Komşu sıkıntısı :(

Aynen ya doğru :)) pislkle pislk olmk istemiyorum biz buralıyz onlar çekp gdck yarın öbürgün arkandn kötü konuşulsun istemiyorum. Ama kardeşmde glyo artk gündzleri ses olunca çıkıyo balkona kaçışıyolar hemen topluyolar çockları demkki öylesi dha iyi

yahu ilk 650 yiyince akıllanır sen merak etme. o sen çağıramazsın diye öyle demiştir..
kamera kaydı alma ama suçlu duruma düşersin
Evinin içini çekmiyorum ya düşmezmişim balkondan sarkınıyo çünkü az ötede bnm balkon. Zabıta glck ses yok öyle çakal onlar geçende fırın bozuldu garantiden gldiler bi açtılar çalıştı aynı şey işte :))

evin içi dışı fark etmez. bir başkasını ondan izin almadan kayıt altına almanız suçtur..

Kaç defa duvara vurdum söyledikte şuan bile evin içinde çocuk arkadaşları ile kuduruyor benim merak ettiğim çocuk bu yapar da anne de bi dur demez mi ben alt katta duramıyorum o kadın evde nasıl duruyor
Sinir olduğum nokta o zaten dışarda çocuk yırtınıyo bunlr kahve içiyolar muhbte devam çockmş o ağlickmş susarmış çocuğa yazk yerden yere vuruyo kndni. Siteden bi kaç kızı da dövmş 3 yaşında erkek çocuğu şikayete gitmişler cebinde taşı o zaman çocuklarını demiş kapatmş kapıyı yüzlerine böyle bi kadın yani. 23 yaşında 2 çock birden ağır gelmiş bence

Canım malesef ki aynı durumdayız..
Bizimki apartman, üstte analı kızlı her akşam kavga yapıyorlar..
Pazar günleri de evde oldukları için gündüzden başlıyorlar kavgaya..
Ben eşimle hergün sohbet edecek laf bulamıyorum.. ama onlar hergün kavga edecek bişey buluyorlar hayret ediyoruz..
Eşim hergün sinirden kuduruyor..
Alt komşu kadında her gün sabahları kayinvalidesini dövüyor..
Polise şikayet ettim polisler kapıya dayandı kadın evde yokmuş gibi yaptı açmadı kapıyı..
Polisler gittikten sonra kaldığı yerden devam etti...
Yani her gün sabah alt katın kavgasıyla açılış yapıyoruz..
Ve hergün akşamdan geceye kadar devam eden üst katın kavgasıyla kapatıyoruz günü

Yazikya kaynvalidesni nasıl dövüyor eminmisnz

uyardınız mı hiç?

Çok zor ya nasıl dövüyor kadını böyle toplu yaşamak zor işte bide biz elimizden geleni yapıyorz sussunlar diye millet böyle yapınca çok sinir oluyorum

Akşamları akrabaları geliyo masa kurup oturuyolar gece yarısına kadar ama balkon yakın olduğu için her konuşma resmen bizim evde
çok sinir bozucu gerçektne,
benim de komşu ile ilgili bir konum var, inan delirmek üzereyim ,işe geliyorum mal gibiyim, lanet olsun böyle insanlara, üstteki geceleri resmen halter kaldırıp zemine atıyor gibi, öyle bunaldım ki

uyardınız mı hiç?
Kaç kere uyardım üstü kapalı balkonlardan bağrmayın çok yakın diye zaten onu söyledikten sonra inada bindirdi bu sefer milleti toplayp hep beraber bağırmaya başladılar şu bi kaç gündr durum iyi bu sefer de 5 yaşındaki kızı çıkıp bağrıyo aşağıya bşy dyemeyz dye bu kadarına razıyım napıyım artık :/

Herkesin kendi evi canım huzur istiyo elbette. Bn evimde kafamı dinleyemedikten snra napayım bu evi.

Valla gürültüye hiç bir çözüm yok güzellikle de kötülükle de
Olabilecek en sakin siteye taşındım 1 ay önce yine de on tane çocuk her gün camımın önünde gece 10 a kadar top oynuyor
Güzellikle söyle yok, yönetime söyle yok, analarına söyle yok
Çocuktur oynayacak, site içleri güvenli hiç bir sözüm yok ama akşamları da insanları bırakın be mübarekler
Yüzlerine söylüyorum hakkımı helal etmiyorum doğurup doğurup başlarından atan analarına
Yani konu sahibi elden gelecek bir şey inan yok, taşınsan gittiğin yerde de çıkacak böyle birileri, gürültüye kayıtsız kalma terapisi falan varsa almak istiyorum bu aralar, her yaz mevsimi dünya burnumdan geliyor elalemin çocukları yüzünden

Aynen öyle bide bilerek parktan havuzdan uzak cepheden aldım inatla gelip bina arasında oynuyolar hadi dedim çocuktr ses çıkarmıyorm bi senedir. Söyleynce kızıyolar bde. Çimlere basmak yasak anneler bile inatla basıyo. Kndilerini eğitmeleri lazım önce bunların. Bide bahçede oturyolar gece 2ye kadar site inliyo ama şu balkondan bağırma olayına tahammülm kalmadı. Evde resmen hopluyoruz. Bizim siteyi müteahht yarım bırakmıştı ondan herks aldı rahat rahat blki dyorum bşka bi siteye gitsem olmz bu kadar. Gerçekten yani pijamayla sitede gezen mi istersin patik terlik dolaşan mı site ortasına yapak serip döven mi seçmece gibi hepsi ilaç kullanıyorum bir haftadr sinirim yatışsın diye

Benim ki bitmiş yerleşmiş gayet sağlam yönetimi olan bir site ama sonuç değişmiyor maalesef. Takmamaya çalışıyorum ama sinirlerim laçka oluyor

Benim ki bitmiş yerleşmiş gayet sağlam yönetimi olan bir site ama sonuç değişmiyor maalesef. Takmamaya çalışıyorum ama sinirlerim laçka oluyor
Aslında yönetimin uyarması lazım bna dyo çocuk onlar büyür. Dedim anneler ne zaman büyür! Onlar dyo yapmaz öyle şey. Onları tutuyo bide ya resmen hasta edicekler insanı. Bnde dyodum bşka siteye mi geçsem bakınıyorm kaç gündür

Bizde yönetim uyarıyor, her tarafta yazılı uyarılar da var ama yönetimde biliyor kanunen bir yaptırımı olmayacağını
Herkes tutturmuş çocuk bunlar oynayacaklar tabi, bunda hem fikirim oynamasınlar demiyoruz ama akşam olmuş 8-9 benim camın önünde kıyametler kopuyor böyle oyunu da anlamıyorum, her yerde var aynı sorun, Beylikdüzündeki sitem de böyleydi , sabaha kadar laklak muhabbet, çocuklar, içim tükeniyor yeminle

Zaten site diye her gelen iki çocukla geliyo kendileri balkonda kahve keyfi 3 yaşında çock dışarda ağlıyo snra. İn dur oynat getir işte yok illla bırakcak balkondan bağrck sonra. Zaten iki daire var bunu yapan onlarda hp beraber. Lafı da hmn yapıştırıyolar kapataymışm kapılarımı, senin olsun seni görcez. İnsan mahçup olur azck o da yok. Aslına bakarsın yönetim uyarı gönderiyo kndi ikaz ediyo tekrarlanrsa yönetim kararı ve onayıyla polise gtmek gerekiyomş ama uğraşırlar mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…