• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu sorunu

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
323
Selam arkadaslar
2 yıldır aynı binadayız bir üst komşum var Allah düşmanıma vermesin 2 tane çocuğu var
Her ama herrr Gun ustumde tepiniyorlar durmadan zıplıyorlar
Artık 2 yıl sabrettim sesi yapan onlar birde eşime koca sesli çok sesi geliyor diye kaç kez soyledi saka gibi.
Gecen pazar gunu uyuyoruz saat 9 da bir başladılar bir pazarımız var zaten ama tepinme bağırış babalarıda onlarla beraber mesaj attım bende sessiz olurmusunuz abla diye gelen cevap
Sadece pazar gunu babalarını goren çocukların sevinçlerini nasıl durdurabilirim gibi uzun cevap yazmış dedim bizimde bir pazarımız var yani erken saatte rahatsız etmenin anlamı yok sadece şimdi olan bişey değil bu 2 yıldır boyle sabrımız kalmadı
Dun yine ctesi akşam 9 da geldik eşimle film izlicez bir gurultu 10 buçuğa kadar bitmedi tekrar mesaj attım biraz sessiz olurmusunz diye aradı bu nasıl bagrıyor
Bide öğretmen olacaksın çocuk sesi çwkemiyorsun
Ben çocuklarımı uyarıyorum
Onlar çok terbiyeli keşke herkes benim gibi yetiştirse
Benim üstümdekide ses yapıyo ben bişey diyomuyum sen bana bidaha uyarı mesajı çekemezsin bilmem ne nasıl bağırıyor bende seviyemi bozmadan cevap verdim dedim öğretmen olanlar gurultu çekecek butun gun diye bir kural yok sadece ben değil herkes rahatsız ama dn çok etkilenen benim dedim buna hakkınız yok dedim herkes şikayetçi dedim sizden dedi senin yaşına veriyorum komşuşuk ilişkilerini gözden geçir herkes asıl senin arkadan konuşuyor dedi pat yuzume kapadı
Kızlar sizce ne yapmalıyım çok sinirlerim bozuk kavgacı yapım yok benim böyle oluncada heleki haklıyken bu duruma düşmek yani ..
Bugun geç geldik eve gelmek istemiyorum artık ama inat için dahada öok yapacaklar sizce ne yapmalıyım polisi aramayı dusundum ama yarım gun çalıştığı için evde yalnız oluyorum annem bi kotuluk yaparlar birde bu insanlardan korkulur diyor ne yapabilirim onların her dakika seslerini çekmeye mecburmuyum !?

Ne kötülük yapabilir ki camlarınızı mı indirecek? Bence böylesi ile başedilmez en iyisi polise haber vermek. İlkokul öğretmenimin sık sık söylediği bir söz vardı: senin özgürlüğün başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter...

Polisle çözülecek iş değil bu, daha beter olurlar. Çirkefler görüldüğü üzere. Bari uyarıyorum çocuk anlamıyor dese yine katlanılır. Kavga ediyor üstüne üstün. Mümkünse evi değiştirip huzur bulun ne diyim.

Tek çare ev değiştirmek :(

nereye taşınırsanız taşının hep benzer sorunlar çıkar malesef.
insanlar apartmanda yaşadıklarını ve alt katlarında birinin oturduklarını unutuyorlar.
kadının üslubu kötü olmuş
ama çocuk konusunda bir şey diyemeyeceğim.çünkü şimdiki çocuklar çok hiperaktif yapma desen de anlamıyorlar.
sesleri umursamamaya çalışın yoksa kafayı taktıkça daha da fazla gelir sesleri.
uğraşmayın polisle falan sonuç zor çıkar çünkü...

Komşular çıldırmış olmalı. Bugünün 3. komşu konusu bu.

Polisi arayın bir daha rahatsız ettiklerinde. Ama çocuk gürğltüsüne bişey denmez. Zaptetmek zor.
çıldırdılar çıldırdılar, bak şu saat oldu, saat 22.00 da geldim eve, hala bağrışıyorlar benim manyaklar. ben en sonunda bunları boşatıp huzura ericem :mad:

çıldırdılar çıldırdılar, bak şu saat oldu, saat 22.00 da geldim eve, hala bağrışıyorlar benim manyaklar. ben en sonunda bunları boşatıp huzura ericem :mad:
Kötü komşu, pis ara bozucu seniii... Benim üsttekiler 60 küsurlarında, nifak tohumları eksem boşanırlar mı acaba? Aman ondan sonra da çocukları gelir anneyle ya da babayla yaşamaya yalnız kalmasınlar diye, bir de çocuk gürültüsü çıkar başımıza.

Zor ya komsuluk iliskileri bugun bizdede bina toplantisi vardi esim yoneyici herkes birbirinden sikayetci bizde altimdakiyle sıkıntılıyız yanlislikla ne dysursem balkonuna cope atiyor sofrabezi,terlik,cocugumun halisi simdiye kadsr gidenler oda bizim gurultumuzden sikayetci okadar da dikkat ediyorum rahatsiz etmemek icin biz salonda onlar odada oturmalarina ragmen ses oluyormus:)ben sac basa kavga etmekten yanayim esim esim baristan yana oldugu icin uzlastik bakalim ..bosuna dememis atalarimiz ev alma komsu al diyr

