- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi Sevimlipanduf
-
Eşimde menfezi kaldıralım yerine küçük pimapen yaptıralım ses gelmez o zaman o kadar diyor, ya tamam isteyen istediği saatte sevişir uçkurunun derdi bana düşmedi tabiki ama sesi o kadar geçirdiğini bile bile (ki onlar 4 yıldır burada oturuyorlarmış bizden daha iyi bilirler) banyoda bağrış çağrış sevişmeleri normal mi sizce deNeden ya gündüz sevişilmez mi? Adam bekar. Ben olsam tuhafıma giderdi evet ama taşınacak kadar büyütmezdim içimde. Evli bi çiftte sevişebilirdi banyoda o saatte.
Not: bizim banyolarda da ses öyle yakın ve net geliyor. Alt ya da üst komşumun cır cır olduğunu bile anlıyorum.
Kız ben niye utanayım be, tabiki benden izin almayacak istediğini yapsın gündüz vakti herkesin banyosunu kullanacak zaman sesli bi şekilde yapmasın gitsin odasında yapsın ben nereden duyacağım o zaman, orada olduğumu bilinçli bi şekilde belli etmedim işim vardı orayı da temizliyordum yAni
Odalarında bağıra bağıra yapsınlar banane dimi ama ses o kadar geliyor ki banyoda sanırsın benim banyoda yapıyorlarBende hafta sonu eşimle kaçamak gezi yapıp otelde kaldık .Otel 5yıldızlı ama gece saat 3 te inanılmaz iğreti olduğum sesler gelmeye başladı ,ama bir iki kişi değil bir çok kişi aynı odada gibi bilemiyorum belki uyku arası sinirden öyle duymuşta olabilirim.
İçim çok kötü oldu ,defolup gitmek istedim ordan,çünkü onların adına ben utandım. Bilmiyorum değişik duygular ,şimdi benim binamda bunları yaşadığımı bilsem ,tahmin bile edemiyorum.
Allah aşkına biraz sessiz sevişin diyorum ve gidiyorum
hemen taşınalım mı yazdın?kızlar merhabalar,
Beylikdüzü'nde oturuyorum ben, binamız çift daire uzerine ve hepimizin banyosu ortak bir havalandırma boşluğuna bakıyor, menfezler var ama çok ses geçirgen bi banyo yandaki banyoda konuşulanlar sanki benim banyomda konuşuluyormuşcasına net hele ki yankı yaparak geliyor daha fazla, neyse karşı komşumuz yaşlı bir çift ve yanlarında onlarla kalan boşanmış 30 lu yaşlarında bir oğulları var yanında, bu genç adam çalışmıyor annesinin babasının ihtiyaçlarını görüyor pazar market falan, ben de eşim işe gidince yalnız kalıyorum evde ama zAten öncesinde de ben eşime demiştim ( 11 Aydır burada oturuyoruz) bu Hakan biraz sapık gibi değil mi diye bakışları falan çok farklı adamın, benim hiç diyoloğum olmadı eşim evi tutarken ev sahibimiz karşı komşumuza yetki vermiş onlarla muhatap olmuş oradan ismini biliyorum, velhasıl bugün rutin temizlik yapıyorum evde evleri sildim temizlik kovasını dökeceğim banyoya geçtim yan taraftan(menfez kapalı bizim) bağrış sesleri geliyor kovamı temizledim su açıken anlamadım önce ama banyoyu toparlıyorum oraları da siliyorum bildiğin bu Hakan eve gündüz vakti kadın atmış ve banyoda birlikte oluyor kadının inleme sesleri yankılanıyor banyomdaorada olduğumu da belli ediyorum aslında sifona basıyorum musluğu açıyorum falan, ama hiç istiflerini bozmadılar benim elim ayağım titredi duyunca zaten banyonun kapısını kapatıp salona kadar kaçtım diyebilirim, gece wc ye kalktığımda duysam bunu bu kadar umursamazdım herhalde ama gündüz vakti ve banyoda seslerin yankı yaptığını bildikleri halde sesli bi şekilde yapınca çok rahatsız oldum ki ben de evli bi kadınım kendimi geçtim üst katımızda 12 yaşında ikiz çocuklar var ya onlarda duydularsa, eşime yazdım hemen buradan taşınalım diye abartıyor muyum anlamadım ama şuan hala banyodadırlar diye wc ye gidemedim yerimden kalkmadım
valla benim eski evimdeDaha önce hiç denk gelmedim, zaten burayı sevmiyordum bu da cabası oldu
bilmemesi imkansız 4 yıldır burada oturuyorlarmış,Sesin bu kadar gittiğini bilmiyordur belki de
Merak etme onları hergun duyuyoruz tükürseler ses geliyor yAni o dereceBu konuya istemsizce güldüm nedense:))) bizde de burun sümkürme,gırtlak temizleme, ve sifon sesleri geliyor:)))inşallah şu saatten sonra yapılan tüm yeni binalar da ses yalıtımı olur..Aminn..
Odalarında bağıra bağıra yapsınlar banane dimi ama ses o kadar geliyor ki banyoda sanırsın benim banyoda yapıyorlar
Ayyy:)Merak etme onları hergun duyuyoruz tükürseler ses geliyor yAni o derece
Çocuklar da kullanıyor o banyoyu normal mi bu sesler sizce sorun yok mu bunda yani, çocuğunuz wc ye girdiğinde anne karşı banyoda kadın bağırıyor bişiy oluyor galiba dese bunu nasıl açıklarsınızevden memnun değilseniz evi değiştirin. kimse duvarlar ince diye ya da boşluğa bakıyor diye banyoda sevişmeyeyim aman demez. olur mu yahu?
Ayy o zaman kötü bir durum ama yapacak bir şey de yok koskocaman adam malesef akıl etmesi gerekirdibilmemesi imkansız 4 yıldır burada oturuyorlarmış,
Eşimde menfezi kaldıralım yerine küçük pimapen yaptıralım ses gelmez o zaman o kadar diyor, ya tamam isteyen istediği saatte sevişir uçkurunun derdi bana düşmedi tabiki ama sesi o kadar geçirdiğini bile bile (ki onlar 4 yıldır burada oturuyorlarmış bizden daha iyi bilirler) banyoda bağrış çağrış sevişmeleri normal mi sizce de
Çocuklar da kullanıyor o banyoyu normal mi bu sesler sizce sorun yok mu bunda yani, çocuğunuz wc ye girdiğinde anne karşı banyoda kadın bağırıyor bişiy oluyor galiba dese bunu nasıl açıklarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?