Aynen ya doğru :)) pislkle pislk olmk istemiyorum biz buralıyz onlar çekp gdck yarın öbürgün arkandn kötü konuşulsun istemiyorum. Ama kardeşmde glyo artk gündzleri ses olunca çıkıyo balkona kaçışıyolar hemen topluyolar çockları demkki öylesi dha iyiSizde eşinizle sık sık çıkın balkona, saatlerce oturun. Hatta eşiniz bi de şöyle "vooaahhh"diye sesler çıkara çıkara gerinsin esnesin falan eminim çok rahatsız olacaktır. Eşiniz yokken de balkonda açın bi klasik müzik ya da rock falan yükses ses. Diğer komşularınız rahatsız olmuyorlarmış nasıl olsa, müzikten de olmazlar
Evinin içini çekmiyorum ya düşmezmişim balkondan sarkınıyo çünkü az ötede bnm balkon. Zabıta glck ses yok öyle çakal onlar geçende fırın bozuldu garantiden gldiler bi açtılar çalıştı aynı şey işte :))yahu ilk 650 yiyince akıllanır sen merak etme. o sen çağıramazsın diye öyle demiştir..
kamera kaydı alma ama suçlu duruma düşersin
evin içi dışı fark etmez. bir başkasını ondan izin almadan kayıt altına almanız suçtur..Evinin içini çekmiyorum ya düşmezmişim balkondan sarkınıyo çünkü az ötede bnm balkon. Zabıta glck ses yok öyle çakal onlar geçende fırın bozuldu garantiden gldiler bi açtılar çalıştı aynı şey işte :))
Sinir olduğum nokta o zaten dışarda çocuk yırtınıyo bunlr kahve içiyolar muhbte devam çockmş o ağlickmş susarmış çocuğa yazk yerden yere vuruyo kndni. Siteden bi kaç kızı da dövmş 3 yaşında erkek çocuğu şikayete gitmişler cebinde taşı o zaman çocuklarını demiş kapatmş kapıyı yüzlerine böyle bi kadın yani. 23 yaşında 2 çock birden ağır gelmiş benceKaç defa duvara vurdum söyledikte şuan bile evin içinde çocuk arkadaşları ile kuduruyor benim merak ettiğim çocuk bu yapar da anne de bi dur demez mi ben alt katta duramıyorum o kadın evde nasıl duruyor
Nasıl ispat edicez o zaman? Ben direk mahkemeye vericem delil lazım dedi avukat arkdşmevin içi dışı fark etmez. bir başkasını ondan izin almadan kayıt altına almanız suçtur..
Canım malesef ki aynı durumdayız..kızlar anlatıcak kimse bulamadım bi akıl verin bna iki gündr stresten antideprasana başladım ağla ağla içim çıktıbüyük bi sitede oturuyorz zaten her gelen en az 2 çockla geliyo bi komşumz bizim apartmanda çok şikayet gelince annemlerin bloktan ev aldı kndne bu seferde benim tam karşı balkonuma geçti. Balkonlarda geniş tam oturmalık ama bildiğiniz evde hapis gbi yaşıyoruz. Geçen yıl yeni evliydk yazın hiç durmadk evde o yüzden fazla umursamadık. Ama bu yaz geldkçe evde duramaz hale geldik. Sabahın köründe çocuklrı balkona salıyo kadın en arka odadan uyanıyorz. Hadi yine sustuk bu seferde balkondan oyun parkına bağrıyo çocuklara yırtınıyo resmen evde hopluyorz korkudan. Site kuralları gereği bağrmak yasak zaten toplantıda bunu dile getrdim dha sonra komşuya bahsettim dedm abla böyle böyle surat astı duymamazlktan geldi. Şu 2 haftadr inadına sitedeki bütün çocuklu kadınlrı eve topluyo önce balkona salıyolr sonra aşağıya çocukları ses 1ken 5 oldu hep bi ağızdan 500 m uzaktaki oyun parkına çığlık atıyolar resmen. Eşimde zaten vardiyalı çalışıyo kapıları kapatıp hapis gbi yaşıyoruz. O bile yetmiyo. Neyse bn kalabalıkta dedm balkonlrdan bağrmayalım fln diye ne alakaysa sen bnm misafirime karışamazsn dedi onlrn çıkardığı sese karşırım dedim kapat kapını otur dyo duymazsın. Mecbur değilm ki bnm evim heryerden full güneş yazın içerde durulmuyo. Neyse bn başladm söylenmeye dedm sessz olun braz fln artk dedim şikayet edicem et dyo neyse parası veririz. Şimdi de eşimi gözetliyolar o evdeyken ses yok gdnce yne balkondan bağrıyolar bu sefer karı koca yönetime söyledim çocuk onlar büyür dyo iyi de skntı çocuklar dğl dyorum onlr yapmaz öyle şey dyo kankiler hepsi bu arada. Ne yapıcağımı şaşırdım sürekli yazı yazmam gerekiyo işimi yapamıyorum evimde :/
Yazikya kaynvalidesni nasıl dövüyor eminmisnzCanım malesef ki aynı durumdayız..
