Kosma sesi olsa anlarsiniz,belki de yetiskinler ses yapiyordur. Bir hal hatir sorup konuya girilebilir bence.Herkese merhaba, gerçekten fikirleriniz çok önemli. Alt komşudan hergün güm güm ses geliyor. 3 yaşında bir kızı var büyük ihtimal evde koşuyor diye düşünüyorum. Bazen bu sesler gece 11 12 gibi de geliyor. Ben ses konusunda biraz hassas bir insanım bu yüzden mi takıyorum aslında normal mi karar veremedim. Evet çocuk bu sonuçta koşup oynayacak diye düşünüyorum ama güm güm sesler gelmeye başlayınca sanki kafamın içinde çınlıyor. Siz olsanız uyarır mıydınız yoksa normal mi?.
Karar veremiyorum çocuk koşarken mi o kadar gülmüyor yoksa anne babası da mı ayaklarını vurarak yürüyor. Kadını tanıyorum biraz alıngan biri acaba ben mi abartıyorum diye burdan fikir almak istedimKosma sesi olsa anlarsiniz,belki de yetiskinler ses yapiyordur. Bir hal hatir sorup konuya girilebilir bence.
Aklima karsi blogumdaki emniyet personeli komsunun bobrek tasi dusurmek icin ip atlamasi geldialt komsusu cocuk sanmis aylarca ses etmemisti
Wallahı ben de üst komşumun cocukların büyümesini bekliyorum sabırlaHerkese merhaba, gerçekten fikirleriniz çok önemli. Alt komşudan hergün güm güm ses geliyor. 3 yaşında bir kızı var büyük ihtimal evde koşuyor diye düşünüyorum. Bazen bu sesler gece 11 12 gibi de geliyor. Ben ses konusunda biraz hassas bir insanım bu yüzden mi takıyorum aslında normal mi karar veremedim. Evet çocuk bu sonuçta koşup oynayacak diye düşünüyorum ama güm güm sesler gelmeye başlayınca sanki kafamın içinde çınlıyor. Siz olsanız uyarır mıydınız yoksa normal mi?.
Konu cocuklar olunca hicbir sekilde sorun yapamıyorum. Bitmeyen enerjilerini bir sekilde atmalılar. Ama tabi konusulmayacak bir mesele de degil. Ogtenci evimdeki komsu cocuguna basket topu veriyordu sonra arkadaşlardan biri konustu yumusak top almışlardı. Herseyin çözümü vardirHerkese merhaba, gerçekten fikirleriniz çok önemli. Alt komşudan hergün güm güm ses geliyor. 3 yaşında bir kızı var büyük ihtimal evde koşuyor diye düşünüyorum. Bazen bu sesler gece 11 12 gibi de geliyor. Ben ses konusunda biraz hassas bir insanım bu yüzden mi takıyorum aslında normal mi karar veremedim. Evet çocuk bu sonuçta koşup oynayacak diye düşünüyorum ama güm güm sesler gelmeye başlayınca sanki kafamın içinde çınlıyor. Siz olsanız uyarır mıydınız yoksa normal mi?.
Yoo abartmiyorsunuz bence,sadece soracaksiniz sizin cocuk pek hareketli masallah,asagidan duyuyorum deyin. Alingansa alingan. Sovmediniz yaKarar veremiyorum çocuk koşarken mi o kadar gülmüyor yoksa anne babası da mı ayaklarını vurarak yürüyor. Kadını tanıyorum biraz alıngan biri acaba ben mi abartıyorum diye burdan fikir almak istedim
Aşağıda olsam kafayı yerdim heralde. Allah'tan ben üst kattayımYoo abartmiyorsunuz bence,sadece soracaksiniz sizin cocuk pek hareketli masallah,asagidan duyuyorum deyin. Alingansa alingan. Sovmediniz ya
Valla bizim üst komşunun çocukları ve kendisi de benim sabrımı sınıyor. Sabahın yedisinden akşamın birine kadar. Çocuklardan hariç kendi gürültüleri de iyice geriyor hele koltuk çekmeleri tak tak bi yerlere vurmaları, sandalye gıcırdatmalarıHerkese merhaba, gerçekten fikirleriniz çok önemli. Alt komşudan hergün güm güm ses geliyor. 3 yaşında bir kızı var büyük ihtimal evde koşuyor diye düşünüyorum. Bazen bu sesler gece 11 12 gibi de geliyor. Ben ses konusunda biraz hassas bir insanım bu yüzden mi takıyorum aslında normal mi karar veremedim. Evet çocuk bu sonuçta koşup oynayacak diye düşünüyorum ama güm güm sesler gelmeye başlayınca sanki kafamın içinde çınlıyor. Siz olsanız uyarır mıydınız yoksa normal mi?.
Cocuk olunca cok zor evet ama bence yetiskinler daha cok gurultu yapiyorlar. Ben coluk cocuk sesine hic kizmam,ama aynen sizin gibi ikilemde kalirsam da sorma taraftariyim yani.Aşağıda olsam kafayı yerdim heralde. Allah'tan ben üst kattayım
gece gec saatlere kadar gum gum ses dıyorsunuz belkı de cocuktan degıl buyukler yururken gumletıyorlardır ya da basıt bır ayagınızı kanepede tak tak vurdugunuzda bıle komsuya gıdebılıyor o ses farkında bıle olmayabılırler bu sebeple uyarmakta fayda varHerkese merhaba, gerçekten fikirleriniz çok önemli. Alt komşudan hergün güm güm ses geliyor. 3 yaşında bir kızı var büyük ihtimal evde koşuyor diye düşünüyorum. Bazen bu sesler gece 11 12 gibi de geliyor. Ben ses konusunda biraz hassas bir insanım bu yüzden mi takıyorum aslında normal mi karar veremedim. Evet çocuk bu sonuçta koşup oynayacak diye düşünüyorum ama güm güm sesler gelmeye başlayınca sanki kafamın içinde çınlıyor. Siz olsanız uyarır mıydınız yoksa normal mi?.
Aynı durumu yaşıyorum. Alt katın 4-5 yaşlarında bir oğlu var koşunca sanki evde atlı koşuyor gibi güm güm ses bir de bağırış çağırış da var. Arkadaşı da geliyor arada düşünün birken iki oluyorlar bunlar bir başlıyor çığlıklar tepinmeler havada uçuşuyor. Başlarda sorun etmedim ama doğum yaptıktan sonra bebeğim uykusundan sürekli uyanınca diken üstünde oldum. Bebeğim de gece sık uyanan bir bebek bari gündüz uykumuzu alalım diyorum bunlar başlıyor gürültüye. Ben tabi çocuğumu uyutmuşken işte şimdi uyanacak diye yüksek gerilim hattı misaliyim.Herkese merhaba, gerçekten fikirleriniz çok önemli. Alt komşudan hergün güm güm ses geliyor. 3 yaşında bir kızı var büyük ihtimal evde koşuyor diye düşünüyorum. Bazen bu sesler gece 11 12 gibi de geliyor. Ben ses konusunda biraz hassas bir insanım bu yüzden mi takıyorum aslında normal mi karar veremedim. Evet çocuk bu sonuçta koşup oynayacak diye düşünüyorum ama güm güm sesler gelmeye başlayınca sanki kafamın içinde çınlıyor. Siz olsanız uyarır mıydınız yoksa normal mi?.
Oyle demeyin ya benim de alt katimda 2 cocuk var fena ses geliyor, ustte olsa ne olurdi dusunemiyorumustunuzde olsa anlarim da.. alttan o derece rahatsiz edici olur mu bilemedim.. onlarin altinda kimse var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?