KOMŞU TEYZECİĞİM ÜZERİNE ÜZERİME GELİYOR

Benimde vardı öyle bi komşum aklıma geldi sürekli bi bahanr bulup bana gelirdi duvarlar yan yanaydı kapıyı açmasam sesimi duyuyodu mecbur açıyodum salonda oturamaz hale gelmiştim telefonun sürekli hattını çıkartıp bunu yapamadım bi yap diyip içeri dalardı bana çorba yaparmısın deyip tencere mercimek getirdiğini biliyorum yaşlıydı belki yapamıyodur diye kırmak da istemiyodum ne zaman benim kapım çalsa o da kapısını açar kim geldi diye bakardı sonra çok şükür taşınıp gitti kurtuldum

Covid den dolayı tedbirli davranmak zorundayım de hadi ben hastalandim size bulastirirsam sizin yaşınız ileri risk grubusunuz kendimi affedemem kusura bakmayın de.Mesafeli hayat ile mesafeni koyarsın öyle de gider.

Kapınızın iç kilidinde zincir yada kapının yarım acılmasını saglayan kilitlerden yok mu? O şekilde açıp kafanızı yarım çıkarıp müsaşt diilim diyin. Arsızlığıa vurup niye napıyorsun ki falan derse de özel işlerim var dersiniz.

Ay teyzecim cok halsizim kemiklerim de agriyo malum sizinde yaşiniz var girmeyin diyin bi kac gun kafa dinlersiniz o arada da yeni bi cozum bulursunuz yada sonrasinda biz cok aktif disari cikiyoruz nolur nolmaz cok uzulurum size bisey olursa lutfen temasta bulunmayalim dersiniz birazda maskeli kapiyi acip kacar adim davranirsaniz bence uzaklasir

Bence hasta diye çorba yapar getirir ne uzaklaşması

Yaşlıymış madem korona olduk ya da çok yakınımız korona oldu diyip 2-3 hafta elini ayağını çektirin sizden.

Sonrasında da gelmeye devam etmek isterse kusura bakma ama yaşın var ben çok gerildim size bulaştırmışımdır belki diye artık kimseyle ev ziyareti yapmayacağım dersin.

Direkt terslerim, nefret ederim böyle edepsizliklerden.
Ben en yakınıma bile kapı açmamış insanım densiz densiz aramadan geldiği için.

Kalbini kırmak istemiyorum diye bir şey yok, kalbini kırın, anlamazsa tekrar tekrar aynı sert tavrı sergileyin.
Ben de yeni taşındım, yan dairede 70 yaş üstü bir teyze var yalnız yaşıyor, ben taşınmadan binadan biri beni uyardı sakın yüz verme senden çıkmaz dedi.
İlk önce evi temizletmeye geldiğim gün kapıya geldi boş boş muhabbet etmeye çalıştı, teyze ceryan yapıyor bir şey demiyorsan kapatıyorum dedim.
Eşyalarımızın taşındığı gün yine kapıya geldi konuşuyor kendi kendine, çocuk ağlıyor dedim kapattım kapıyı. Taşındıktan sonra da yine geldi zile bastı, tam da çocuk uyuyordu korktu ağlayarak uyandı, sinirle açtım kapıyı, telefonunu getirmiş oğlunu aratacak, ben de çok sert konuştum, çocuk korktu ağladı bir daha zile basma dedim, ay ben hiç düşünemedim dedi, ben hiç cevap bile vermedim kapattım kapıyı.
Bazen bina içinde denk geliyoruz, valla allah affetsin de yüz bulmasın diye bakmıyorum bile, ne merhaba ne iyi günler hiçbir şey demiyorum o yokmuş gibi davranıyorum.

Haklisiniz ama ne biliyim biraz zorlaniyorum böle şeyler yapamıyorum
Yapmayın zaten saygınızı bozmayın siz güzel bir dille anlatın yada bir bahane bulun korona var deyin teyze ev müsait değil deyin ama bağırmayın tabii bunlari sakin bir dille söyleyebilirsiniz hic kirmak istemiyorsaniz kapıyı açmayın görüşme sıklığını azaltin

Ya benimde bir komsum vardi ayakkabilarimi takip eder,evde otur otur usandim sana geldim derdi,bende calisan bayanim haliyle evde oldgm zamanlarda istirahat etmek dinlenmek.isterdim ama kadin girip saatlerce oturmak sohbet muhabbet goygoy isterdi.Ayakkabilarimi sakladigimi biliyorum okadar yani.Sonra bir laf arasinda ben buna kizim sana söylüyorum gelinim sen anla gibisinden laf sokusturunca anladi gelmez oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…