Komşu

Binanın yalıtımı kötüyse, normal yatak odasında da ses gidecektir. Ee o zaman ne diyeceksiniz? Gece yapmayın, ses geliyor mu? Burada suçlu olan bina yalıtımı.
Ayrıca ses çıkarmamak için uğramaz kimse o durumda. Siz ses çıkarmıyorsanız bilemem ama herkes cinselliği cansız manken gibi yatarak yaşamıyor. Çok doğal bir eylem bu. Bekarı, dulu, evlisi o konuya hiç girmeyeceğim. Karşındaki evli çift olsaydı ne diyebilecektin?

Sizde söylüyorsunuz konuşsan duyuluyor diye. Adam o anda duyuldu mu duyulmadı mı düşünememiştir. E banyoda evin bir bölümü olduğuna göre, cinsellik sadece yatak odasında yaşanacak diye bir kaide yok.

Rahatsız olursanız başka odaya geçersiniz, öyle de yapmışsınız. Ama kaçacak, taşınacak ne var ki? Adam size sulanmıyor sonuçta, kendi doğrularına göre bir hayat yaşıyor. Kim bilir sağımızda solumuzda sessiz sedasız daha neler neler oluyor. Siz kapınızı kapatın, iç huzurunuza bakın.

Saydığınız diğer gelen seslerin yanında sevişme sesi sanki daha tahammül edilebilir gibi geldi bana.

Bizim evde de üst komşunun duşta şarkı söylediği duyuluyor:)) öyle zamanda çekiyorum kapısını rahat ediyorum.

Üst kat komşunun çocukları duyarlarsa annelerine sorarlar o da açıklar, hem iyi olur konu açılmış olur, cinsellik 101e giriş yaparlar, 12 yaş uygun bir yaş.

Sizde bir hoşsunuz, gece gece yapsa yine ben oradayım yapmasın diye sifon çektim diye yazardınız
Karışmayın milletin işine öyle herşeyi görüp duymak olmaz, hayır kendiniz diyorsunuz sapık diye birde benim sesi duyduğumu belli ettim diyorsunuz bunda da var bir sapıklık
Size musallat olmasın siz de duyduğunuzu belli etmeyin o da ayrı bir şey

Alt tarafı adam kendi evinin banyosunda sevişmiş, bende bu kadar korkmanıza yan banyoda birine işkence yaptılar ya da cinayet işlendi sandım.

ay kusura bakmayın ama bekar adam, banyosunda sevişirken sizden izin mi alacak. bi de orda olduğumu belli etim diyorsunuz. utanmadınız mı?

Çok katıldım bu yoruma.
Bu arada, farzedelim ki bekar değil, evli bir aile oturuyor orada.
Onların cinsel fantezileri kimseyi ilgilendirmez ki?

Evi, ister banyoyu tercih eder ister mutfağı... Kendisine kalmış birşey.
İnsanların cinsel hayatlarının olması o kişiyi sapık yapmaz bu arada...

Bina yalıtımı kötüyse yapacak bir şey yok.
Mesela ben salonda otururken komşumun tuvalet sesi geliyor.
Ne diyeyim ? “işeme kardeş salondan duyuyorum,rahatsız oluyorum”
Rahatsızsanız bence evi değiştirin.

Banyomda her Allahin gunu inilti duymak istemem ama kirk yilda bir firsat bulmus Hakan,keyfini bozmasaydiniz iyiydi..
Gerci o anda sizi duyup iplediklerini sanmiyorum.

Ya ne diyim adam sevişirken sizi düşünememiş. Napsın yani. Merdivenlerde ortak kullanım alanlarında yapsa size hak vericem ama. Adam evinde de sevismesinmi?

Banyodan ses gidiyo odalarda da yalıtım berbat.. Eee ne yapak sevişmeyek mi? O ses istemsiz çıkıyo çıkmasa sinir yapıyo ayrıca sesi soluğu çıkmadan ölü gibi sevişen var mı ya? Eğer varsa asıl enteresan olan o yani..

Sanirim ben gulup gecerdim..

Bizimde yatagimiz gicirdiyor aslinda gicirdama degilde bazanin kapaklari tak tuk diye ses yapiyor illaki alt komşumda duyuyordur ne yaptiysam gecmedi o sesler.

Usttekinin de yatak gicirtilarini duyuyoruz guluo geciyoruz esimle. Hatta bzm evin yaatak odasinin yani komsumun banyosu. O banyodan gelen sesler bagirislar afedersiniz çiş sesini bile duyuyoruz.

Basiniza ilk defa gelmis bence gulup gecin ben hergun yasiyorum bunlari yinede tasinmak aklima gelmedi.

Sonuçta adam kendi evinde , kendi banyosunda ... Sizi ilgilendirmez . sizin yapmanız gerekn çok rahatsız olmussunuz. 1 . Evden taşınırsınız 2. havalandırmayı kapatabilirsiniz. 3. kulaklarınızı kapatırsınız .

adamdaki fantaziye bak sabah sabah diyesim geldi birden.
adamin anne baba nerde acaba bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…