- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 32
Ay teyzecim cok halsizim kemiklerim de agriyo malum sizinde yaşiniz var girmeyin diyin bi kac gun kafa dinlersiniz o arada da yeni bi cozum bulursunuz yada sonrasinda biz cok aktif disari cikiyoruz nolur nolmaz cok uzulurum size bisey olursa lutfen temasta bulunmayalim dersiniz birazda maskeli kapiyi acip kacar adim davranirsaniz bence uzaklasirMerhaba arkadaşlar.. 1 yıl önce bu binadan ev aldık. Almaz olaydık, iskanı, dış yalıtımı, çatısı, aidatı, temizlikçisi hep bir sorun.. Ama en büyük sorun aynı katta olduğum 2 tane komşum. Yaşça ikiside benden büyük biri 60 biri 70 yaşın üzerinde.. 70 yaşında olan yine iyi.. Ama 60 yaşında olan teyze beni evden soğuttu taşınmak istiyorum daha 9 yıl borç var taşınamıyorum. Kadın herşeyden faydalanmaya çalışıyor, eve buyur demeden girmeye çalışıyor, içli dişli olalım ortak yaşayalım bende hiç sevmem belli de ediyorum ama kadın anlamıyor, utanmıyor. Anneme söyledim kapı her çaldığında açma diyor ama bunuda yapamıyorum kadın tam takipte. Ayakkabılarımı takip ediyor. Dün ayakkabı mı içeri aldım bugün de kapıyı binayı temizleyen abla çaldı. Ona kapıyı açtıktan 2 dakika sonra buda çıktı binaya ve direk bize geldi içeri girdi telefonda bişey gösterdi hallet siye kadının önündense çekilmiyorum girmesin diye göbeğiyle itekleyip giriyo kalbini kırmayın diye uğraştıkça daha fazlasını yapıyo. Geçen günde kalkmış hadi kahvaltı yapak dedim işim var iyi gel o zaman bizde yapak. Direk zaten bize gelmiş kahvaltıya. Hiç müsait misin değil misin sormadan. Ne yapacağım kalbini de kırmak istemiyorum ama ben evimde sadece kendim oturmak, gördüğümde merhaba , günaydın, iyi akşamlar diyebilmek istiyorum arası yok kadının ya tam küseceğiz yada iç dış bıiirbirine karışacak. Kırmadan nasıl uzaklaştırabilirim
Bence hasta diye çorba yapar getirir ne uzaklaşmasıAy teyzecim cok halsizim kemiklerim de agriyo malum sizinde yaşiniz var girmeyin diyin bi kac gun kafa dinlersiniz o arada da yeni bi cozum bulursunuz yada sonrasinda biz cok aktif disari cikiyoruz nolur nolmaz cok uzulurum size bisey olursa lutfen temasta bulunmayalim dersiniz birazda maskeli kapiyi acip kacar adim davranirsaniz bence uzaklasir
Keske bız komsu olsaydık sadekahve apartman ıcınde merdivende kahve içerdik senle evlerimize davet etmeddnsgshshsshshzhshsh
Saka saka senı seve seve agırlardım
Covid diye korkar belki yaBence hasta diye çorba yapar getirir ne uzaklaşması
Kız çaktırma yavrumanneeee senmisin kizz makbuleyimi sikayet ediyon
Çok sinir bozucu bir durum. En gıcık insan tipi laftan ve halden anlamayan zaten.kendi cesaretlide benden de ayni cesareti beklemesi saçmalık yani
Tabiki de seni de. Bence siz hepiniz toplanın bana gelin, gecerken komsunun kapısına tukurursunuz Kucuk bir göl olusur. Bende karsı komsumu hıc sevmiyorum
Kapının önüne elektrikli paspas koyun çarpılır bir daha da gelmez:))
Kalbini kırmak istemiyorum diye bir şey yok, kalbini kırın, anlamazsa tekrar tekrar aynı sert tavrı sergileyin.Merhaba arkadaşlar.. 1 yıl önce bu binadan ev aldık. Almaz olaydık, iskanı, dış yalıtımı, çatısı, aidatı, temizlikçisi hep bir sorun.. Ama en büyük sorun aynı katta olduğum 2 tane komşum. Yaşça ikiside benden büyük biri 60 biri 70 yaşın üzerinde.. 70 yaşında olan yine iyi.. Ama 60 yaşında olan teyze beni evden soğuttu taşınmak istiyorum daha 9 yıl borç var taşınamıyorum. Kadın herşeyden faydalanmaya çalışıyor, eve buyur demeden girmeye çalışıyor, içli dişli olalım ortak yaşayalım bende hiç sevmem belli de ediyorum ama kadın anlamıyor, utanmıyor. Anneme söyledim kapı her çaldığında açma diyor ama bunuda yapamıyorum kadın tam takipte. Ayakkabılarımı takip ediyor. Dün ayakkabı mı içeri aldım bugün de kapıyı binayı temizleyen abla çaldı. Ona kapıyı açtıktan 2 dakika sonra buda çıktı binaya ve direk bize geldi içeri girdi telefonda bişey gösterdi hallet siye kadının önündense çekilmiyorum girmesin diye göbeğiyle itekleyip giriyo kalbini kırmayın diye uğraştıkça daha fazlasını yapıyo. Geçen günde kalkmış hadi kahvaltı yapak dedim işim var iyi gel o zaman bizde yapak. Direk zaten bize gelmiş kahvaltıya. Hiç müsait misin değil misin sormadan. Ne yapacağım kalbini de kırmak istemiyorum ama ben evimde sadece kendim oturmak, gördüğümde merhaba , günaydın, iyi akşamlar diyebilmek istiyorum arası yok kadının ya tam küseceğiz yada iç dış bıiirbirine karışacak. Kırmadan nasıl uzaklaştırabilirim
Yapmayın zaten saygınızı bozmayın siz güzel bir dille anlatın yada bir bahane bulun korona var deyin teyze ev müsait değil deyin ama bağırmayın tabii bunlari sakin bir dille söyleyebilirsiniz hic kirmak istemiyorsaniz kapıyı açmayın görüşme sıklığını azaltinHaklisiniz ama ne biliyim biraz zorlaniyorum böle şeyler yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?