Bizimki apartman, üstte analı kızlı her akşam kavga yapıyorlar..
Pazar günleri de evde oldukları için gündüzden başlıyorlar kavgaya..
Ben eşimle hergün sohbet edecek laf bulamıyorum.. ama onlar hergün kavga edecek bişey buluyorlar hayret ediyoruz..
Eşim hergün sinirden kuduruyor..
Alt komşu kadında her gün sabahları kayinvalidesini dövüyor..
Polise şikayet ettim polisler kapıya dayandı kadın evde yokmuş gibi yaptı açmadı kapıyı..
Polisler gittikten sonra kaldığı yerden devam etti...
Yani her gün sabah alt katın kavgasıyla açılış yapıyoruz..
Ve hergün akşamdan geceye kadar devam eden üst katın kavgasıyla kapatıyoruz günü
uyardınız mı hiç?Canım malesef ki aynı durumdayız..
Ben eşimle hergün sohbet edecek laf bulamıyorum.. ama onlar hergün kavga edecek bişey buluyorlar hayret ediyoruz..
Polise şikayet ettim polisler kapıya dayandı kadın evde yokmuş gibi yaptı açmadı kapıyı..
Ve hergün akşamdan geceye kadar devam eden üst katın kavgasıyla kapatıyoruz günü
Akşamları akrabaları geliyo masa kurup oturuyolar gece yarısına kadar ama balkon yakın olduğu için her konuşma resmen bizim evdechagiless bublar akşam falan da ses yapıyorlar mı ? Balkonda yaptıkları sesten başka sesleri var mı ?
Çok zor ya nasıl dövüyor kadını böyle toplu yaşamak zor işte bide biz elimizden geleni yapıyorz sussunlar diye millet böyle yapınca çok sinir oluyorumCanım malesef ki aynı durumdayız..
çok sinir bozucu gerçektne,Akşamları akrabaları geliyo masa kurup oturuyolar gece yarısına kadar ama balkon yakın olduğu için her konuşma resmen bizim evde
Kaç kere uyardım üstü kapalı balkonlardan bağrmayın çok yakın diye zaten onu söyledikten sonra inada bindirdi bu sefer milleti toplayp hep beraber bağırmaya başladılar şu bi kaç gündr durum iyi bu sefer de 5 yaşındaki kızı çıkıp bağrıyo aşağıya bşy dyemeyz dye bu kadarına razıyım napıyım artık :/uyardınız mı hiç?
Herkesin kendi evi canım huzur istiyo elbette. Bn evimde kafamı dinleyemedikten snra napayım bu evi.çok sinir bozucu gerçektne,
benim de komşu ile ilgili bir konum var, inan delirmek üzereyim ,işe geliyorum mal gibiyim, lanet olsun böyle insanlara, üstteki geceleri resmen halter kaldırıp zemine atıyor gibi, öyle bunaldım ki
kızlar anlatıcak kimse bulamadım bi akıl verin bna iki gündr stresten antideprasana başladım ağla ağla içim çıktıbüyük bi sitede oturuyorz zaten her gelen en az 2 çockla geliyo bi komşumz bizim apartmanda çok şikayet gelince annemlerin bloktan ev aldı kndne bu seferde benim tam karşı balkonuma geçti. Balkonlarda geniş tam oturmalık ama bildiğiniz evde hapis gbi yaşıyoruz. Geçen yıl yeni evliydk yazın hiç durmadk evde o yüzden fazla umursamadık. Ama bu yaz geldkçe evde duramaz hale geldik. Sabahın köründe çocuklrı balkona salıyo kadın en arka odadan uyanıyorz. Hadi yine sustuk bu seferde balkondan oyun parkına bağrıyo çocuklara yırtınıyo resmen evde hopluyorz korkudan. Site kuralları gereği bağrmak yasak zaten toplantıda bunu dile getrdim dha sonra komşuya bahsettim dedm abla böyle böyle surat astı duymamazlktan geldi. Şu 2 haftadr inadına sitedeki bütün çocuklu kadınlrı eve topluyo önce balkona salıyolr sonra aşağıya çocukları ses 1ken 5 oldu hep bi ağızdan 500 m uzaktaki oyun parkına çığlık atıyolar resmen. Eşimde zaten vardiyalı çalışıyo kapıları kapatıp hapis gbi yaşıyoruz. O bile yetmiyo. Neyse bn kalabalıkta dedm balkonlrdan bağrmayalım fln diye ne alakaysa sen bnm misafirime karışamazsn dedi onlrn çıkardığı sese karşırım dedim kapat kapını otur dyo duymazsın. Mecbur değilm ki bnm evim heryerden full güneş yazın içerde durulmuyo. Neyse bn başladm söylenmeye dedm sessz olun braz fln artk dedim şikayet edicem et dyo neyse parası veririz. Şimdi de eşimi gözetliyolar o evdeyken ses yok gdnce yne balkondan bağrıyolar bu sefer karı koca yönetime söyledim çocuk onlar büyür dyo iyi de skntı çocuklar dğl dyorum onlr yapmaz öyle şey dyo kankiler hepsi bu arada. Ne yapıcağımı şaşırdım sürekli yazı yazmam gerekiyo işimi yapamıyorum evimde :/
