- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
Yok canım değil yeni site ama onlar küçk bi kasabadan gelmişler bi kaç yıl olmşAllah yardimciniz olsun. Siteniz kentsel donusum mu? Mustakil evde oturanlar apartman hayatina uyum saglayamiyorlar.
Aynen bende tam olarak bunu diyorum zaten çocuklarını balkonda görünce biz bile konuşuyorz onlarla skntı onlar değil çocuk aşağıda ağlıyo 4. Kattan susturmaya çalışıyo yırtınarak bunu söylüyorum sadece zaten inada bindirdi söyledkçe bi sürü kadını toplayp aynı anda başladılar ne diyim onlar misafir diyo. Ellerinde sigaralr balkondan çocklra bağrıyolar evde bildiğin yerimizdn hopluyoruz napıcm hiç bilmiyorum cnmEvde çıkan çocuk gürültüsüne bir şey demem, ben de büyük bir sitede oturuyorum ve çok fazla çocuklu aile var. Çocuklar geç saate kadar sitenin parkındalar bağırırlar, aşırı derecede bağırırlar rahatsız olmam çünkü onlar çocuk, rahatsız olsam bile sineye çekerim.
Ama annelerinin balkondan "mehmeeeaaaağğthh eve gel çabuk, gel bacaklarını kırıcam!!" diye bağırmalarını dinlemek zorunda değilim. Site inliyor resmen. Bir zahmet totişini kaldırıp çocuğunun yanına gideceksin ya da başında duracaksın. Bu kadar basit. Diretin sonuna kadar toplantılarda vesaire. Ya da taşının eğer sizden başka rahatsız olduğunu söyleyen yoksa yapacak bir şey yok bazıları çocuk büyütmeyi doğurup sokağa salmak ya da evde eline telefon vermek sanıyor.
Allah sabır versin cnm hep aynı terane o zaman bizimkilerde babanelere bırakıyolar çocukları teyzeler salıyo dışarı sabahın köründe o da annemlerin üstünde ordan başlıyo bağrınmaya ee kadın işten glyo anne yorgun babane bıkmış hop bizim karşı balkona gönderiyolar 5 çocuk birden balkonda bide yakın balkonlar yni kapı açık hepsi içerdr tmm herkes rahat olsun ama resmn evimde huzurum kalmadı yemk yerken sesimizi duyamıyoruz kapatıyorz kapıları mecbur. Bnde çock istiyorum olana kadar eğitimlerimi tamamlym bari biraz büyütym işe giriym rahat diyorum. Annem dibimde ona bile bırakmak istemiyorum. Sırf bu olaylar yüzünden. Hayır diğer kadınlar çıkarıyo çocuğunu duruyo yanında bu 3 yaşında çocuğu salıyo dışarı anlar mı anlamaz tabi başlıyo ağlamaya haydi bklm balkondan susturuyo gelirsem döverm seni bilmem ne dye yırtınıyo kndi evde kahve içiyo oh ne gzl olan bize oluyo bilmiyorum ne yapıcaz :/Yemin ediyorum varya böyle insanlar yüzünden insan gidip bir adada müstakil bir evde yaşamak istiyor benimde alt katımda bir aile var kadın boşanmış 3 kizi 2 oğlu var çalışıyor yüzünü görmüyoruz bu kadın çocukları bırakıp ise gidiyor sabah erkenden gece geç saatlere kadar büyük kızıni sözde küçük olan kardeşlerinin başına bırakıp gidiyor ama bu büyük olan kız kuzenini alıyor akşama kadar gezmelerde o çocuklar aç mı tok mu ev sıcak mı soğukmu hiccc umrumda bile değil bide küçük olan kız 5 yaşlarında falan tam küçük canavar kızmayın lütfen görmeniz lazım ablası bunu bırakıp gidiyor bu da kapıları tekmeliyor bağırıyor çağırıyor apartman boşluğunda ağlıyor kendini yırtıyor resmen bi iki kere eve aldım ama yok kız küfürbaz bu 5 yaşında ufacık bir kız benim ömrümde duymadığım küfürleri ediyor bi daha sokmadim eve saygısız çok komşularla konuştuk ne yapalım ne edelim diye bi komşum polisi arayalım gelsinler bu çocukları yurda götürsünler dedi ben o vebale giremedim bu şekilde daha beterler kaç kere arabanın altında kalmaktan son anda kurtuldu çok can sıkıcı bir durum akşama kadar apartmani ayağa kaldırıyor e benimde 5 ay sonra bebeğim doğacak inşallah nasıl olur ne olur bilmiyorum
