Komşu sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi aklı kıt girişi kapatıp camiye gider? Zekadan zoru yoksa.
Kapatmamıştır o öyle değildir. Senin kocaman araban dönüşü alamamıştır vs vs
çizip göstericem simdi arabam zaten kösedeydi. giriş zaten iki araçlık, dar bir otopark.

Yahu arkadasim esin gunduzleri evdeydi o zaman halletti iste matkapli isleri
O yuzden gece ses yapmadin haliyle
Millet GUNDUZ calisiyor ya
Nasil yapacaklar
Utanmasaniz ogle molasinda gelip yapsinlar diyeceksiniz komiksiniz valla
hayır benim esim de memur. yasındığımıx dönemin yarısında gündüz, yarısında da 24 saat mesaide çalıştı. abimi, babamı çağırdım yerleştim. ben de 1 ayda yerleştim.

Bizim bina da yeni bir yıllık bina.Herkes yeni taşındı.İllaki matkap vs sesleri geliyor.Herkes Yerleşinceye kadar sabretmek lazım yapacak bir şey yok.Ama oturduğumuz binaya yerleştiğimizden beri yani 1 yıldır alttaki daireden gelen inleme seslerine çare bulamadık.Whatsap grubundan yazdık uyarıldı falan bir süre ses kesildi ama malesef yine başladılar.

hayır benim esim de memur. yasındığımıx dönemin yarısında gündüz, yarısında da 24 saat mesaide çalıştı. abimi, babamı çağırdım yerleştim. ben de 1 ayda yerleştim.
E tamam milletin yardim edecek kimsesi yoktur belki
Herkes akrabasini mi cagirsin?
Kaldi ki gunduz de ses yapsaniz biri cikip cocugum oglen uykusu yapamiyor sizin yuzunuzden diyebilirdi
Sonuc olarak tasinan insanlara birkac gun anlayisli olmaniz gerekir
Ha 3 gunden fazla matkap sesi olur o zaman konusursunuz ama matkap sesi duyar duymaz esiniz kosuyor milletin kapisina
Az sabirli olun

Abisi babası yoktur belki insanların. Ya da onlar da çalışıyordur falan. Biz faniler taşınınca gürültü yapabiliyoruz. Bir ayda yerleşmek istemiyorlardır belki.

tamam olayım ama ne kadar süre bilmiyorum ki.

Gecmis olsun komsu hastaniz var sanirim her gece inleme seslerini duyuyoruz yardim edebilecegimiz bir durum var midir epey ses geliyor cok mu agir durumu? Demek

Yuksek ses ilahi acarak motivasyon bozmayi hedeflemek

Denenebilir

Abisi babası yoktur belki insanların. Ya da onlar da çalışıyordur falan. Biz faniler taşınınca gürültü yapabiliyoruz. Bir ayda yerleşmek istemiyorlardır belki.
cidden objektif olun, gece gürültü çıkaracak işlemleri yapıyor musunuz?

iyi de aksam 9a kadar yapın işinizi yani. biz de yeni tasındık, gece 10da duvar delmiyorduk ki o zaman binada sadece 2 daire vardı bizim dısımızda
Siz yapabilmişsiniz. Onlar becerememiş. Yani haftalarca sürmez matkap işi. Birkaç gün idare edilir. Sorun olmamalı.

cidden objektif olun, gece gürültü çıkaracak işlemleri yapıyor musunuz?
Valla ben taşınırken ikea montaja 8.30’da geldi. Kaça kadar sürdü bilmiyorum ama en az 2 saat sürmüştür, tüm evin mobilyası monte edildi ve sabitlendi çünkü. Site grubuna bir mesaj attık montaj işi var biraz ses olacak kusura bakmayın diye oldu bitti. Sonrasında onun çocuğu, bunun bebeği ilgilendirmedi. Çünkü o işin o gün o saatte yapılması gerekiyordu.

Siz yapabilmişsiniz. Onlar becerememiş. Yani haftalarca sürmez matkap işi. Birkaç gün idare edilir. Sorun olmamalı.
kaç daire daha var dolacak? ilk olay hariç diğerleri zaten ılımlı yaklaştı. haklısınız ama biraz zaman verin dedi. esim de cocuk uyuyacak yarın devam etseniz olmaz mı dedi ve tamam dediler. sadece ilk olayda adam gece 12ye kadar devam etmekte inat etti, onu da yönetici uyardı en son

Aziz Nesin'in kitabında bir çift vardı karı koca dayak bağımlısı oluyor ama parayla bile kendilerini dövecek adam bulamıyorlar
En sonunda komşulara sarıyorlar, üstlerine balkondan çöp döküyorlar, en alt kattaki kötürüm adama sen alt katta tepindin biz 6.kattan duyup rahatsız olduk diye tutturuyorlar falan asjajsjaj
Tam olarak o çifti hatırlattınız şuan sizin için üşenmedim buldum:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`