Komşu sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama bina yeni ve tasınan çoktu.
Yeni binaysa o gürültüler matkap sesleri tüm daireler dolmadan bitmez.
Siz her yeni taşınanı , her matkap çalıştıranı uyarmayı düşünüyorsanız binanın huysuz, anlayışsız, geçimsiz, komşusu olarak bilineceksiniz.

hayır benim esim de memur. yasındığımıx dönemin yarısında gündüz, yarısında da 24 saat mesaide çalıştı. abimi, babamı çağırdım yerleştim. ben de 1 ayda yerleştim.
Sizin abi ve baba gibi desteğiniz varmış, ona rağmen 1 ayda yerleşmişsiniz.
Çoğunluğun memur olduğunu da yazmışsınız, İnsanların sizin gibi yarıdmcı olacak yakınları olmayabilir,
taşınmak zaten stresli bir olayken bir de sizin darlamanız hoş olmamış.

hayır mesela gruba “işlerimiz yüzünden gece yapmak zorundayız, su saate kadar kusurumuza bakmayın” yazsalar diyeceğim ki tamam. en azından farkındalar. bina insaatlarının önüne bile kocaman “verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz” yazısı asılıyor

Bi tane daha bebeğiniz olacak ve diğeri de çok büyük değil henüz. Bakalım sizi ne diye uyaracaklar ilerleyen zamanlarda. Çok fazla rahatsız olmasalar bile uyaracaklar emin ol.
Bir bebek daha mı olacak eyvah

Arkadaşlar binalar gerçekten kâğıt gibi.afedersinlz annemlerin evinde üst katta adam gaz çıkarsa biz duyuyoruz yatak odasında.Hilti gibi matkap vs aletlerin çıkaracağı sesi siz düşünün ki bebekler gerçekten korkuyorlar uyanmak mesele de değil benim kızım öyle bir ses duysa kafasını yastıga gömüp bana yapışıyor biz de taşındık bir kaç ay önce.Uyku saatleri içerisinde bu tarz aletler çalıştırılmamalı

8 kime göre uyku saati?

asansörde vs karşılaştığımızda hepsi çok tatlı. uyarmaya ben hiç gitmediğim için de kim kimdir bilmiyorum. benim herkese selamım, güler yüzüm var. ama iste bu konularda anlaşamadık bir türlü. 1 ay önce alt katla olan kavgada tüm bina duydu. ama yok, herkesi tek tek uyarmamız mı lazım?

velev ki biz gıcığız. e bi icazet al. gece su saate kadar isimiz var de. gerekirse o günler için gider ailemde falan kalırım

Bir bebek daha mı olacak eyvah
Bak benim çocukların arası neyse onun da çocuklarının arası o kadar ve ben her gün şükrediyorum altımda üstümde oturan olmadığı için yoksa kulaklarımızda kapımızda çok çınlardı

Yöneticinin bina sakinleri arasından seçildiği binalarda yönetici ile sorunlarınızı çözemezsiniz. Kimse bir başkası için komşusu ile kötü olmak istemez.

E adam kocanın yüzüne söylemiş işte. Hayır 9 da bitireceksin demiş adama ajsjs şaka gibisiniz

Gecmis olsun komsu hastaniz var sanirim her gece inleme seslerini duyuyoruz yardim edebilecegimiz bir durum var midir epey ses geliyor cok mu agir durumu? Demek

Yuksek ses ilahi acarak motivasyon bozmayi hedeflemek

Denenebilir
İşe yarayacağını bilsem yaparım ama bu sefer diğer komşuları rahatsız etmiş olurum.

Yöneticinin bina sakinleri arasından seçildiği binalarda yönetici ile sorunlarınızı çözemezsiniz. Kimse bir başkası için komşusu ile kötü olmak istemez.
isin komiği yöneticiyi bina sahibi atadı tasındığımızda toplam 3 daireydik ve seçim vs yapılmadı. bir gün kapımızı çaldı ve ben bina yöneticinizim dedi. yöneticimiz yaslı tatlı bir adam. bizim de kapı komsusu. esi falan da iyi. ama iste cekiniyorum bir sey söylemeye diyor. ama bize söylüyor sorun olunca

Yeni taşınanlara bir tık müsamaha gösterilebilir tabi ama bizim de geçen ay üste yeni komşular taşındı. Gece 11de başladılar gacır gucur bir şey çekmeye. Eşim de evde yoktu yarım saat bekledim işlerini bitirmelerini baktım 12ye geliyor hala bitirmeye niyetleri yok çıktım söyledim. 10 dk daha müsade istediler. Ama dahası olaydı zabıtayı arardım.
Biraz tolerans göstermek gerekir bazı durumlarda ama bu süreklilik arzederse sıkıntı bence.
sizin tahammulünüz hiç kalmamış gibi en güzeli müstakil ev size

evet gelir çekersin nazımı. malum ayrılmıyorsun pesimden.
Kız sen her yerde böylesin demek o yüzden mi kendini piremses sanıyorsun konularına yazanları bile peşinde sanıyorsun bi dr a git üzücü kimsenin nazını çekmem helede mıymıyların hiç çekmem

E adam kocanın yüzüne söylemiş işte. Hayır 9 da bitireceksin demiş adama ajsjs şaka gibisiniz
adam 2 saate biter isimiz dedi. esim de iki saat cok, cocuk huysuz, uyuması lazım, yarın devam etseniz olur mu dedi. adam da o zaman bi avize takma işim var yarım saate hallederim dedi. esim de tamam dedi.

Kışın soğuk olmuyor mu ?
Benim ergenle arada bi atışıyoruz neyse allahtan alt kattaki 80 küsür yaşında duymuyo heralde
Bi kaç aya taşıncam bende alt üst boş bi yer tutayım bari

Kız sen her yerde böylesin demek o yüzden mi kendini piremses sanıyorsun konularına yazanları bile peşinde sanıyorsun bi dr a git üzücü kimsenin nazını çekmem helede mıymıyların hiç çekmem
birbirimiz hakkında buraya kısıtlı bilgilerimizle ikimiz de cok iyi tanıdıysak birbirimizi beni rahatsız etmesen olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`