Eşim vardiyalı malesef çocuğumda yok yani sürekli yazı yazdığım için gürültü yapıck fırsat bulamıyorum ki gelen misafirlerm bile yapmaz yani ses dikkat edilmesi lazım. Polis göndercm dedim işte neyse parası veririz dyo :s inada bindirdi işi eşim gdyo ses başlıyo onu gözetliyolar şimdi de.Hanımefendi siz de onlar uyurken çıkın balkona 'Ahmeeeaaaaaatttttt oğlum geldin mieeeeeee' diye bağırın. Verin çocuğun eline oyuncak davulu gece çıksın balkona onlar uyurken çalsın. Uyandır sen de onları. Söylenirlerse çocuk onlar daha dersin... Ya da her akşam kapısına polisi göndereceksiniz.
Tamam sen şikayet et versin parasını. Sonra bir daha versin dursun. Terbiyesiz!Eşim vardiyalı malesef çocuğumda yok yani sürekli yazı yazdığım için gürültü yapıck fırsat bulamıyorum ki gelen misafirlerm bile yapmaz yani ses dikkat edilmesi lazım. Polis göndercm dedim işte neyse parası veririz dyo :s inada bindirdi işi eşim gdyo ses başlıyo onu gözetliyolar şimdi de.
Bizde küçükken müzik açardık biri gelince ezilir büzülür sesi keserdik hmn kardeşimle kimseye demedik bşy rahatsz etmeye hakkımz yok diye arsızlık yapıyo resmen vlla video çekcm artk bklm kayıt dursun bariTamam sen şikayet et versin parasını. Sonra bir daha versin dursun. Terbiyesiz!
sen pasifsin bence,Bizde küçükken müzik açardık biri gelince ezilir büzülür sesi keserdik hmn kardeşimle kimseye demedik bşy rahatsz etmeye hakkımz yok diye arsızlık yapıyo resmen vlla video çekcm artk bklm kayıt dursun bari
Ah ahh neler yapmadım kaç kere kibar kibar söyledm inada bindirince herkesn içinde söylendm kapat kapını otur diyo kaçtı gtti sonra o kadar insan içinden titreye titreye bide bna söylendiler çok sert konuşuyosn dye. Arsız insanın hakkından nasıl gelebilirm ki bide biliyo bn tutmam söylerm hmn lafı dha çok tahrk ediyo sen bnm misafirlerime karışamazsn dyo böyle alşmş böyle gtck busen pasifsin bence,
kendini neden yiyip bitiriyorsun ki,
derdini söylemezsen derman bulamazsın canım
söyleyip bulamıyorsan bi daha söyle bi daha,
olmadı vur duvarlara , olmadı kapısına git kavga et,
burda yazdıklarını bağırarak söyle
Çocuk olsa yine neyse be cnm annemlerin siteden aldım bilerek tanıyorum herkesi diye. Bşka bloktan geldi bu karşı balkona bizim. Orda da gürültü şikayetinden kaçtı. Görgü kurallarını yazılı olarak bildirmeye gerek yokki balkondan 5 dakikada bir çığlık atılmaz. Hadi onu geçtim komşularda onu destekliyo ona dha çok uyuz oluyorum onlar o yüzden sitedeymş çocukları rahat rahat dışarı salsınlar diye 3 yaşında çocuğu dışarı salmak ne demek durur mu annesz skıntı oapartmanda yasayipta şikayet etmeyen yok
ya çocuktan yada sex gürültüsünden
