Komşu sorunu

Bu kadar geç yatıyorlarsa muhtemelen geç kalkıyorlardir.
Sizde erken saatte gürültü ses yapmaya başlayın.
Onlar gelip konuşmak zorunda kalsin 😂😂

Bu kadar geç yatıyorlarsa muhtemelen geç kalkıyorlardir.
Sizde erken saatte gürültü ses yapmaya başlayın.
Onlar gelip konuşmak zorunda kalsin 😂😂
Ama öyle yaparsam da haklıyken haksız duruma düşerim.
Tek bildiğim orada kalan adamın apartın sokağındaki bir mağazada çalıştığı.
Hala devam ediyorlar konuşmaya. Hayır hiç mi düşünmezler yan tarafta insan olabilir diye anlamıyorum ki. Benim odada hareket ederken aklım çıkıyor diğer komşumu uyandırır mıyım diye, üstelik kendisini de uyardım bak insanlık hali, fazla bir ses yaparım hemen beni uyarıyorsun diye. Çok mu ince düşünüyorum?

Ama öyle yaparsam da haklıyken haksız duruma düşerim.
Tek bildiğim orada kalan adamın apartın sokağındaki bir mağazada çalıştığı.
Hala devam ediyorlar konuşmaya. Hayır hiç mi düşünmezler yan tarafta insan olabilir diye anlamıyorum ki. Benim odada hareket ederken aklım çıkıyor diğer komşumu uyandırır mıyım diye, üstelik kendisini de uyardım bak insanlık hali, fazla bir ses yaparım hemen beni uyarıyorsun diye. Çok mu ince düşünüyorum?
E ama kapısına gitmesiniz açmamıs, belli ki çok düşünceli insanlar değiller.
Ya gündüz gidip konusun, yada cekiniyorsaniz yapacak bişey yok.
Bizim apartmanda gürültülüdur epey.

Ben ev kafama yıkılacak gibi bile hissetsem kolay kolay çıkmadım kimsenin kapısına.

Amaaa, benim de aynı şekilde rahat davranma hakkım vardır buna karşılık.
Yakin komsularimdan biri de gelip beni uyarirsa o zaman biriktirdiklerimi sayar dökerim..
Siz naif bir insansınız belli ki ama herkes siz değil işte...

Benim oturduğum apartmanda hep çalışan aileler kalıyor. Gündüz boş olur bina, akşam herkes rutininde. Ama karantina olayı başladı başlayalı ses, gürültü gırla. Kibar bir not yazıp asansöre astık. Bu günlerde evdeyiz sıkılıyoruz gülüp eğlenmek istiyoruz. ama komşuları da düşünelim lütfen gibilerinden.
bence kibar bir not bırakın.
gecenin köründe rahatsız olmak için sabah işe gitmenize gerek yok, uyumak istemek ya da ders çalışmanıza gerek yok. gecenin körü, gürültü yapmasın bi zahmet.

Benim oturduğum apartmanda hep çalışan aileler kalıyor. Gündüz boş olur bina, akşam herkes rutininde. Ama karantina olayı başladı başlayalı ses, gürültü gırla. Kibar bir not yazıp asansöre astık. Bu günlerde evdeyiz sıkılıyoruz gülüp eğlenmek istiyoruz. ama komşuları da düşünelim lütfen gibilerinden.
bence kibar bir not bırakın.
gecenin köründe rahatsız olmak için sabah işe gitmenize gerek yok, uyumak istemek ya da ders çalışmanıza gerek yok. gecenin körü, gürültü yapmasın bi zahmet.
Sabah bir not bıraktım, not hala kapıda duruyor çaktırmadan bakıyorum da. Herhalde görmediler Ya da görmezden mi geldiler acaba

İşe, okula gitmeniz gerekmiyor, hasta ve yorgun olmanizda gerekmiyor. Kendinizi harika hissediyor ve boş boş oturuyor bile olsaniz elalemin gurultusunu cekmek zorunda degilsiniz. 👍 Gece 12den sonra bangir bangir biseyler izlenmez, muzik dinlenmez.

Milleti rahatsiz edecek boyutta gurultu bana gore aksam vakti bile yapilmamali o ayri.

Back
X