kuralları gereği bağrmak yasak zaten toplantıda bunu dile getrdim dha sonra komşuya bahsettim dedm abla böyle böyle surat astı duymamazlktan geldi. Şu 2 haftadr inadına sitedeki bütün çocuklu kadınlrı eve topluyo önce balkona salıyolr sonra aşağıya çocukları ses 1ken 5 oldu hep bi ağızdan 500 m uzaktaki oyun parkına çığlık atıyolar resmen. Eşimde zaten vardiyalı çalışıyo kapıları kapatıp hapis gbi yaşıyoruz. O bile yetmiyo. Neyse bn kalabalıkta dedm balkonlrdan bağrmayalım fln diye ne alakaysa sen bnm misafirime karışamazsn dedi onlrn çıkardığı sese karşırım dedim kapat kapını otur dyo duymazsın. Mecbur değilm ki bnm evim heryerden full güneş yazın içerde durulmuyo. Neyse bn başladm söylenmeye dedm sessz olun braz fln artk dedim şikayet edicem et dyo neyse parası veririz. Şimdi de eşimi gözetliyolar o evdeyken ses yok gdnce yne balkondan bağrıyolar bu sefer karı koca yönetime söyledim çocuk onlar büyür dyo iyi de skntı çocuklar dğl dyorum onlr yapmaz öyle şey dyo kankiler hepsi bu arada. Ne yapıcağımı şaşırdım sürekli yazı yazmam gerekiyo işimi yapamıyorum evimde :/
:/ inş ulaşır yönetim eşime dyomş kek yapın gdn oturmaya barışın onlra diyo mu acaba çok cnm skldı bu durumdan hayrlısı artkİnşallah kısa zamanda çözüme ulaşır , ben ulaştıramadım gitmekte buldum çareyi.. artık inan yaz gelsin bile istemiyorum o derece..
cnm sende belli ki benim gibi kalabaligi sevmiyorsun ben de komşu gürültüsünden çok rahatsız olurum çocuktur yapar hepimizin evladı var ama büyükler çok düşüncesiz sanki dunyada bitek onlar var biri rahatsiz olur mu filan umurlarinda değil geniş insanlar ev kendinizin mi bilmiyorum ama en kalici çözüm sakin ve kalabalik olmayan bir binaya taşınmak site gibi fazlaca aileyi barindiran evler size göre değilkızlar anlatıcak kimse bulamadım bi akıl verin bna iki gündr stresten antideprasana başladım ağla ağla içim çıktıbüyük bi sitede oturuyorz zaten her gelen en az 2 çockla geliyo bi komşumz bizim apartmanda çok şikayet gelince annemlerin bloktan ev aldı kndne bu seferde benim tam karşı balkonuma geçti. Balkonlarda geniş tam oturmalık ama bildiğiniz evde hapis gbi yaşıyoruz. Geçen yıl yeni evliydk yazın hiç durmadk evde o yüzden fazla umursamadık. Ama bu yaz geldkçe evde duramaz hale geldik. Sabahın köründe çocuklrı balkona salıyo kadın en arka odadan uyanıyorz. Hadi yine sustuk bu seferde balkondan oyun parkına bağrıyo çocuklara yırtınıyo resmen evde hopluyorz korkudan. Site kuralları gereği bağrmak yasak zaten toplantıda bunu dile getrdim dha sonra komşuya bahsettim dedm abla böyle böyle surat astı duymamazlktan geldi. Şu 2 haftadr inadına sitedeki bütün çocuklu kadınlrı eve topluyo önce balkona salıyolr sonra aşağıya çocukları ses 1ken 5 oldu hep bi ağızdan 500 m uzaktaki oyun parkına çığlık atıyolar resmen. Eşimde zaten vardiyalı çalışıyo kapıları kapatıp hapis gbi yaşıyoruz. O bile yetmiyo. Neyse bn kalabalıkta dedm balkonlrdan bağrmayalım fln diye ne alakaysa sen bnm misafirime karışamazsn