Sizi neden ilgilendirdi ? Devam sayfalara bakmış olsaydınız görürdünüz neden sorduğumu... Konu sahibi ile benim aramda sorun olmamışsa size ne oluyor ?Asıl problemın ıcınde park ın ev ıle arasındakı mesafeye mı takıldınız gerçekten ?
Şaka gibi
Ya işte kadın kapalı bn eşimi balkona bile çıkarmıyorum 1 senedr rahatsz olmasn kadın diye demkki çıkarmak lazımmş rahatsz olsun çıkmasn balkona bi dha :sTaktik değiştir. Balkonu gönlünce kullan rahatsiz olmadigini hissettir. Sikayet etmeyi birak. Onu onemseme geçecektir
Aynen bnde öyle okudum hep tatlı dille anlar diyodum yok olck gbi dğl şikayette baş etmick onunla biliyorum cnmı skp duruyorm işte böyleyaptıkları gürültü belli bir desibelin üzerinde değilse hiçbir şey yapamazsınız.
yine de şikayetçi olun isterseniz, evinizden ölçüm yapılır yasal sınırların üzerindeyse şikayetiniz değerlendirilir.
Allah kolaylık versin cnm bnde düşünüyorm işte bde utanmıyolar bnmki de kapat kapını duymazsn ses diyo anlamadm nasıl başa çıkabilirzBöyle insanlar apartmanda oturmasın ya ! Bizim de üst komşunun bir oğlu var tabi çocuktur koşar ses yapar ama bu başka bişey zaten evde geçen bi gebelik sürecim var. Ben de kapıcıyı eşimi gönderdim kaç defa yapmayın ilaçlarla uyuyorum zaten bütün gün ruh gibiyim diye. Kapıcıya demiş arka odada yatsın madem hasta! Nereye şikayet edilebiliyor bunlar başka ?
polis çağır. savcılığa şikayet et. eve bi tebligat gitse susarlar zaten..kızlar anlatıcak kimse bulamadım bi akıl verin bna iki gündr stresten antideprasana başladım ağla ağla içim çıktıbüyük bi sitede oturuyorz zaten her gelen en az 2 çockla geliyo bi komşumz bizim apartmanda çok şikayet gelince annemlerin bloktan ev aldı kndne bu seferde benim tam karşı balkonuma geçti. Balkonlarda geniş tam oturmalık ama bildiğiniz evde hapis gbi yaşıyoruz. Geçen yıl yeni evliydk yazın hiç durmadk evde o yüzden fazla umursamadık. Ama bu yaz geldkçe evde duramaz hale geldik. Sabahın köründe çocuklrı balkona salıyo kadın en arka odadan uyanıyorz. Hadi yine sustuk bu seferde balkondan oyun parkına bağrıyo çocuklara yırtınıyo resmen evde hopluyorz korkudan. Site kuralları gereği bağrmak yasak zaten toplantıda bunu dile getrdim dha sonra komşuya bahsettim dedm abla böyle böyle surat astı duymamazlktan geldi. Şu 2 haftadr inadına sitedeki bütün çocuklu kadınlrı eve topluyo önce balkona salıyolr sonra aşağıya çocukları ses 1ken 5 oldu hep bi ağızdan 500 m uzaktaki oyun parkına çığlık atıyolar resmen. Eşimde zaten vardiyalı çalışıyo kapıları kapatıp hapis gbi yaşıyoruz. O bile yetmiyo. Neyse bn kalabalıkta dedm balkonlrdan bağrmayalım fln diye ne alakaysa sen bnm misafirime karışamazsn dedi onlrn çıkardığı sese karşırım dedim kapat kapını otur dyo duymazsın. Mecbur değilm ki bnm evim heryerden full güneş yazın içerde durulmuyo. Neyse bn başladm söylenmeye dedm sessz olun braz fln artk dedim şikayet edicem et dyo neyse parası veririz. Şimdi de eşimi gözetliyolar o evdeyken ses yok gdnce yne balkondan bağrıyolar bu sefer karı koca yönetime söyledim çocuk onlar büyür dyo iyi de skntı çocuklar dğl dyorum onlr yapmaz öyle şey dyo kankiler hepsi bu arada. Ne yapıcağımı şaşırdım sürekli yazı yazmam gerekiyo işimi yapamıyorum evimde :/
Benimki de bazen krize giriyo tuhaf bi ses çıkıyo kadından şok içinde dinliyorz an itibaryle eşim işe gtti ve balkonda oturuyo çocuklar aşağıda yine bilerek yapıyo artk yani eminim bsen sinir oldukça beterini yapıyo takmamaya çalış kale alma yokmuş gibi davran o koyar işte onaeve de kapanma camları aç son ses de müzik aç onlar düşünsün. benim üst katımda deli oturuyor. çıldırdığı zamanlarda ana avrat küfreder. (evde kimse yokken ) müzik açıyorum sesini iyice açıp keyfime bakıyorum sen de öyle yap
Ödermiş parası neysepolis çağır. savcılığa şikayet et. eve bi tebligat gitse susarlar zaten..
Onlar rahat etcek diye biz eziyet çekiyoruz kanunlar evet buna bşy yapmalı ama toplanıp şikayet etmk lazımMâlesef gürültü konusunda hiçbir çözüm yok. Çünkü kânûn, kararname vs. hiçbir şey yok. Yıllardır komşu seslerinden (kapı çarpmaları, son ses televizyon sesi, bağırarak konuşma, olmayacak saatte tadilat vb.) çeken biri olarak çok araştırma yaptım ama çözüm bulamadım. BİMER'e yazıp bununla ilgili bir yasa ihtiyacı olduğunu mu bildirsek diye düşünüyorum son zamanlarda. Belki hep birlikte yaparsak işe yarayabilir...
ilk önce 650 liradan başlıyor cezası. sonra 1300 sonra 2600 nereye kadar ödeyecek :)Ödermiş parası neyse
Siz şikayet edin odesin. En azindan bos durmamis olursunuz.Ödermiş parası neyse
Onlar rahat etcek diye biz eziyet çekiyoruz kanunlar evet buna bşy yapmalı ama toplanıp şikayet etmk lazım
Var demekkki neyse parası verirz dyo işte kadın ama dedm bi dha olsun çağrıcm bklm şuan yne o kdr şiddetli bağrmıyo ona razıyımilk önce 650 liradan başlıyor cezası. sonra 1300 sonra 2600 nereye kadar ödeyecek :)
Video çekiyorum şimdi bklm şiddetlenirse yapmak lazım. Bi sürü kanun okudum hiç bşy yazmıyo hayr halı fln silkse çaresi var inat insanın yok malesefSiz şikayet edin odesin. En azindan bos durmamis olursunuz.
yahu ilk 650 yiyince akıllanır sen merak etme. o sen çağıramazsın diye öyle demiştir..Var demekkki neyse parası verirz dyo işte kadın ama dedm bi dha olsun çağrıcm bklm şuan yne o kdr şiddetli bağrmıyo ona razıyım
Kaç defa duvara vurdum söyledikte şuan bile evin içinde çocuk arkadaşları ile kuduruyor benim merak ettiğim çocuk bu yapar da anne de bi dur demez mi ben alt katta duramıyorum o kadın evde nasıl duruyorAllah kolaylık versin cnm bnde düşünüyorm işte bde utanmıyolar bnmki de kapat kapını duymazsn ses diyo anlamadm nasıl başa çıkabilirz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?