- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Evet canım enimin her bağırış çağrış sesleri çok fena hemde ama bu aralar ses gelmiyor...Yazikya kaynvalidesni nasıl dövüyor eminmisnz
Polis çağırdım dedim ya canım kadın polis telsiz sesini duyunca evde yok gibi yaptı polis gittikten sonra devm etti..uyardınız mı hiç?
Aynen canım valla zormuş apartman hayatıÇok zor ya nasıl dövüyor kadını böyle toplu yaşamak zor işte bide biz elimizden geleni yapıyorz sussunlar diye millet böyle yapınca çok sinir oluyorum
Zaten site diye her gelen iki çocukla geliyo kendileri balkonda kahve keyfi 3 yaşında çock dışarda ağlıyo snra. İn dur oynat getir işte yok illla bırakcak balkondan bağrck sonra. Zaten iki daire var bunu yapan onlarda hp beraber. Lafı da hmn yapıştırıyolar kapataymışm kapılarımı, senin olsun seni görcez. İnsan mahçup olur azck o da yok. Aslına bakarsın yönetim uyarı gönderiyo kndi ikaz ediyo tekrarlanrsa yönetim kararı ve onayıyla polise gtmek gerekiyomş ama uğraşırlar mı hiç
Sizi neden ilgilendirdi ? Devam sayfalara bakmış olsaydınız görürdünüz neden sorduğumu... Konu sahibi ile benim aramda sorun olmamışsa size ne oluyor ?
Orucluym tartışmaya açık değilim... Sizin sorunuz da ters geldi bana, malum sadece yazıyoruzTerslemedim sizi neden bu kadar sert tavırla cevap verıyorsunuz acaba ?
Evet başladım malesef evde sigara içiliyo balkon kapanamıyo sürekli bir şeyler okuyup yazıyorum daha doğrusu yazamıyorum! Sürekli birilerinin onu savunması da dayanılck gbi dğlBöyle bir sorun için antidepresana mi başladınız ?
Tamam zor gürültüyle basetmek ama bu kadarı fazla.
Takın kulakliginizi , açın muziginizi kahvenizi yapıp duymamazlıktan gelin.
Taktikca daha zor gelir.
İlkinde uyarı alıyomuş, 2. De ceza bi sene içinde 3 kere tekrarlanrsa 3 aydan bir yıla kdr hapis cezası varmış. Ama benimki o kdr rahatki çağr polisi neyse parası verirz dyoPolise gitmek çözüm değil ki, uyarıp gidiyorlar, verilecek bir ceza yok kanunda
İlkinde uyarı alıyomuş, 2. De ceza bi sene içinde 3 kere tekrarlanrsa 3 aydan bir yıla kdr hapis cezası varmış. Ama benimki o kdr rahatki çağr polisi neyse parası verirz dyo
kaç gün boyunca insna bunu yapabilir ki?Böyle bir sorun için antidepresana mi başladınız ?
Tamam zor gürültüyle basetmek ama bu kadarı fazla.
Takın kulakliginizi , açın muziginizi kahvenizi yapıp duymamazlıktan gelin.
Taktikca daha zor gelir.
kaç gün boyunca insna bunu yapabilir ki?
insan sessizlikle gevşeyip dinlenmek de istiyor .........
Bedene veriyor zihni rahatlatıyor doktor verdi sürekli ağlıyorum diye sinirden. Aslında çokta gzl zayflatıyo o yüzden gayet memnunumEvet öyle tabi ama bu sebep için , bedene çok zarar veren bir ilaca başlaması olmamış .
Başka yol bulunmalı.
Bedene veriyor zihni rahatlatıyor doktor verdi sürekli ağlıyorum diye sinirden. Aslında çokta gzl zayflatıyo o yüzden gayet memnunum
Arada kafanın dinlenmesi rahat hissetmen takıntı yapmaman için doktor verebilir canım illa bi teşhise gerek yok. Psikiyatri bölümünü söküp attın valla literatürden :)Siz bilirsiniz tabi. Belirli bir teşhisiniz yoksa ben gereksiz görüyorum.
Arada kafanın dinlenmesi rahat hissetmen takıntı yapmaman için doktor verebilir canım illa bi teşhise gerek yok. Psikiyatri bölümünü söküp attın valla literatürden :)
Zaten rahatlayamayanlar ruh hastası oluyo kafaya takmaktan. Psikiyatrinin amacı da bu o evreye gelmeni engellemek canımBana göre rahatlamak için ilaç verilmemeli.
Ruh hastaysa eyvallah.
Zaten rahatlayamayanlar ruh hastası oluyo kafaya takmaktan. Psikiyatrinin amacı da bu o evreye gelmeni engellemek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?