Komşu

Gündüz vakti anne babası da evdeyse bence birini getirme ihtimali yok, yani o sesleri onlar da duyar veya bu kadın kim diye sorarlar illa ki çok geniş insanlar değillerse, he evde kimse yokken de niye illa banyoda herkese duyursun o da saçma geldi. Bir üye daha yazmış erotik film falan izliyor olabilir sonuçta banyoda annesi babası da görmez diye düşünerek açıp odasında izlese yakalanabilir sonuçta. Banyonun o kadar yankı yaptığını bilmiyor olabilir. 30 yaşında bekar olunca sıkıntılı bir durum tabiki, bir şekilde gözü kayacak oraya buraya. Size bir zararı yoksa bence şikayet etmeyin kimseye yani annesiyle babasıyla kötü olmasın bu sefer, eşinize de söylemenize gerek yok, gidip gelmiyorsanız gene mesafenizi koruyun.

Ne kadar çok abarttınız yaaa adam sevişti diye taşınacağım da taşınacağım.
Ay taşının ama müstakil bir eve taşının lütfen. Adamın anne babası evde akşamları sevgilisi gelemiyor demek ki gündüz gelmiş banyoda sesin o kadar gitceğini düşünememiştir. Yahu bunu hemen ''taşınmalıyım''a getirmenin manası nedir allah aşkına ya.

Eşimde menfezi kaldıralım yerine küçük pimapen yaptıralım ses gelmez o zaman o kadar diyor, ya tamam isteyen istediği saatte sevişir uçkurunun derdi bana düşmedi tabiki ama sesi o kadar geçirdiğini bile bile (ki onlar 4 yıldır burada oturuyorlarmış bizden daha iyi bilirler) banyoda bağrış çağrış sevişmeleri normal mi sizce de

evden memnun değilseniz evi değiştirin. kimse duvarlar ince diye ya da boşluğa bakıyor diye banyoda sevişmeyeyim aman demez. olur mu yahu?

Kendi banyosu istediğini yapar diye düşünüyorum. Ha gece ha gündüz aslında kimseyi ilgilendirmez. Adam kendi evinde yapıyor sonuçta.
Kabahatli yok, evin ses geçirgen özellikli olması sorun sadece.
İster banyoda, ister yatakta
Belli etmeniz de komik olmuş
Karşı tarafta da sorun yok yani. Evden taşının ya da oraya çözüm bulun ses geçirmeyecek cam vs.

Odalarında bağıra bağıra yapsınlar banane dimi ama ses o kadar geliyor ki banyoda sanırsın benim banyoda yapıyorlar

hemen taşınalım mı yazdın?
siz o işi yapmıyor musunuz çok abartmışsın
demek ki o sesin o kadar geldiğinin farkında değil

Daha önce hiç denk gelmedim, zaten burayı sevmiyordum bu da cabası oldu
valla benim eski evimde
yatak odalarımız yanyana idi
bekar da değil evli çiftti ama evde ne yaptıkları belli değildi
eşimle ben grup sex yaptıklarından bile şüphelenmiştik

biz uyumaya geçince 12-1 gibi bunların gece fantezisi başlardı

daha kötüsüne denk gelmezsiniz umarım.

Bu konuya istemsizce güldüm nedense:))) bizde de burun sümkürme,gırtlak temizleme, ve sifon sesleri geliyor:)))inşallah şu saatten sonra yapılan tüm yeni binalar da ses yalıtımı olur..Aminn..
Merak etme onları hergun duyuyoruz tükürseler ses geliyor yAni o derece

evden memnun değilseniz evi değiştirin. kimse duvarlar ince diye ya da boşluğa bakıyor diye banyoda sevişmeyeyim aman demez. olur mu yahu?
Çocuklar da kullanıyor o banyoyu normal mi bu sesler sizce sorun yok mu bunda yani, çocuğunuz wc ye girdiğinde anne karşı banyoda kadın bağırıyor bişiy oluyor galiba dese bunu nasıl açıklarsınız

Tabi o kadar ses bağrış çağrış normal değil. Ama o heyecanla fark etmemişlerdir.
Yani ben bu nedenle evden taşınalım demezdim. Ama sizide anlıyorum tabi

sonuçta evli bayanım derken ne demek istediniz. size ayıp mı oluyo? niye? seks ayıp mı? siz yapmıyomusunuz?

tamam bende biliyorum komşumun seks seslerini inlemelerini duymak ne ama ordan taşınıcam demek abartmak değil mi?

Çocuklar da kullanıyor o banyoyu normal mi bu sesler sizce sorun yok mu bunda yani, çocuğunuz wc ye girdiğinde anne karşı banyoda kadın bağırıyor bişiy oluyor galiba dese bunu nasıl açıklarsınız

iyi de ne öneriyosunuz? adamlar banyosunsa sevişirken komşu çocuğunu mu düşüncekler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…