Komşu sıkıntısı :(

uyardınız mı hiç?
Polis çağırdım dedim ya canım kadın polis telsiz sesini duyunca evde yok gibi yaptı polis gittikten sonra devm etti..
Polisin kapıya dayanmasıyla korkmayan kadın benim konuşmadan mi etkilenecek...
Parası için bakıyorlar büyük ihtimalle..
Zaten bu aralar ses seda yok...

Çok zor ya nasıl dövüyor kadını böyle toplu yaşamak zor işte bide biz elimizden geleni yapıyorz sussunlar diye millet böyle yapınca çok sinir oluyorum
Aynen canım valla zormuş apartman hayatı
Ben apartman daha güvenli diye eşime aldırtmıştım bu evi...
Evimi hala çok seviyorum tam merkezde...
Ama işte bu tür olaylar olmasa daha güzel olucak...

Polise gitmek çözüm değil ki, uyarıp gidiyorlar, verilecek bir ceza yok kanunda

Böyle bir sorun için antidepresana mi başladınız ?
Tamam zor gürültüyle basetmek ama bu kadarı fazla.
Takın kulakliginizi , açın muziginizi kahvenizi yapıp duymamazlıktan gelin.
Taktikca daha zor gelir.

Taktikca daha zor gelir.
Evet başladım malesef evde sigara içiliyo balkon kapanamıyo sürekli bir şeyler okuyup yazıyorum daha doğrusu yazamıyorum! Sürekli birilerinin onu savunması da dayanılck gbi dğl

Polise gitmek çözüm değil ki, uyarıp gidiyorlar, verilecek bir ceza yok kanunda
İlkinde uyarı alıyomuş, 2. De ceza bi sene içinde 3 kere tekrarlanrsa 3 aydan bir yıla kdr hapis cezası varmış. Ama benimki o kdr rahatki çağr polisi neyse parası verirz dyo

İlkinde uyarı alıyomuş, 2. De ceza bi sene içinde 3 kere tekrarlanrsa 3 aydan bir yıla kdr hapis cezası varmış. Ama benimki o kdr rahatki çağr polisi neyse parası verirz dyo

Polis veriyor o rahatlığı çünkü gürültüye işlem yapmıyorlar, ben eski sitemde 1000 kere aradım, komşuların içeriden çıkamaması gerekirdi =) ama gürültü dediğin zaman polis gelmiyor bile artık

Taktikca daha zor gelir.
kaç gün boyunca insna bunu yapabilir ki?
insan sessizlikle gevşeyip dinlenmek de istiyor .........

Evet öyle tabi ama bu sebep için , bedene çok zarar veren bir ilaca başlaması olmamış .
Başka yol bulunmalı.
Bedene veriyor zihni rahatlatıyor doktor verdi sürekli ağlıyorum diye sinirden. Aslında çokta gzl zayflatıyo o yüzden gayet memnunum

Siz bilirsiniz tabi. Belirli bir teşhisiniz yoksa ben gereksiz görüyorum.
Arada kafanın dinlenmesi rahat hissetmen takıntı yapmaman için doktor verebilir canım illa bi teşhise gerek yok. Psikiyatri bölümünü söküp attın valla literatürden :)

Arada kafanın dinlenmesi rahat hissetmen takıntı yapmaman için doktor verebilir canım illa bi teşhise gerek yok. Psikiyatri bölümünü söküp attın valla literatürden :)

Bana göre rahatlamak için ilaç verilmemeli.
Ruh hastaysa eyvallah.

Ayy kızlar ne gzl bi kaç gün sesszlk yaşadık dün yine aynı terane eşim çıldırdı artk yönetimi aradı arkasından kadının kocası aradı eşimi şu mubarek günde yalan söylemeye utanmıyo musunz dedi :s biz şok karısı dyomş ses yapmıyorz yalan syluyolar çıldrdm artk yaaa dayanck gücm kalmadı

Böyle komşular maalesef var bizde çekiyoruz sesini pisliğini taşınmaktan başka çare yok gibi..Yada sizde onun gibi rahat olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…