- Emoji Skoru
- 13.014
- Puanlar
- 228
- Konu Sahibi Lady Guinevere
bizim de binanın yanında park var mesela bu insanlar aksam cocuk sesi gelince çıkıp cocuklara bağırıyor. gecen gün gözümün önünde çocuğun bisikletini tutup fırlattı adam.Ya ben de sesten rahatsiz olmam. Insaat sesinde bile soylensem de yatar uyurum. Ama sabah ise gidecekken yatak odamin penceresinin önünde, ki yaz vakti pencere de açık, çocuk çığlıkları da olmasin artik insaf ahshd
Hatta bu komsum benim yatak odamin onune sandalye masa koyup misafirlerini agirliyordu. Dedim bak ben erken yatmiyorum tamam takilin burada ama 11 gibi de artik evinize girin yani. Senin misafirlerinle mi uyuyacagim ben? Kocasi tamam dedi, kadında bir afralar tafralar sanki kendi salonundan kovuyorum. Yine sinirlendim bak.
ben bundan rahatsız olmuyorum hatta bir keresinde esim sahit oldu adama “abi cocuklar oynuyor ne olacak” vs dedi. gitsinler diğer parkta oynasınlar diyor iftarfan yarım saat önce falan.
ben sürekli üst kattan koşturma sesi geliyor mesela asla laf etmedim. bazen gece saat 10-11e kadar sürüyor cünkü sesle ilgili bir problemim yok, cocuktur olur diyorum. ama matkap sesi çok farklı. her isin bir vakti var. biraz sağduyulu olmak zor değil ki.
anlayış gösterilecek seyler tabii ki var ortak alanlarda yasıyoruz ama bu saygısızlık bana göre. 30 yasındayım ilk defa gece vakti gürültülü tadilata girişildiğini ilk defa burda gördüm ve tek bir daire değil. dediğiö gibi hep farklı daireden geldi gürültü.
neyse en son toplantı yapılmaya karar verildi artık. en sağlıklısı direkt bina sakinleriyle ortak bir karar vermek. belli ki kimsenin derdi kimseyi ilgilendirmiyor bari direkt kural koyulsun ki kimse kötü olmasın.
ayrıca otoparkta da kendimize yer gasp etmedik. o köşeye kimse araç çekeniyordu cünkü çıkışta bi kaç manevra yapmak gerekiyor, kolonlar o bölgede çok sık. öncesinde sürekli araçlar sıkıştığı için biz de bari oraya çekelim, ne kimsenin çıkışını engelleyelim, ne de onlar bizi engellesin dedik.
yani su an herkes yer seçmek istese o yeri kimse seçmez. bina benim değil. benim hakkım bir daire ile sınırlı. kaldı ki benim dahi olsa sonuc değişmiyor.
gecimsiz insanlar da değiliz. ama insan gibi derdimi anlattığımda bana üstten üstten konusulunca sinirleniyorum.