Komşu sıkıntısı :(

yaptıkları gürültü belli bir desibelin üzerinde değilse hiçbir şey yapamazsınız.
yine de şikayetçi olun isterseniz, evinizden ölçüm yapılır yasal sınırların üzerindeyse şikayetiniz değerlendirilir.

Asıl problemın ıcınde park ın ev ıle arasındakı mesafeye mı takıldınız gerçekten ?
Şaka gibi
Sizi neden ilgilendirdi ? Devam sayfalara bakmış olsaydınız görürdünüz neden sorduğumu... Konu sahibi ile benim aramda sorun olmamışsa size ne oluyor ?

Taktik değiştir. Balkonu gönlünce kullan rahatsiz olmadigini hissettir. Sikayet etmeyi birak. Onu onemseme geçecektir
Ya işte kadın kapalı bn eşimi balkona bile çıkarmıyorum 1 senedr rahatsz olmasn kadın diye demkki çıkarmak lazımmş rahatsz olsun çıkmasn balkona bi dha :s

Böyle insanlar apartmanda oturmasın ya ! Bizim de üst komşunun bir oğlu var tabi çocuktur koşar ses yapar ama bu başka bişey zaten evde geçen bi gebelik sürecim var. Ben de kapıcıyı eşimi gönderdim kaç defa yapmayın ilaçlarla uyuyorum zaten bütün gün ruh gibiyim diye. Kapıcıya demiş arka odada yatsın madem hasta! Nereye şikayet edilebiliyor bunlar başka ?

Aynen bnde öyle okudum hep tatlı dille anlar diyodum yok olck gbi dğl şikayette baş etmick onunla biliyorum cnmı skp duruyorm işte böyle

Allah kolaylık versin cnm bnde düşünüyorm işte bde utanmıyolar bnmki de kapat kapını duymazsn ses diyo anlamadm nasıl başa çıkabilirz

sen sinir oldukça beterini yapıyo takmamaya çalış kale alma yokmuş gibi davran o koyar işte ona eve de kapanma camları aç son ses de müzik aç onlar düşünsün. benim üst katımda deli oturuyor. çıldırdığı zamanlarda ana avrat küfreder. (evde kimse yokken ) müzik açıyorum sesini iyice açıp keyfime bakıyorum sen de öyle yap

polis çağır. savcılığa şikayet et. eve bi tebligat gitse susarlar zaten..

Mâlesef gürültü konusunda hiçbir çözüm yok. Çünkü kânûn, kararname vs. hiçbir şey yok. Yıllardır komşu seslerinden (kapı çarpmaları, son ses televizyon sesi, bağırarak konuşma, olmayacak saatte tadilat vb.) çeken biri olarak çok araştırma yaptım ama çözüm bulamadım. BİMER'e yazıp bununla ilgili bir yasa ihtiyacı olduğunu mu bildirsek diye düşünüyorum son zamanlarda. Belki hep birlikte yaparsak işe yarayabilir...

Benimki de bazen krize giriyo tuhaf bi ses çıkıyo kadından şok içinde dinliyorz an itibaryle eşim işe gtti ve balkonda oturuyo çocuklar aşağıda yine bilerek yapıyo artk yani eminim b

Onlar rahat etcek diye biz eziyet çekiyoruz kanunlar evet buna bşy yapmalı ama toplanıp şikayet etmk lazım

ilk önce 650 liradan başlıyor cezası. sonra 1300 sonra 2600 nereye kadar ödeyecek :)
Var demekkki neyse parası verirz dyo işte kadın ama dedm bi dha olsun çağrıcm bklm şuan yne o kdr şiddetli bağrmıyo ona razıyım

Sizde eşinizle sık sık çıkın balkona, saatlerce oturun. Hatta eşiniz bi de şöyle "vooaahhh" diye sesler çıkara çıkara gerinsin esnesin falan eminim çok rahatsız olacaktır. Eşiniz yokken de balkonda açın bi klasik müzik ya da rock falan yükses ses. Diğer komşularınız rahatsız olmuyorlarmış nasıl olsa, müzikten de olmazlar

Var demekkki neyse parası verirz dyo işte kadın ama dedm bi dha olsun çağrıcm bklm şuan yne o kdr şiddetli bağrmıyo ona razıyım
yahu ilk 650 yiyince akıllanır sen merak etme. o sen çağıramazsın diye öyle demiştir..
kamera kaydı alma ama suçlu duruma düşersin

Allah kolaylık versin cnm bnde düşünüyorm işte bde utanmıyolar bnmki de kapat kapını duymazsn ses diyo anlamadm nasıl başa çıkabilirz
Kaç defa duvara vurdum söyledikte şuan bile evin içinde çocuk arkadaşları ile kuduruyor benim merak ettiğim çocuk bu yapar da anne de bi dur demez mi ben alt katta duramıyorum o kadın evde nasıl duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…