dedi onlrn çıkardığı sese karşırım dedim kapat kapını otur dyo duymazsın. Mecbur değilm ki bnm evim heryerden full güneş yazın içerde durulmuyo. Neyse bn başladm söylenmeye dedm sessz olun braz fln artk dedim şikayet edicem et dyo neyse parası veririz. Şimdi de eşimi gözetliyolar o evdeyken ses yok gdnce yne balkondan bağrıyolar bu sefer karı koca yönetime söyledim çocuk onlar büyür dyo iyi de skntı çocuklar dğl dyorum onlr yapmaz öyle şey dyo kankiler hepsi bu arada. Ne yapıcağımı şaşırdım sürekli yazı yazmam gerekiyo işimi yapamıyorum evimde :/
Bna da sende doğur bi tane seni görcez deyip duruyolar savunucuları :/ zaten uyumasalar bile kimsenin o kdr ses yapmaya hakkı yok ama anlamıyolar. Dikkat et kndne bak aynı şeyi burdaki komşuya yaptı bunu yapan ikizlerindn birini kaybetti kadın snra bnm karşıma geçti söylemk istemezdm ama hamilelik zor doğurunca uykusz kalcksn uyumk isticksn o dha zor tmm anlayşlı olmak lazım da tak ediyo bazen canına insanın. Valla canim kentsel donusume gidicek umuduyla satip gitmiyoruz,idare ediyoruz. Brnim esimde vardiyali calisiyor,isten gelince uyumak istiyor,yatak odasi da sokaga bakiyor, cocuklar sokakta bagris cagris top oynuyor ( benim hosuma gidiyor sokakta oynamalari evde pc ye dalmiyorlar) ama iste ses cok oluyor esim uyuyamiyor karsi evdeki teyzenin kopegi asiri havliyor ve kadin asiri küfürbaz,sabah mahalleyi titretecek kadar da radyonun sesini aciyor. Bende hamileyim geceleri uyuyamiyorum ancak sabah daliyorum ve teyzenin sesi beni uyitmuyor. Bebe dogunca nasil halledicem durumi bilemiyorim
Hayır canım kırklarelibursa mi burasi
Annemler aldı önce o zmn bi skntı yoktu snra biz aldk aynı siteden zaten bnm karşıya geçene kdr yne skntı yoktu. Eşimi balkona çıkarmıyorm bn bi senedr kadın rahatsz olmasn diye bide kafaya bk bndeki:s evet sevmem pek kalabalığı da evimdeym yani evimde de huzur yok bide bn çok sesszm evde tv bile açmam sürekli okuyp yazıyorum bazen alt komşunun ışığı açıp kapatma sesini duyuyorum. O derece sessz ev düşün ztn braz çıksn sesim konuşurken bzmkiler kızar bz nye düşünüyorz da onlr düşünmüyocnm sende belli ki benim gibi kalabaligi sevmiyorsun ben de komşu gürültüsünden çok rahatsız olurum çocuktur yapar hepimizin evladı var ama büyükler çok düşüncesiz sanki dunyada bitek onlar var biri rahatsiz olur mu filan umurlarinda değil geniş insanlar ev kendinizin mi bilmiyorum ama en kalici çözüm sakin ve kalabalik olmayan bir binaya taşınmak site gibi fazlaca aileyi barindiran evler size göre değil
Ne kadar can sıkıcı bi durum niye kapatıp kapılarını oturcakmıssın canım onlar kapatsın kapılarını çocukları ses yapmasın .kızlar anlatıcak kimse bulamadım bi akıl verin bna iki gündr stresten antideprasana başladım ağla ağla içim çıktıbüyük bi sitede oturuyorz zaten her gelen en az 2 çockla geliyo bi komşumz bizim apartmanda çok şikayet gelince annemlerin bloktan ev aldı kndne bu seferde benim tam karşı balkonuma geçti. Balkonlarda geniş tam oturmalık ama