Komşu sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani ben de toplu yaşamda saygısızlığa tahammülü olmayan bir insanım. Apartmanda yaşamayı bilmeyenlere ekstra gıcığım onlarla mücadele edilmeli dye düşünenlerdenim ama burda gerçekten sorunlu olan sizsiniz. İnsanlar her gün taşınmıyor. Çalışan insanlar gündüz nasıl halletsin işini? Çoğu insan en erken yedide evde oluyor yemeğine ye biraz nefeslen derken saat sekiz olur zaten. Bir saatte insanlar işlerini nasıl halletsin? Sizin çocuğunuz uyuyacak dye bir ayda mı yerleşecek insanlar yavaş yavaş? Çocuğum var çocuğum uyuyacak çocuğu uyutmak için tüm dünyayı sessize almaya çalışan ebeveynlere de anlam veremiyorum zaten. Çocuk uykusuzsa gündelik seslerle de uyuyabilmeli siz böyle yaparak kendinize çevrenize çocuğunuza hayatı zorlaştırıyorsunuz.

benimki 8de uyuyordu. insanlar işini görsün diye 9 yaptık. bu gece 10da uyudu ve bu saate kadar ses yüzünden 3 kez ağlayarak uyandı.
2.cocugunuz dogdugunda bu sefer onun aglamalarina uyanacak ilk cocugunuz
Sese bu kadar duyarli yetistirmeyin derim
Ki bebeginiz olunca aglayacak edecek, bu sefer de komsulariniz size sustur su bebegi diyebilir
Ya da aksam 9dan sonra bebegi aglatma diyebilirler hazir olun
Yonetici istifa edebilir bu durumda

aslında ilk olay hariç kimseye yükselmedi esim. cünkü diğerlerinde ortak yol bulmaya calisti karşı taraf. ama ilk olayda adam 12ye kadar ses yapma hakkımız var diyince esim de sinirlendi.

cocugum gündelik seslerde uyuyor, matkap sesiyle ben dahi uyuyamıyorum.

İşte burada karşılıklı anlayış devreye giriyor. Taşınma 1-2 gün sürer. Ama sen bebeğin var diye sürekli bi anlayış ve imtiyaz bekliyorsun. Bu ütopik bi istek.
aynı anlayışı gösteriyorum cünkü. ben ses yapmıyorsam onlar da yapmamalı

Karı koca kelle kesen kör hasan mısınız? Bence öylesiniz
Taşınıyor insanlar 2 gün idare etsen ölmezsin bi sende var çocuk çünkü.
Bi sen doğurdun.
Otopark da tapulu malınız mı binaya ait adamın nereye park ettiğine kadar burnunu sokmuşsun çok sıkıntı yaşıyorsan arabanı küçült

cocugum gündelik seslerde uyuyor, matkap sesiyle ben dahi uyuyamıyorum.
En iyisi siz 3 4 gunlugune ailenize gidin kalin
Esiniz doldurusa kolay gelen biri belli ki, birilerinin basi yanmasin
Siz of cocuk uyuyamiyor dedikce adam doluyor gidip komsulara catiyor

otopark girişini kapatmış diyorum, anlamıyorsunuz herhalde. içerden araç çıkamıyor.

ben izin vermedim yönetici verdi. park bariyeri takılırken söyledik yönetici de bayan soför olduğunu ve ricacı olduğunu söyledi. biz de girişte hala geciş için yok olduğu için normal karşıladık. ama iki araç yanyana olunca ben arabanın üstünden mi atlayıp gireyim otoparka?

Şimdi baktım 22.00 a kadar kimsenin kapısına gidemezsiniz zaten bence daha faza zorlamayın siz zararlı çıkarsınız hukukende ()
önceki mesajınıza bir türlü dönemedim o yüzden buraya yazayım. ben tasınırken gece ses yapmadım. cünkü malum oğlussuuuummmm uyuyor

önceki mesajınıza bir türlü dönemedim o yüzden buraya yazayım. ben tasınırken gece ses yapmadım. cünkü malum oğlussuuuummmm uyuyor
Oğluşunu biraz sese alıştırmaya baksan iyi olacak yoksa daha çok uykusuz kalacak gibi

sikayet edebilirler ki bir sorun varsa. bizden yana tek sikayetleri tek seferlik park durumu ve onu da bilerek yaptım. eve geldiğimde esime de söyledim birazdan yönetici arar seni diye.

otopark girişini kapatmış diyorum, anlamıyorsunuz herhalde. içerden araç çıkamıyor.
Hangi aklı kıt girişi kapatıp camiye gider? Zekadan zoru yoksa.
Kapatmamıştır o öyle değildir. Senin kocaman araban dönüşü alamamıştır vs vs

Yahu arkadasim esin gunduzleri evdeydi o zaman halletti iste matkapli isleri
O yuzden gece ses yapmadin haliyle
Millet GUNDUZ calisiyor ya
Nasil yapacaklar
Utanmasaniz ogle molasinda gelip yapsinlar diyeceksiniz komiksiniz valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`