Selam arkadaslar
2 yıldır aynı binadayız bir üst komşum var Allah düşmanıma vermesin 2 tane çocuğu var
Her ama herrr Gun ustumde tepiniyorlar durmadan zıplıyorlar
Artık 2 yıl sabrettim sesi yapan onlar birde eşime koca sesli çok sesi geliyor diye kaç kez soyledi saka gibi.
Gecen pazar gunu uyuyoruz saat 9 da bir başladılar bir pazarımız var zaten ama tepinme bağırış babalarıda onlarla beraber mesaj attım bende sessiz olurmusunuz abla diye gelen cevap
Sadece pazar gunu babalarını goren çocukların sevinçlerini nasıl durdurabilirim gibi uzun cevap yazmış dedim bizimde bir pazarımız var yani erken saatte rahatsız etmenin anlamı yok sadece şimdi olan bişey değil bu 2 yıldır boyle sabrımız kalmadı
Dun yine ctesi akşam 9 da geldik eşimle film izlicez bir gurultu 10 buçuğa kadar bitmedi tekrar mesaj attım biraz sessiz olurmusunz diye aradı bu nasıl bagrıyor
Bide öğretmen olacaksın çocuk sesi çwkemiyorsun
Ben çocuklarımı uyarıyorum
Onlar çok terbiyeli keşke herkes benim gibi yetiştirse
Benim üstümdekide ses yapıyo ben bişey diyomuyum sen bana bidaha uyarı mesajı çekemezsin bilmem ne nasıl bağırıyor bende seviyemi bozmadan cevap verdim dedim öğretmen olanlar gurultu çekecek butun gun diye bir kural yok sadece ben değil herkes rahatsız ama dn çok etkilenen benim dedim buna hakkınız yok dedim herkes şikayetçi dedim sizden dedi senin yaşına veriyorum komşuşuk ilişkilerini gözden geçir herkes asıl senin arkadan konuşuyor dedi pat yuzume kapadı
Kızlar sizce ne yapmalıyım çok sinirlerim bozuk kavgacı yapım yok benim böyle oluncada heleki haklıyken bu duruma düşmek yani ..
Bugun geç geldik eve gelmek istemiyorum artık ama inat için dahada öok yapacaklar sizce ne yapmalıyım polisi aramayı dusundum ama yarım gun çalıştığı için evde yalnız oluyorum annem bi kotuluk yaparlar birde bu insanlardan korkulur diyor ne yapabilirim onların her dakika seslerini çekmeye mecburmuyum !?

olması gerekeni yapmışsın
ama insanlarda malesef adap ve saygı yok demekki
bu saatten sonra yapabilceğin
ya polise şikayet etmek ki
malesef polis çocuk gürültüsü için bir işlem uygulamayacaktır
yada çıkıp kavga etmek
oda sana göre değilmiş

eşler konuşsun birde
belki daha sakin bir şekilde halledilebilir

ama çocuklarda lagftan anlamaıyor gerçekten
belki annesi de uyarıyordur

Zamane çocuklar hiperaktif müstakil ev modasıda geçti
o çocuklara dur desede durmaz eltimin çocuğu düşman başına bize geldiklerinde ortalığı allak bullak ediyor ve kesinlikle söz dinlemiyor bence oradan göçün o çocuklar düzeltmez

keşke seninle kavga etmek yerine uzlaşsaydı komşun
sen yatak odasında uyuyorsun diye çocukları başka odaya alsa sabahları
gene bu kadar sorun olmaz
benim komşumda gece köründe özellikle koltuk çekip yatak falan kaldırıyor
zamanında benim kızımın da yerli yersiz ağlamalarını çok çektiklerinden bişey demiyorum...

Alt katımda 3 tane erkek öğrenci oturuyor. Ben onlara dokunmuyorum onlar da bana :KK47: Gül gibi geçinip gidiyoruz. Bazen gece 12 de top oynarlar bazen de arkadaşları gelir kahkahalar havada uçar. E benim de iki küçük çocuğum var bir yere kadar durdurabiliyorsun. Sağolsun hiç problem yapmadılar. Tabi ki haftasonları çocuklarımı zaptediyorum erkenden uyanmamaları için. Saygısızlık asla yapmam ama bir misafirimiz geldiğinde akşamları azıyorlar. Biri 2 biri 3,5 yaşında. Laftan anlamıyorlar malesef

inşallah seninde hareketli çocukların olur, müstakil evde oturacak durumun olmazda o zaman anlarsın.. çocuk bu bağlayamazsın sürekli dur sus diyemezsin. tuzluk mu bu koyduğun yerde dursun çok kınadım seni. bence müstakil bi ev bul daha mutlu olursun.. zira hoşgörü diye bir değerin yok..

Biz yurt disinda kaliyoruz , bazen esime keske turklerin cogunluk oldugu biyere tasinsaydik diyorum..
Kendiside bana hep der neden tartismakmi istiyorsun..
Oturdugum apartmanda sadece yaslilar var hepside alman hicbirinden ses cikmaz karismazlar ..
Ve eminimki en cok ses bizden cikiyordur .
Sizin komsunuza laf anlatmak zor , ya evden tasinacaksiniz yada susup kabulleneceksiniz...
Hatta eczanelerde kulak silikonu var uyuyunca onlari takin , aklima bi bu geldi.

inşallah seninde hareketli çocukların olur, müstakil evde oturacak durumun olmazda o zaman anlarsın.. çocuk bu bağlayamazsın sürekli dur sus diyemezsin. tuzluk mu bu koyduğun yerde dursun çok kınadım seni. bence müstakil bi ev bul daha mutlu olursun.. zira hoşgörü diye bir değerin yok..

Çok kızmışsın :) ama bi yerde haklısın. Çocuk bu yani laftan anlamıyor. Şimdi terbiye etmeyi bilmiyorsunuz diyenler çıkar ama bunun terbiyeyle alakası yok. Hareketli çocuk ayrı şey terbiyesiz çocuk ayrı. Bir yere kadar zaptedebiliyorum. Erken saatlerde top yerine oyun hamuruyla falan oynatıyorum ama bazen zıvanadan çıkıyorlar.

Back
X