bildiğiniz evde hapis gbi yaşıyoruz. Geçen yıl yeni evliydk yazın hiç durmadk evde o yüzden fazla umursamadık. Ama bu yaz geldkçe evde duramaz hale geldik. Sabahın köründe çocuklrı balkona salıyo kadın en arka odadan uyanıyorz. Hadi yine sustuk bu seferde balkondan oyun parkına bağrıyo çocuklara yırtınıyo resmen evde hopluyorz korkudan. Site kuralları gereği bağrmak yasak zaten toplantıda bunu dile getrdim dha sonra komşuya bahsettim dedm abla böyle böyle surat astı duymamazlktan geldi. Şu 2 haftadr inadına sitedeki bütün çocuklu kadınlrı eve topluyo önce balkona salıyolr sonra aşağıya çocukları ses 1ken 5 oldu hep bi ağızdan 500 m uzaktaki oyun parkına çığlık atıyolar resmen. Eşimde zaten vardiyalı çalışıyo kapıları kapatıp hapis gbi yaşıyoruz. O bile yetmiyo. Neyse bn kalabalıkta dedm balkonlrdan bağrmayalım fln diye ne alakaysa sen bnm misafirime karışamazsn dedi onlrn çıkardığı sese karşırım dedim kapat kapını otur dyo duymazsın. Mecbur değilm ki bnm evim heryerden full güneş yazın içerde durulmuyo. Neyse bn başladm söylenmeye dedm sessz olun braz fln artk dedim şikayet edicem et dyo neyse parası veririz. Şimdi de eşimi gözetliyolar o evdeyken ses yok gdnce yne balkondan bağrıyolar bu sefer karı koca yönetime söyledim çocuk onlar büyür dyo iyi de skntı çocuklar dğl dyorum onlr yapmaz öyle şey dyo kankiler hepsi bu arada. Ne yapıcağımı şaşırdım sürekli yazı yazmam gerekiyo işimi yapamıyorum evimde :/
Aynen bnce kapat kapılarını otur demek bile ayıp bişey. Sabah 8 çocuklr balkonda bde diğerlerininki de onlarda kndileri içerde uyuyo bz uyanıyorz. Bnm cephede de başka oturan yok rahatsz olsunlr bi ben diyorum diye abartıyo muamelesi görüyorumNe kadar can sıkıcı bi durum niye kapatıp kapılarını oturcakmıssın canım onlar kapatsın kapılarını çocukları ses yapmasın .
alismak mi? bazukayla o tarafi havaya ucurmakta baska bi çözüm bence. benim de var öküz komsularim. inatla vuruyorum duvarlara. hic alismaya niyetim yokTasinma imkaniniz yokmu.
Alismakta bir çözüm tabi....
Aynen herkesin haddini bilmesi lazım. Herkes evinde huzuru olsun ister ama gidip sorsan rahatsz olan gitsin derler ama kusura bakma bile diyemezleralismak mi? bazukayla o tarafi havaya ucurmakta baska bi çözüm bence. benim de var öküz komsularim. inatla vuruyorum duvarlara. hic alismaya niyetim yok
Heh bnde bunu anlamıyorum işte bende olunca çekiyim gürültü he uyarsınlar susturym hadi onu geçtim skntı kadın zaten ses yapıyosa çocuğun içerdr tutcaksn balkonda değil ağlıyosa başında durcaksın balkondan susturmicksın yoksa kmse ağlayan çocuğa ses çıkarmıyo. Kadın kndi yırtınıyo çığlık atıyo. Sıkıntı bu yani hadi üstüne kndi yetmiyo 5-10 çock 4-5 kadın aynı anda aynı balkonda birbirimizn sesini duyamıyorz evde kul hakkı değildir de nedir bu?Sizin de çocuğunuz olacak balkondan bağırmasanız bile illa ki diğer katlara gürültü gidiyor hadi karı koca kavgası neyse de iş çocuk olunca kimse karışmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?