- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
- Konu Sahibi Sevimlipanduf
-
Bu tabiri sevmedim :/gündüz vakti kadın atmış
AA olabilir mi bu benim aklıma gelmediBelki ayıplı video izliyordur?
Kız ben niye utanayım be, tabiki benden izin almayacak istediğini yapsın gündüz vakti herkesin banyosunu kullanacak zaman sesli bi şekilde yapmasın gitsin odasında yapsın ben nereden duyacağım o zaman, orada olduğumu bilinçli bi şekilde belli etmedim işim vardı orayı da temizliyordum yAniay kusura bakmayın ama bekar adam, banyosunda sevişirken sizden izin mi alacak. bi de orda olduğumu belli etim diyorsunuz. utanmadınız mı?
Ya haklısınız okuyunca hak verdim bende özür dilerimBu tabiri sevmedim :/
Yapsın beni ilgilendirmez tabiki de ama en kısa zamanda taşınacağım buradanayıp yapmış tabi ama korkma yahu wc ne git sen zeki müren sizi görmez
şaka bi tarafa evet maalesef kötü olmuş duyman müteahhitin suçu diyorumtv aç duyma, eşine akşam anlat o da babasıyla uygun bir dille konuşsun. aklıma başka bir şey gelmedi. Ama yine de bırak sevişsin adam kimseden izin alcak hali yok.
AA olabilir mi bu benim aklıma gelmedi
Daha önce hiç denk gelmedim, zaten burayı sevmiyordum bu da cabası olduŞimdi bana göre de düşüncesizlik .
Ancak bundan kendileri utanmıyorsa siz neden kasılıyor ve titriyorsunuz.
BIRAKIN ,yani duymayın görmeyin.
Sizden başka rahatsız olanlarda çıkar mutlaka.
peki yeni taşındığın yerde komşunun sevişme seslerini duyarsan noolcak? netice de evli bir bayansın. Yine taşınırsın sonra yine sonra yine. ama sana bir şey diyeyim insanlar sevişiyor. evet keşke duymasak ama bazen duyuluyor.Yapsın beni ilgilendirmez tabiki de ama en kısa zamanda taşınacağım buradan
Yok normalde annesi babası da evde oluyor ama başka bi evleri daha varmış bunların yazlık olarak kullandıkları oradalar sanırım yoksa babası engelli koltuk değnekleriyle yürüyor asansör de olmadığı içib pek evden çıkmıyor yaşlı adamiyi de bekar adam. gece nasıl eve kadın arkadaşını getirsin annesi ve babası varmış beraber yaşadığı. ayrıca kendiniz söylüyorsunuz banyo çok ses geçiriyor her şey her zaman duyuluyor diye. ellerinde olan bir şey olsaydı duyulmazdı belki de. tamam banyoda yapmasalar iyi olurmuş da o sırada akıllarına gelmemiş olabilirler. ayrıca sizin orda olduğunuzu da farketmemiş olabilirler yine o sırada. ben olsam farketmem yani meselabir arada yaşarken olacak malesef böyle şeyler arada sırada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?