Aynen öyle bide bilerek parktan havuzdan uzak cepheden aldım inatla gelip bina arasında oynuyolar hadi dedim çocuktr ses çıkarmıyorm bi senedir. Söyleynce kızıyolar bde. Çimlere basmak yasak anneler bile inatla basıyo. Kndilerini eğitmeleri lazım önce bunların. Bide bahçede oturyolar gece 2ye kadar site inliyo ama şu balkondan bağırma olayına tahammülm kalmadı. Evde resmen hopluyoruz. Bizim siteyi müteahht yarım bırakmıştı ondan herks aldı rahat rahat blki dyorum bşka bi siteye gitsem olmz bu kadar. Gerçekten yani pijamayla sitede gezen mi istersin patik terlik dolaşan mı site ortasına yapak serip döven mi seçmece gibi hepsi ilaç kullanıyorum bir haftadr sinirim yatışsın diyeValla gürültüye hiç bir çözüm yok güzellikle de kötülükle de
Olabilecek en sakin siteye taşındım 1 ay önce yine de on tane çocuk her gün camımın önünde gece 10 a kadar top oynuyor
Güzellikle söyle yok, yönetime söyle yok, analarına söyle yok
Çocuktur oynayacak, site içleri güvenli hiç bir sözüm yok ama akşamları da insanları bırakın be mübarekler
Yüzlerine söylüyorum hakkımı helal etmiyorum doğurup doğurup başlarından atan analarına
Yani konu sahibi elden gelecek bir şey inan yok, taşınsan gittiğin yerde de çıkacak böyle birileri, gürültüye kayıtsız kalma terapisi falan varsa almak istiyorum bu aralar, her yaz mevsimi dünya burnumdan geliyor elalemin çocukları yüzünden
Aynen öyle bide bilerek parktan havuzdan uzak cepheden aldım inatla gelip bina arasında oynuyolar hadi dedim çocuktr ses çıkarmıyorm bi senedir. Söyleynce kızıyolar bde. Çimlere basmak yasak anneler bile inatla basıyo. Kndilerini eğitmeleri lazım önce bunların. Bide bahçede oturyolar gece 2ye kadar site inliyo ama şu balkondan bağırma olayına tahammülm kalmadı. Evde resmen hopluyoruz. Bizim siteyi müteahht yarım bırakmıştı ondan herks aldı rahat rahat blki dyorum bşka bi siteye gitsem olmz bu kadar. Gerçekten yani pijamayla sitede gezen mi istersin patik terlik dolaşan mı site ortasına yapak serip döven mi seçmece gibi hepsi ilaç kullanıyorum bir haftadr sinirim yatışsın diye
Aslında yönetimin uyarması lazım bna dyo çocuk onlar büyür. Dedim anneler ne zaman büyür! Onlar dyo yapmaz öyle şey. Onları tutuyo bide ya resmen hasta edicekler insanı. Bnde dyodum bşka siteye mi geçsem bakınıyorm kaç gündürBenim ki bitmiş yerleşmiş gayet sağlam yönetimi olan bir site ama sonuç değişmiyor maalesef. Takmamaya çalışıyorum ama sinirlerim laçka oluyor
Aslında yönetimin uyarması lazım bna dyo çocuk onlar büyür. Dedim anneler ne zaman büyür! Onlar dyo yapmaz öyle şey. Onları tutuyo bide ya resmen hasta edicekler insanı. Bnde dyodum bşka siteye mi geçsem bakınıyorm kaç gündür
Zaten site diye her gelen iki çocukla geliyo kendileri balkonda kahve keyfi 3 yaşında çock dışarda ağlıyo snra. İn dur oynat getir işte yok illla bırakcak balkondan bağrck sonra. Zaten iki daire var bunu yapan onlarda hp beraber. Lafı da hmn yapıştırıyolar kapataymışm kapılarımı, senin olsun seni görcez. İnsan mahçup olur azck o da yok. Aslına bakarsın yönetim uyarı gönderiyo kndi ikaz ediyo tekrarlanrsa yönetim kararı ve onayıyla polise gtmek gerekiyomş ama uğraşırlar mı hiçBizde yönetim uyarıyor, her tarafta yazılı uyarılar da var ama yönetimde biliyor kanunen bir yaptırımı olmayacağını
Herkes tutturmuş çocuk bunlar oynayacaklar tabi, bunda hem fikirim oynamasınlar demiyoruz ama akşam olmuş 8-9 benim camın önünde kıyametler kopuyor böyle oyunu da anlamıyorum, her yerde var aynı sorun, Beylikdüzündeki sitem de böyleydi , sabaha kadar laklak muhabbet, çocuklar, içim tükeniyor yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?