KOMŞU TEYZECİĞİM ÜZERİNE ÜZERİME GELİYOR

Adana'dasiniz galiba? Ben bu konulari anlamiyorum. Kalbini kirmak gerekiyorsa kiracaksiniz. Evime davet etmedigim kimseyi kabul etmek zorunda degilim. Acik acik soylerim gerekirse. Kusura bakmayin islerim var ya da uygun degilim vs.

Yüz bulmuş geliyor sormanız hata

Mesela butun bunlar yerine vermek istemiyoruz, israr etmeyin deyin. Bahane sunmayin. Ben valla cekemem boyle insan. Gecen gun alt komsu teyze (izin versem evime dadanir, tasinirken anladim ayagini kestim) aksam 9 bucukta zili caliyor israrla, 3 kez caldi. Ben de o sirada bebegimi uyutuyorum memede. Kalkmam imkansiz. Ama israrla caliyor cocuk uyanacak. Israrla calinca mecbur gittim kapiya. Baktim bu teyze bir sey getirmis apartmana dagitiyor. Tesekkur ederim ama israrla calmasaydiniz keske kapiyi, bebegi uyutuyordum dedim. Bunu soylemeseydim icimde patlardi. Normal bir insan acilmayan kapiyi o saatte o kadar calmaz.

Her seferinde sormasa bile müsait değilim diyin ne münasebet itekleyip içeri girmek? Bu kadar yüz vermeyin insanlara.

Göbeğiyle ittirip giresiye kadar müsait değilim de çat kapat o girme aşamasına kadar sürdürme konuşmayı birkaç kez de yüzünü ekşit oldu bitti. Bu kadar mı kontrol mekanizmanız yok? Wifi olayında bile fetö falan saçma sapan bahaneler sunmuşsunuz. Biri bana böyle yapsa gıcıklığına ayakkabılarımı kapının önüne koyar inadına da açmam sabaha kadar çalsın dursun çıldırsın kapının önünde. Bayılırım hadsizleri çatlatmaya

Haklı olunduğu halde kalp kırmama olayına anlam veremiyorum ben.
Haklıyım, kalp kırmadan sorunumu da halledemiyorum eee sonuç?
Kalp kırmak bazen iyidir, haddini bildirir hadsize.

Bizim ordada öyle bir kadın var hergün mahallede birkaç eve uğrar yüzüne müsait değilim dersin kapıyı ittirip geçer falan ay ne manyak birde kadını değilde konu sahibini eleştirmişler.
Kardeşim sen kapıyı isterse 20 kere çalsın açma içeriden müsait değilim sen saygısızlık yapmaktan çekiniyosun ama her yaşı büyük insana illa saygı duyulacak diye birşey yok saygı hakedilir ve bu kadında zerre haketmiyor mesafe koy

Zilin sesini kıs veya duymazdan gel istediği kadar gelsin açma kapıyı. Veya zinciri tak hafif araa hastayım,müsait değilim olmadı karantinadayım de. Eşşek değise bir zaman sonra uzaklaşır. Dahada olmadı görüşmek istemiyorum de kapat kapını. Huzursuz rahatsız nereye kadar kırılırsa kırılsın.

Kibar ve naif oldugunuz ıcın.
insanlara temasliyiz derken bile ezile buzule soyluyoruz yanlis anlamasinlar diye.
hayirlisiyla bi gitseydi 10 dk bir zilimi caliyor o varmi bu varmi bizde kalmamış veriyorum ama gercekten korkuyorum bizde bisey cikacakta onlarada bulastiracagiz bu sekilde diye

gerçekten anlam verilecek gibi değil size de Allah sabır versin (
kisa sureligine burda bi gitseydi hayirlisiyla
kapiyi acmayim diyorum kizim benden once kosuyor anne kapu caldi diye bagiriyor evde yokuz numarasi da cekemiyorum

Yaşli teyzeler laf anlamaz ki Açik bir dil ile yumuşatarak söyleyin bari

Aynısını ilk taşındığımda yaşadım. Karşı komşum benim de. 70 yaş civarı. Bir süre kırmayayım dedim. Ama dediğin gibi insanın huzuru kalmıyor. Kendi evimde ses yapmayayım evde olduğumu anlamasın diye parmak ucunda yürürdüm. Kapıya gelir aynı dediğin gibi eve dalmaya çalışırdı ki ilk zamanlar başarırdı da. Aman ayıp olmasın aman yaşlıdır dedikçe beter oldu.

En sonunda bir gün yine kapımı çaldığında açtım doğrudan söyledim yüzüne. Hatta biraz sert ve ters bir şekilde. Kırıldı mı? Hem de çok. Ayıp oldu mu? Asla! Anladı mı? Kesinlikle.

Şu an huzurluyum. Ben kapısını çalıp birşey lazım mı diye sormadıkça asla kapıma dayanmıyor.

Bende de vardı öyle biri ben müsait değilim derdim kapıyı tutardım girmesin diye o kapıyı itip sanki evinde b.k var sen çok temiz düzenli kadınsın derdi . Bu arada binanın yarısı onlarındı oturduğumuz evde onlarındı daha doğrusu oğluna düşen payda oturuyorduk oğlu uyguna sattı bizde aldık Buda trip yaptı 2 yıldır konuşmuyoruz Allah yüzüme baktı

sizin oralarda corona yok galiba ?kırmadan nasıl söyleyebilirim ne demek kırılırsa kırılsın virüs var kimseyi eve alamam kimseye de gitmeyeceğim bitene dek de kapat kapını misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…