KOMŞU TEYZECİĞİM ÜZERİNE ÜZERİME GELİYOR

Aç kapıyı ateşim var de ikide öksürdüm mü yüzüne bir daha gelemez korkudan

İzmir konusundan dolayı benden pek hoşlaşmadın ama ben sade kahveyi pek severim
Tamam sende gel kahveye
Konuyu hatirlayamadim ama ben dusunce paylasimini severim. Can hıraş tartstgim konuda bile hakaret yoksa bir diger konuda aklima gelmez. Boyle böyle olmuştu diye bilenmem ne normalde ne kk da. aksine hosuma gider iletisimdir, severim.

Dusunsene evinde cetele(takvim) tutup günlerin üzerini çiziyormus senin sınav gününe kadar.
Bence gercekten ortada sorun yok. Acik acik belli etsen olay bitecek. Kadin yuzsuz olsa sinavim var desende gelirdi

Ben hatırlıyorum çünkü on küsür yıldır buraya üyeyim yeminle bir tek seninle öyle bir diyalog gecti. İlkimsin yani asla unutmam senide beklerim kahveye

Kapıyı açmadan seslen teyzecim korona testim pozitif çıktı 15 gün görüşemicz kusura bakma de

Konu acarken keske uyari çıksa.

--Konu açmak dertlesmeye,ayni sorunları okumaya ve karşı görüşlere denk gelmeye,çözüm yolları sunulmasina sebebiyet verir.
Bunu kabullenemeyen kişilerin bunları kabullenene kadar konu acmamasi rica olunur --diye.

N nscckts yolladgn msjin alintida kalmış ama kimse bir yere cekmiyor konuyu. Size cozum yolu sunuyoruz. Olmuyor deyip duruyorsun. Sinav zamani nasil basardiysani kabul etmemeyi şimdi de yaparsin.
Ya da yapamayacaksan bunu dilendirmenin alemi yok cunku kadini evine baglayamazsin tek cozum bu.

konu sahıbı nerdeyse benı suclu cıkaracak bırazdan az kaldı

aynende bu

Corona var bacım coronoooooooooo !

Korkut gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…