apartmanda hayat bu bence toplum kaba ve bencil iyice komşuları araştirip ona göre
orada yaşamayi göze alsaydıniz
keşke
Belediyeye sikayet edin. Evin disindan ses olcumu yapiliyor diye duymustum.kızlar anlatıcak kimse bulamadım bi akıl verin bna iki gündr stresten antideprasana başladım ağla ağla içim çıktıbüyük bi sitede oturuyorz zaten her gelen en az 2 çockla geliyo bi komşumz bizim apartmanda çok şikayet gelince annemlerin bloktan ev aldı kndne bu seferde benim tam karşı balkonuma geçti. Balkonlarda geniş tam oturmalık ama bildiğiniz evde hapis gbi yaşıyoruz. Geçen yıl yeni evliydk yazın hiç durmadk evde o yüzden fazla umursamadık. Ama bu yaz geldkçe evde duramaz hale geldik. Sabahın köründe çocuklrı balkona salıyo kadın en arka odadan uyanıyorz. Hadi yine sustuk bu seferde balkondan oyun parkına bağrıyo çocuklara yırtınıyo resmen evde hopluyorz korkudan. Site kuralları gereği bağrmak yasak zaten toplantıda bunu dile getrdim dha sonra komşuya bahsettim dedm abla böyle böyle surat astı duymamazlktan geldi. Şu 2 haftadr inadına sitedeki bütün çocuklu kadınlrı eve topluyo önce balkona salıyolr sonra aşağıya çocukları ses 1ken 5 oldu hep bi ağızdan 500 m uzaktaki oyun parkına çığlık atıyolar resmen. Eşimde zaten vardiyalı çalışıyo kapıları kapatıp hapis gbi yaşıyoruz. O bile yetmiyo. Neyse bn kalabalıkta dedm balkonlrdan bağrmayalım fln diye ne alakaysa sen bnm misafirime karışamazsn dedi onlrn çıkardığı sese karşırım dedim kapat kapını otur dyo duymazsın. Mecbur değilm ki bnm evim heryerden full güneş yazın içerde durulmuyo. Neyse bn başladm söylenmeye dedm sessz olun braz fln artk dedim şikayet edicem et dyo neyse parası veririz. Şimdi de eşimi gözetliyolar o evdeyken ses yok gdnce yne balkondan bağrıyolar bu sefer karı koca yönetime söyledim çocuk onlar büyür dyo iyi de skntı çocuklar dğl dyorum onlr yapmaz öyle şey dyo kankiler hepsi bu arada. Ne yapıcağımı şaşırdım sürekli yazı yazmam gerekiyo işimi yapamıyorum evimde :/
Evet 65 desibel olması gerekiyomuş bnde okudum bide saatleri var gündüz şikayet oluyo mu acaba? Onu da dedim şikayet edicem diye et diyo işte neyse parası veririz. Yapck yani illa gürültü. Video çekicm artk delil toplicm yok ypck bşyBelediyeye sikayet edin. Evin disindan ses olcumu yapiliyor diye duymustum.
Bir an once sikayet edin. Orada ayrintili anlatirlar size. Odesin cezasini. Yine yaparsa yine sikayet edin. Sizde onu biktirin rezil olsunlar siteye.Evet 65 desibel olması gerekiyomuş bnde okudum bide saatleri var gündüz şikayet oluyo mu acaba? Onu da dedim şikayet edicem diye et diyo işte neyse parası veririz. Yapck yani illa gürültü. Video çekicm artk delil toplicm yok ypck bşy
Rezilliği düşünmüyo ki laf ediyorum diye bide rezil olan ben oluyorum. Şimdi yine ses yok eşim gidicek işe 4te ses başlicak yine sorcam bakalım nasıl bi fikir önericekler.Bir an once sikayet edin. Orada ayrintili anlatirlar size. Odesin cezasini. Yine yaparsa yine sikayet edin. Sizde onu biktirin rezil olsunlar siteye.
500m mı? 50 olmasın o ? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?